- Emoji Skoru
- 35
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi mandalinaaa1122
-
Ailenizin ögrenmesi böyle bir adama kukla olmanizdan daha iyi. Adam psikopatmis zaten, görüntülerinizi falan yayınlandığında gore ilerde aileniz yine de öğrenir gibi geliyor. En azından zaman geçmeden şikayetçi oldu ki hem görüntülerin yayılmasını engellersiniz hem de bu adamdan kurtulmuş olursunuz.Ailemin öğrenme ihtimalini göze almazsam sanırım bu pisliğe kukla olacağım
Kızlar iyi geceler. Altından kalkamadığım beni boğan ve resmen intihara sürükleyen bir derdim var. Uzunca bir zaman baş etmeye çalıştım ama edemiyorum artık. Olanları açık bir şekilde anlatabileceğim kimse de yok çareyi sizde arıyorum. Ama bu konuda çok yaralıyım ve çok fazla hakaret gördüm burada hemcinslerimden hakaret görmek istemiyorum.
(Aktif bir üyeliğim var ama bu derdimi aleni bir şekilde yazamazdım bu 2. hesabım)
Şuan 26 yaşındayım. 20-22 yaşlarımda aile sorunlarım, hormonlarım, başına buyrukluğum derken kendimi yanlış ve sadece cinsellikler ortasında buldum. Aslında o zaman bunların yanlış olduğunu algılayamadım tabi normal birşeymiş gibi erkek arkadaşım ile beraber oldum. Ama birkaç tanesi ile. Kendime geldiğimde kendimin farkına vardığımda bu duruma çok kızdım ve kendime çeki düzen vermeye başladım.
Bundan 15 ay kadar önce birisi girdi hayatıma. beni çok seven kıymet veren anlayan dinleyen koruyup kollayan birisiydi. Bir süre sonra beraber olduk ve bakire olmadığımı söyledim bu durumu dert etmedi. Birkaç ay sonra ise hayatım cehenneme döndü o insan gitti yerine başka birisi gelmişti. Sebebi ise önce birlikte olduğum insan beni gizlice videoya çekip bir wp grubunda ifşa etmiş. Kendimden çok utandım yerin dibine girdim bunu duyunca. Erkek arkadaşımın hakaretlerinin küfürlerinin ardı arkası kesilmiyordu. Yaptıklarım için pişmanım ama hazmedemiyorsan bu bizim aramızda sorun olacaksa bitsin dedim. Aileme söylemekle tehdit etti beni. Sustum alttan aldım,sindim...Doktordan yardım almaya başladı ve bu konuyu zoraki bir şekilde aştık. Sandım ki artık herşey güllük gülistanlık.
Ta ki 10 gün öncesine kadar. Bu seferde başka bir hatam günahım çıktı karşıma. Bu seferde başka birisi senin ciddi düşündüğün kızla bunları yaşadık demiş. Bu nasıl bir karaktersizlik onu da aklım almıyor. Ellerine ne geçecek bilmiyorum. Şuan kabuslarım yeniden başladı yine hakaretler küfürler... Sosyal medya hesaplarım uzun süredir kapalıydı. Kendisi aktif edip kullanacakmış bakalım başka bilmediği neler varmış. Vermeyi reddettiğim için beni aldatmakla suçladı. Eski hatlarımı çıkarıp kendine verecekmişim benim fotoğrafımla falan wp kurup milleti zarflayacakmış. Bildiğiniz ruh hastası bir insanla beraberim. Aileme bu durumları açıklayamam işin kötüsü elinde delil var. Babam ya da kardeşim benim yüzüme yanlış birşey yapsın istemiyorum. Diğer türlü de sanırım bu adam beni öldürecek. Kafayı yemek üzereyim. İntihar edip herşeyi sonlandırmak istiyorum.
Evet hatalıyım, günahkarım ama bunun muhasebesini ben zaten içimde yaptım. Ve bu hesabı Allaha vereceğim. neden şimdi birde ona hesap vermek zorundayım... Çok Yoruldum... Ölsem biter mi bunlar?
aslında suç kimde biliyor musunuz? bakın bütün bunlar ailelerin, kızlarının arkasında yeterince sağlam duramamalarından kaynaklanıyor. kız her şey ortaya çıkmasın diye daha fazla çamura batıyor. erkeğin tüm isteklerini yapıyor, erkek daha fazlasını istiyor. sonuç ise uçurum işte. halbuki anne baba kızını karşısına alıp konuşsa, hata yapmış olabilirsin pişman olmuşsun biz arkandayız diye güven verse, sıcak bir ortam sunsa, kız zaten hiçbir tehdide boyun eğmeyecek. rahat rahat savcılığa gidip şikayetini yapacak. ama sırf ailem benden utanır, hayatı dar eder diye hiçbir şey yapamıyor.Kızlar iyi geceler. Altından kalkamadığım beni boğan ve resmen intihara sürükleyen bir derdim var. Uzunca bir zaman baş etmeye çalıştım ama edemiyorum artık. Olanları açık bir şekilde anlatabileceğim kimse de yok çareyi sizde arıyorum. Ama bu konuda çok yaralıyım ve çok fazla hakaret gördüm burada hemcinslerimden hakaret görmek istemiyorum.
(Aktif bir üyeliğim var ama bu derdimi aleni bir şekilde yazamazdım bu 2. hesabım)
Şuan 26 yaşındayım. 20-22 yaşlarımda aile sorunlarım, hormonlarım, başına buyrukluğum derken kendimi yanlış ve sadece cinsellikler ortasında buldum. Aslında o zaman bunların yanlış olduğunu algılayamadım tabi normal birşeymiş gibi erkek arkadaşım ile beraber oldum. Ama birkaç tanesi ile. Kendime geldiğimde kendimin farkına vardığımda bu duruma çok kızdım ve kendime çeki düzen vermeye başladım.
Bundan 15 ay kadar önce birisi girdi hayatıma. beni çok seven kıymet veren anlayan dinleyen koruyup kollayan birisiydi. Bir süre sonra beraber olduk ve bakire olmadığımı söyledim bu durumu dert etmedi. Birkaç ay sonra ise hayatım cehenneme döndü o insan gitti yerine başka birisi gelmişti. Sebebi ise önce birlikte olduğum insan beni gizlice videoya çekip bir wp grubunda ifşa etmiş. Kendimden çok utandım yerin dibine girdim bunu duyunca. Erkek arkadaşımın hakaretlerinin küfürlerinin ardı arkası kesilmiyordu. Yaptıklarım için pişmanım ama hazmedemiyorsan bu bizim aramızda sorun olacaksa bitsin dedim. Aileme söylemekle tehdit etti beni. Sustum alttan aldım,sindim...Doktordan yardım almaya başladı ve bu konuyu zoraki bir şekilde aştık. Sandım ki artık herşey güllük gülistanlık.
Ta ki 10 gün öncesine kadar. Bu seferde başka bir hatam günahım çıktı karşıma. Bu seferde başka birisi senin ciddi düşündüğün kızla bunları yaşadık demiş. Bu nasıl bir karaktersizlik onu da aklım almıyor. Ellerine ne geçecek bilmiyorum. Şuan kabuslarım yeniden başladı yine hakaretler küfürler... Sosyal medya hesaplarım uzun süredir kapalıydı. Kendisi aktif edip kullanacakmış bakalım başka bilmediği neler varmış. Vermeyi reddettiğim için beni aldatmakla suçladı. Eski hatlarımı çıkarıp kendine verecekmişim benim fotoğrafımla falan wp kurup milleti zarflayacakmış. Bildiğiniz ruh hastası bir insanla beraberim. Aileme bu durumları açıklayamam işin kötüsü elinde delil var. Babam ya da kardeşim benim yüzüme yanlış birşey yapsın istemiyorum. Diğer türlü de sanırım bu adam beni öldürecek. Kafayı yemek üzereyim. İntihar edip herşeyi sonlandırmak istiyorum.
Evet hatalıyım, günahkarım ama bunun muhasebesini ben zaten içimde yaptım. Ve bu hesabı Allaha vereceğim. neden şimdi birde ona hesap vermek zorundayım... Çok Yoruldum... Ölsem biter mi bunlar?
Aynı çevreyi bırakın sanırım artık cesaret edip hayatıma kimseyi alamam. Şuan sadece kurtulabilmek istiyorum.Başkasının elinde malzeme olacağına ailen kızsın bağırsın bin kat iyidir unutma!
Ya ailelerinizden o kadar korkmayın Allah aşkına ya!
Kimseye mecbur değilsin. Ayrıl biran önce şundan.
Ve aynı çevreden kimseyle de birlikte olma. O videoları da kaldırt bir şekilde.
Çok teşekkür ederim. Bende bugün tam da bunu sorguladım. İnsanlar ne hayatlar yaşayıp temize çıkarken benim hatalarım beni saçma sapan düşüncelere sürükleyebiliyor diye. İhtiyacım olan şey herşeyi göze alıp cesaret edebilmek.sizle ciddi düşünmüyor artık emin olun.sizi köşeye sıkıştırmış aklınca parmağında oynatacak.buna izin vermeyin sonu gelmez.uyarın durmazsa savcılığa şıkayet edin tehdit şantaj buyuk suçtur.ya bu ülkede erkekler her turu suçtan cezaevınde yatıyor adı kader mahkumu oluyor hepsinin onlar utanmıyorda sen ne yaptın ki utanıyorsun hata senın hatan senin bedenin senin psıkolojın.kadın olarak arkandayım acil çözüm bul mesleğin varsa başka şehire taşın yeni hayat kur dene pes etme.ünlülere baksana ne hayatlar yasıyorlar onlar utanıyormu halk onları alkışlıyor çılgınca.kendi kızı akrabası komşusunu ise ayıplıyor.bu ne çelişki yenilmeyin çare çok.
Kızlar iyi geceler. Altından kalkamadığım beni boğan ve resmen intihara sürükleyen bir derdim var. Uzunca bir zaman baş etmeye çalıştım ama edemiyorum artık. Olanları açık bir şekilde anlatabileceğim kimse de yok çareyi sizde arıyorum. Ama bu konuda çok yaralıyım ve çok fazla hakaret gördüm burada hemcinslerimden hakaret görmek istemiyorum.
Doğruluğu sorgulanır emin dğilim ama bana bakir olduğunu söyledi. Ben evleneceğim insana ihant etmezken sen nasıl bir çok kez yapabildin bir kişi çıktı onu yutmuştum dedi. Ben zaten ona hak verdim ve anlamaya çalıştım. Herşeyine sustum ve sindim ama sosyal medya hesapları ve aldatmakla itham edilmem sonu oldu.ben bu adamı anlayamadım
bir tek bana mı tezat geliyor adamın davranışları (dengesiz demiyorum, tam kelime anlamıyla tezat)
yani adam sizi sevmese neden uzmandan yardım alsın? neden kendini tedavi etmeye çalışsın?
bence adam ciddi anlamda bu konulara takık ve şok üstüne şok yaşıyor
bu küfürleri vs haklı çıkarır mı? tabi ki hayır
Bu tartışmalar ortaya çıktığı zaman cinsel olarak hiç yaklaşmıyor istemediğini söylüyor. Ayrılığı kabul etmiyor. Belki ayrılmayı kendi istese daha kolay olacak.biraz özel olacak ama
ailene söylerim diyormuş ya
bunu kullanarak sizin ayrılmamanızı mı sağlamaya çalışıyor?
yoksa cinsel isteklerini yerine getirmeniz için de zorluyor mu?
ya arkadaşım şu herifi de hala savunuyorsun sen de bi alemsin. yani senin geçmişte neler yaptığını biliyor, kabul ediyor ama sonra lafını yapıyor. ne mana? ne demek her şeyine sustum. adam sana daha ne yapsın. sosyal medya hesabını istedi diye mi adamdan nefret ettin diğer yaptıkları önemsiz mi yani? sen zaten o videoda her ne varsa bu kişiye anlatmışsın. adam olsaydı o adamları tutar savururdu sanane lan o ne hata yaptıysa yaptı artık benimle derdi. seni savunurdu. ama yapmamış. yahu oturup kahve bile içilmeyecek it kopukla sevgili oluyorsunuz, hala "ama onu anlamaya çalışıyorum" diyorsunuz.Doğruluğu sorgulanır emin dğilim ama bana bakir olduğunu söyledi. Ben evleneceğim insana ihant etmezken sen nasıl bir çok kez yapabildin bir kişi çıktı onu yutmuştum dedi. Ben zaten ona hak verdim ve anlamaya çalıştım. Herşeyine sustum ve sindim ama sosyal medya hesapları ve aldatmakla itham edilmem sonu oldu.
Çok haklısınız. Benim yüzüm olmadı çok utandım ama kız kardeşime anlatabildim sorunu. Anneme biraz çıtlat neyle tehdit edildiğimi bilsin dedim. Annem sağolsun korur kollar ama erkek kardeşime ya da babama sanırım gücü yetmez.Keşke döven söven babam olsa ben o kadarına razıyım. Elin oğlu yapana kadar babam yapsın.aslında suç kimde biliyor musunuz? bakın bütün bunlar ailelerin, kızlarının arkasında yeterince sağlam duramamalarından kaynaklanıyor. kız her şey ortaya çıkmasın diye daha fazla çamura batıyor. erkeğin tüm isteklerini yapıyor, erkek daha fazlasını istiyor. sonuç ise uçurum işte. halbuki anne baba kızını karşısına alıp konuşsa, hata yapmış olabilirsin pişman olmuşsun biz arkandayız diye güven verse, sıcak bir ortam sunsa, kız zaten hiçbir tehdide boyun eğmeyecek. rahat rahat savcılığa gidip şikayetini yapacak. ama sırf ailem benden utanır, hayatı dar eder diye hiçbir şey yapamıyor.
arkadaşım yapacağın şey ailene olup biteni anlatmak. bilemiyorum aileni ama hiçbir şey buna katlanmaktan daha çok koymaz. evet yüzleşmen lazımsa yüzleş. pişmanım de, ağla sızla ama bu pis heriflere pabuç bırakma. bilemiyorum ne yapılabilir şu durumda. ama korkarım zaten eninde sonunda ailen öğrenecek. bari senden öğrensinler.
lütfen intihar etmeyi de düşünme. daha gençsin. hata yapmış olabilirsin ya da yaptıklarını hata olarak nitelendirebilirsin. ama dediğin gibi bunlar yaradan ile senin aranda. cezanı da ancak o verir. itin kopuğun elinde oyuncak olma. güçlü dur. önce ailene anlat. sonra da bu it herifleri savcılığa ver. inan en ömantıklısı bu.
peki napar baba ya da erkek kardeş? madem dayak c,nayet vs söz konusu değil hemen anlat. o manyaktan ayrıl. çünkğ gör bak o da bambaşka şeyler isteyecek senden.Çok haklısınız. Benim yüzüm olmadı çok utandım ama kız kardeşime anlatabildim sorunu. Anneme biraz çıtlat neyle tehdit edildiğimi bilsin dedim. Annem sağolsun korur kollar ama erkek kardeşime ya da babama sanırım gücü yetmez.Keşke döven söven babam olsa ben o kadarına razıyım. Elin oğlu yapana kadar babam yapsın.
Yapmak istediğim tamamen bu. Aileme anlatabilip ondan kurtulmak.Elalemin adamına yalvar yakar olacağıma aileme anlatır, başa gelen çekilir derdim
Sonu yok çünkü...
önce avukata, sonra ailenize.
Merak etmeyin. En fazlası sinir anında sizi biraz üzerler, o da geçer gider.
Başka türlü hayat geçmez...
Bu tartışmalar ortaya çıktığı zaman cinsel olarak hiç yaklaşmıyor istemediğini söylüyor. Ayrılığı kabul etmiyor. Belki ayrılmayı kendi istese daha kolay olacak.
Lütfen. onu savunduğum yok. bu zamana kadar onu anlamaya çalıştım dedim. şu saatten sonra onun ne olduğu zerrece umrumda değil. ben zaten en az zararla nasıl kurtulabilirim diye açtım konuyu.ya hanımlar gözünüzü seveyim siz de itle kopukla ilişki yaşamayın, oturup kahve bile içilmeyecek insanlarla sevgil
ya arkadaşım şu herifi de hala savunuyorsun sen de bi alemsin. yani senin geçmişte neler yaptığını biliyor, kabul ediyor ama sonra lafını yapıyor. ne mana? ne demek her şeyine sustum. adam sana daha ne yapsın. sosyal medya hesabını istedi diye mi adamdan nefret ettin diğer yaptıkları önemsiz mi yani? sen zaten o videoda her ne varsa bu kişiye anlatmışsın. adam olsaydı o adamları tutar savururdu sanane lan o ne hata yaptıysa yaptı artık benimle derdi. seni savunurdu. ama yapmamış. yahu oturup kahve bile içilmeyecek it kopukla sevgili oluyorsunuz, hala "ama onu anlamaya çalışıyorum" diyorsunuz.
aklını başına topla da bu işten nasıl kurtulurum diye düşün. ailene anlatsan ne yapar? yani seni öldürme gibi bi durum söz konusu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?