- Emoji Skoru
- 1.538
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi mandalinaaa1122
-
hadi ya... o kötü işte. yani korktuğum şey sana fiziki anlamda zarar vermeleri. bilemedim şimdi. evdeb ayrılma imkaın var ı? başka bir şehir vs?Lütfen. onu savunduğum yok. bu zamana kadar onu anlamaya çalıştım dedim. şu saatten sonra onun ne olduğu zerrece umrumda değil. ben zaten en az zararla nasıl kurtulabilirim diye açtım konuyu.
Babam ya da erkek kardeşim hazmedemeyip bana birşey yapabilir
ay umarım haklısındır. fake bir konu okuyoruzdur da rahatlarız biraz.arkadaşım kusura bakma ama yazdıkların çok inandırıcı gelmedi bana
çünkü, tamam bir değil bir kaç kişiyle ilişkiye giriyorsun ok
sevgilin var ok
ama nasıl oluyorsa seni gizlice videoya çekip, hiç kanundan vs korkmadan (ki bu çok ciddi bir suç) bir wp grubunda paylaşıyorlar. bu gruplarda telefon numaraları bellidir. videoyu kimin paylaştığı bellidir. bir genç kızın izni olmadan çekilen görüntülerin bu kadar cesaretle paylaşılması çok ciddi suç teşkil eder. kimse de kolay kolay bunu göze almaz!
hadi göze aldı diyelim
şimdiki sevgilinin o grupta ne işi var?
nasıl bir grup ki bu seninle birlikte olan adamlar tesadüfen aynı yerde???
bir de yine sevgilini tanıyan başka bir adam var, onunla da ilişkin oldu ve sevgilinin seninle ciddi düşündüğünü bilecek kadar samimi!!!
herkes herkesi tanıyor
kimse kanundan korkmuyor
sense her şeyden bihabersin
hakikaten bu hikaye çok çok uç bir noktada
@Mune, gerçek mi?
ya hanımlar gözünüzü seveyim siz de itle kopukla ilişki yaşamayın, oturup kahve bile içilmeyecek insanlarla sevgil
ya arkadaşım şu herifi de hala savunuyorsun sen de bi alemsin. yani senin geçmişte neler yaptığını biliyor, kabul ediyor ama sonra lafını yapıyor. ne mana? ne demek her şeyine sustum. adam sana daha ne yapsın. sosyal medya hesabını istedi diye mi adamdan nefret ettin diğer yaptıkları önemsiz mi yani? sen zaten o videoda her ne varsa bu kişiye anlatmışsın. adam olsaydı o adamları tutar savururdu sanane lan o ne hata yaptıysa yaptı artık benimle derdi. seni savunurdu. ama yapmamış. yahu oturup kahve bile içilmeyecek it kopukla sevgili oluyorsunuz, hala "ama onu anlamaya çalışıyorum" diyorsunuz.
aklını başına topla da bu işten nasıl kurtulurum diye düşün. ailene anlatsan ne yapar? yani seni öldürme gibi bi durum söz konusu mu?
Bu kadar kolay mı gercekten? Yoksa sağlıklı mı düşünemiyorsun korkudan?Lütfen. onu savunduğum yok. bu zamana kadar onu anlamaya çalıştım dedim. şu saatten sonra onun ne olduğu zerrece umrumda değil. ben zaten en az zararla nasıl kurtulabilirim diye açtım konuyu.
Babam ya da erkek kardeşim hazmedemeyip bana birşey yapabilir
Fake miyim diye soruyorsanız eğerarkadaşım kusura bakma ama yazdıkların çok inandırıcı gelmedi bana
çünkü, tamam bir değil bir kaç kişiyle ilişkiye giriyorsun ok
sevgilin var ok
ama nasıl oluyorsa seni gizlice videoya çekip, hiç kanundan vs korkmadan (ki bu çok ciddi bir suç) bir wp grubunda paylaşıyorlar. bu gruplarda telefon numaraları bellidir. videoyu kimin paylaştığı bellidir. bir genç kızın izni olmadan çekilen görüntülerin bu kadar cesaretle paylaşılması çok ciddi suç teşkil eder. kimse de kolay kolay bunu göze almaz!
hadi göze aldı diyelim
şimdiki sevgilinin o grupta ne işi var?
nasıl bir grup ki bu seninle birlikte olan adamlar tesadüfen aynı yerde???
bir de yine sevgilini tanıyan başka bir adam var, onunla da ilişkin oldu ve sevgilinin seninle ciddi düşündüğünü bilecek kadar samimi!!!
herkes herkesi tanıyor
kimse kanundan korkmuyor
sense her şeyden bihabersin
hakikaten bu hikaye çok çok uç bir noktada
@Mune, gerçek mi?
öldürme planları yapıyor dedi.iyi de
eğer konu gerçekse ki şüphedeyim
adamla birlikte olana kadar adama böyle böyle dememiş
sonra da sadece bakire değilim demiş
adam bir seferlik kabul etmiş
video olayı olmuş
adam delirmiş ama gitmiş uzman yardımı almış, üstesinden gelmiş
ama hala konu sahibi dememiş ki başkaları da var
sonra adam başkaları da olduğunu, gelip kendisine benimle de oldu diyen bir adamdan öğrenmiş
yani burada hakikaten tek suçlu adam mı?
ben demiyorum ki bu üye birden fazla kişiyle ilişkiye girdiği için suçludur
ama diyorum ki adama neden söylememiş o zaman? hadi baştan söylemedi, adamın hassasiyetini anlayınca neden söylememiş? adam bakirmiş dediğine göre. şimdi konu sahibi, adamı kandırmış olmuyor mu?
bakire bir kadına aynı şey yapılsa, yıkılır burası
haaa, bunların hiç biri adamın küfürünü, tehditini vs haklı çıkarmaz
madem istemiyordu çekip giderdi, gözünün yaşına bakmazdı
e adam kıza ailene anlatırım deyip cinsel anlamda da kullanmıyormuş
elini bile sürmüyormuş
aldatılan kadınlar burada eşlerinin şifrelerini de istiyor, tüm telefon hesaplarını vs didik didik ediyor
şimdi bu adam, şifreleri istemekte bu kadar mı haksız?
kendini kandırılmış hissediyor işte
adam haklı iken haksız duruma düşmüş bence
peki bu şahıs sana hiç şiddet uyguladı mı? Öldürme planları yapıyorsa madem...Fake miyim diye soruyorsanız eğerKazen e konu açacağımla alakalı mesaj atmıştım asıl hesabımdan.
önceki erkek arkadaşımla bir oluşum (parti)dan tanışmıştım. o wp grubu da kendi aralarında olan bir grup. onlar muhtemelen o an oradan sadece benim üzerimden ahlaksız bir geyik yapmak istemişlerdir. o wp grubunda da evli olduğu için yüz vermediğim ama beni kafaya takmış birisi var. sanıyorum o videoyu bir şekilde kaybetmemiş. zaten 3-4 yıllık bir mevzu. ve şuana kadar da zaten orada videom olduğunu duymamıştım. neyse o gruptaki takık olan şuanki erkek arkadşımla aynı muhitten ve yakın tanışıyorlar.
evet hikayem saçmalıklarla dolu ama maalesef gerçek. uydurabilmiş olmayı. birazdan rahatça uyuyabilmeyi inan çok isterdim.
bakire değilim demiş zaten? kaç kişiyle beraber olduğunu ayrıntılarıyla vermeye ne lüzum var anlamıyorum. başta kabul edip sonra dellenmenin anlamı ne , madem seviyorsun. hadi bakirsin çok önemli senin için bacak arası, o zaman baştan istemeyeceksin. ortada aldatma yok ki hem.iyi de
video olayı olmuş
sonra adam başkaları da olduğunu, gelip kendisine benimle de oldu diyen bir adamdan öğrenmiş
ama diyorum ki adama neden söylememiş o zaman? hadi baştan söylemedi, adamın hassasiyetini anlayınca neden söylememiş? adam bakirmiş dediğine göre. şimdi konu sahibi, adamı kandırmış olmuyor mu?
elini bile sürmüyormuş
aldatılan kadınlar burada eşlerinin şifrelerini de istiyor, tüm telefon hesaplarını vs didik didik ediyor
ayrıyeten çocuk kızı tehdit ediyor ailene söylerim diyerek. yani muhtemelen delillerle gider aileye. bence çocuğun hiçbir haklı tarafı yok. çok masum bir portre canlanmadı gözümde açıkçası.iyi de
video olayı olmuş
elini bile sürmüyormuş
hayır şiddet ugulamadı. O sorunlu istiyor ki bu gibi durumlarda aman çok pişmanım ölüyorum bitiyorum sana mecburum diyeyim o da bana gönlünce hakaret edebilsin.peki bu şahıs sana hiç şiddet uyguladı mı? Öldürme planları yapıyorsa madem...
Adam haklı değil, baktı işine gelmiyor kızı terkedecekti, ya da baştan kabul etmeyecekti. Bu işi psikopatliga döndürmüş. Evli bireyler bile birbirlerine bunu yapamazlar, böyle bir durum olduğunda boşanmaları gerekir. Kız hayatından endişe duyuyor.iyi de
video olayı olmuş
elini bile sürmüyormuş
Ben mi yanlış anladım konuyu acaba? Hayatındaki insana ben şu kadar insanla beraber oldum demek ne kadar etik olur? Bence doğru değil.iyi de
video olayı olmuş
elini bile sürmüyormuş
kızdırmadan onu sa söylemeye çalışıyorum. Sen madem böylesin git kendine göre birini bul diye. Ama daha çok zıvanadan çıkıyor.bakire değilim demiş zaten? kaç kişiyle beraber olduğunu ayrıntılarıyla vermeye ne lüzum var anlamıyorum. başta kabul edip sonra dellenmenin anlamı ne , madem seviyorsun. hadi bakirsin çok önemli senin için bacak arası, o zaman baştan istemeyeceksin. ortada aldatma yok ki hem.
Kızlar iyi geceler. Altından kalkamadığım beni boğan ve resmen intihara sürükleyen bir derdim var. Uzunca bir zaman baş etmeye çalıştım ama edemiyorum artık. Olanları açık bir şekilde anlatabileceğim kimse de yok çareyi sizde arıyorum. Ama bu konuda çok yaralıyım ve çok fazla hakaret gördüm burada hemcinslerimden hakaret görmek istemiyorum.
(Aktif bir üyeliğim var ama bu derdimi aleni bir şekilde yazamazdım bu 2. hesabım)
Şuan 26 yaşındayım. 20-22 yaşlarımda aile sorunlarım, hormonlarım, başına buyrukluğum derken kendimi yanlış ve sadece cinsellikler ortasında buldum. Aslında o zaman bunların yanlış olduğunu algılayamadım tabi normal birşeymiş gibi erkek arkadaşım ile beraber oldum. Ama birkaç tanesi ile. Kendime geldiğimde kendimin farkına vardığımda bu duruma çok kızdım ve kendime çeki düzen vermeye başladım.
Bundan 15 ay kadar önce birisi girdi hayatıma. beni çok seven kıymet veren anlayan dinleyen koruyup kollayan birisiydi. Bir süre sonra beraber olduk ve bakire olmadığımı söyledim bu durumu dert etmedi. Birkaç ay sonra ise hayatım cehenneme döndü o insan gitti yerine başka birisi gelmişti. Sebebi ise önce birlikte olduğum insan beni gizlice videoya çekip bir wp grubunda ifşa etmiş. Kendimden çok utandım yerin dibine girdim bunu duyunca. Erkek arkadaşımın hakaretlerinin küfürlerinin ardı arkası kesilmiyordu. Yaptıklarım için pişmanım ama hazmedemiyorsan bu bizim aramızda sorun olacaksa bitsin dedim. Aileme söylemekle tehdit etti beni. Sustum alttan aldım,sindim...Doktordan yardım almaya başladı ve bu konuyu zoraki bir şekilde aştık. Sandım ki artık herşey güllük gülistanlık.
Ta ki 10 gün öncesine kadar. Bu seferde başka bir hatam günahım çıktı karşıma. Bu seferde başka birisi senin ciddi düşündüğün kızla bunları yaşadık demiş. Bu nasıl bir karaktersizlik onu da aklım almıyor. Ellerine ne geçecek bilmiyorum. Şuan kabuslarım yeniden başladı yine hakaretler küfürler... Sosyal medya hesaplarım uzun süredir kapalıydı. Kendisi aktif edip kullanacakmış bakalım başka bilmediği neler varmış. Vermeyi reddettiğim için beni aldatmakla suçladı. Eski hatlarımı çıkarıp kendine verecekmişim benim fotoğrafımla falan wp kurup milleti zarflayacakmış. Bildiğiniz ruh hastası bir insanla beraberim. Aileme bu durumları açıklayamam işin kötüsü elinde delil var. Babam ya da kardeşim benim yüzüme yanlış birşey yapsın istemiyorum. Diğer türlü de sanırım bu adam beni öldürecek. Kafayı yemek üzereyim. İntihar edip herşeyi sonlandırmak istiyorum.
Evet hatalıyım, günahkarım ama bunun muhasebesini ben zaten içimde yaptım. Ve bu hesabı Allaha vereceğim. neden şimdi birde ona hesap vermek zorundayım... Çok Yoruldum... Ölsem biter mi bunlar?
bakire değilim demiş zaten? kaç kişiyle beraber olduğunu ayrıntılarıyla vermeye ne lüzum var anlamıyorum. başta kabul edip sonra dellenmenin anlamı ne , madem seviyorsun. hadi bakirsin çok önemli senin için bacak arası, o zaman baştan istemeyeceksin. ortada aldatma yok ki hem.
ayrıyeten çocuk kızı tehdit ediyor ailene söylerim diyerek. yani muhtemelen delillerle gider aileye. bence çocuğun hiçbir haklı tarafı yok. çok masum bir portre canlanmadı gözümde açıkçası.
Off kizarsa kızsın ya.Gitsin köyden gözü açılmamış bir kız bulsun. Oyuncak oldunuz şu saçma sapan tiplerin elinde. Selam bile verilmeyecek insanları hayatınıza sokmayin daha fazla.kızdırmadan onu sa söylemeye çalışıyorum. Sen madem böylesin git kendine göre birini bul diye. Ama daha çok zıvanadan çıkıyor.
Bunları yaşamamış olmayı herşeyden çok dilerdim. Yaptıysam hata benim git kendine istediğin gibi birini bul deyince pişkinlikle suçlanıyorum. yaptığınla gurur mu duyuyorsun diye hakaretlere maruz kalıyorum. Kahretsin aile baskım korkum bu hale getirdi. bana destek olmalarını bile beklemiyorum. Gider başka bir şehire yerleşirim. Ama bu adamın pisliği aileme bulaşsın istemiyorumBen mi yanlış anladım konuyu acaba? Hayatındaki insana ben şu kadar insanla beraber oldum demek ne kadar etik olur? Bence doğru değil.
Beyimiz bu kadar hassas ise üzgunum beşik kertmesi vs yapılacaktı zamanında.
Yanlış olan kızın bu durumu adama sürekli bir hata gibi yansıtmış olması ve affedilmeyi beklemesi.
Bir insanı çaresiz hissettirmek çok kötü bir histir
Umarım konu fake tır. Bir hemcinsimin bu denli sindirilmesinden ve tacize maruz kalmasindansa kandirilmis olmayı tercih ederim.
o zaman bence korkmadan şikayet edebilirsin bir şey yapacak olsa az çok belli ederdi. Belli ki sindiremiyor ve ne yapacağını bilemiyor, belki pişmanlığı görüp süründürüp ceza çektirip kendince diyet ödetmek istiyor.hayır şiddet ugulamadı. O sorunlu istiyor ki bu gibi durumlarda aman çok pişmanım ölüyorum bitiyorum sana mecburum diyeyim o da bana gönlünce hakaret edebilsin.
göz görmeyince gönül katlanır gibi bir şey diyorsunuz. yani bakire olmamasına bozulmuyorsa videoya da bozukmayacak. video çekimi kızın suçu değil, öteki heriflerin hayvanlığı.sizin gibi bakamıyorum
sevgilim bana senden önce başkasıyla oldum dese tamam derim
sonra video ortaya çıksa çok bozulurum
sonra başka bir kadın gelse hem de tanıdığım bir kadın, ooo hoooo biz onunla neler yaşadık dese iyice bozum olurum
bunların hepsi üst üste gelmiş bu bir
ikincisi ise konu sahibi, video olayından sonra zaten anlamış anyayı konyayı
orada susmuş ya, işte bence orası kandırmak olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?