- 2 Temmuz 2007
- 505
- 803
- 303
- Konu Sahibi HappyLifeXx
-
Siz neden beni bu kadar yanlış anladınız anlamadım.Boşanacak mı sanıyorsun?
Kız whp grubu müsait değil ki konu açtı.
Dikkate alır mı?
Kız watsap gurubuna bu kadar açık yazabilir mi sanmam
Burda konu açtığına göre manevi anlamda desteğe ihtiyacı var
Boşanıp boşanmamasi kendi bileceği bisey
Burda hepimiz bosanmasının tek doğru karar olduğu konusunda hemfikiriz gerisi ona kalmış
Ben eşimden memnunum demedim ki hiç. Memnun değilim ki boşanmayı düşünüyorum.Ne diyeyim
Yani ben bir kadının tüm çareye kendini kapatmasını istemiyorum.
Madem eşinden memsunsun ilk mesajda gömmeyecektin.
Ailene anlatsan da aynı tepki gelir, merak etme.
Biz, yani ben
Neden durduk yere seninle empati yapayım?
Her çözüme düğümlüsün,
Bana ne be der
Yazar geçerim
Daha önce yazan, ve sonra yazacak tüm yazacak tüm üyeler gibi
Aynen hepimiz için herşeyin hayırlısı ❤Bence kendimizi yorduk
Kendi adıma diyeyim
Kaç intihar vakaası gördü okudu bu gözler
Herkes için hayırlısı canımcım
Tabiki de babası ile kalmak onu daha çok yıpratarak hergun kavga gürültü alkol hakaret küfür..en onemlisi de surekli ezilen bir anne görecek her gün...Korkum kızım adına yanlış bir karar vermek. Babası ile kalmak mı onu daha çok yıpratır ayrı kalmak mı bunun mücadelesini veriyorum.
Baba olarak kötüSiz neden beni bu kadar yanlış anladınız anlamadım.
İnan’ın tek derdim boşanmak. Herşeyi denedim ama karşıda ki insan asla anlamadı.
Kimseye anlatamadım , kendimi bu kadar kötü ve çaresiz hissetmezsem yazmazdım. Umarım benim düştüğüm duruma asla düşmezsiniz. İkilemde kalmak İnan ki çok zor. Benim tek derdim kızımın mutluluğu. Çok ilgili, iyi bir baba olsa herşeye rağmen katlanırdım.
Tamam.Ben eşimden memnunum demedim ki hiç. Memnun değilim ki boşanmayı düşünüyorum.
Severek mi evlenmiştin.Özel olucak amacinsel hayatınız nasıl?Böylesi insanlar evlenmesin.Ama uzulmeyın.Her seyden once kendınıze deger verın.Öyle haklısın ki hep kalbimde bir acı var , anksiyete ile yaşıyorum. Aile şirketinde çalışıyor 10-4 arası çalışıyor sonra akşam içki. Bende çalışıyorum evi birlikte geçindiriyoruz
Baba olarak kötü
Eş olarak iyi değil
Yanlış mıyım?
Gerizekağlı adam.Ayyy çok sinir oldum.Konuşma yok anlaşma yok cinsellik yok .Bu niye evlenmişki.O durum da hiç iyi değil . Kullandığı ayni depresantlar libidoyu düşürüyor hamilelik dahil şimdiye kadar 3 yılda 10 kere birlikte olmamışızdır, olduğu zamanlarda kendi işi bitince arkasına dönen birisi.
Canım benim biz seni anladık.Ama cevap belli.Toplayabıldıgın kadar delil topla.Sen kendını dusunmuosan bebegını dusun.Biz kadınlar cekıyoruz.Ama çocuklara yazık.Siz neden beni bu kadar yanlış anladınız anlamadım.
İnan’ın tek derdim boşanmak. Herşeyi denedim ama karşıda ki insan asla anlamadı.
Kimseye anlatamadım , kendimi bu kadar kötü ve çaresiz hissetmezsem yazmazdım. Umarım benim düştüğüm duruma asla düşmezsiniz. İkilemde kalmak İnan ki çok zor. Benim tek derdim kızımın mutluluğu. Çok ilgili, iyi bir baba olsa herşeye rağmen katlanırdım.
Canım bence bosanmalisin.. alkolik bir adami cekmek zorunda degilsin.Yanlis anlasilmak istemem ama ben kimseye annelik yapmiyorum ki, ben anlatamadim galiba ama karsimda guzel dilden anlamayan, yapilan iyilikten anlamayan , evlilik nedir, birlik nedir anlamayan bir insan var. Ben bu hayati tek basima yasiyorum, o ise kendi zevklerine gore, istedigi gibi yasiyor.
Ayrica alkolik ve bencil.
Ben mucadele ettikce -mesela herkes gibi ailecek aksam yemegi icin bile- yoruldum artik. Kizimi bu yasina kadar annemle buyuttum. Bu normal degil. Ben sakin, vicdanli biriyim. Cocugum etkilenmesin diye ugrasan birisiyim. Ama ben sustukca , fedakarlik ettikce kiymet bilmek bir yere , onun alkol kokan agzindan hakaretlere ugruyorum
Ben Turkiye de kizima cok guzel bir hayat sunabilirim ailem arkamda ve ben cok iyi bir is bulacagima inaniyorum. Egitimim yabanci dilim vs yeterli olur , olmasa bile ailem var.
Burda kizim evde tikili yasiyor. Guya dunyanin super gucu olan bir ulkedeyim ama buyuk sehirler disinda toplu tasima araci bile yok. Kres parasi buranin parasi ile 1000-1500 , arabasiz bir hicsin, ve annem benim icin bu SIkintilara katlaniyor. Ama beyfendi icki, kiyafet, masaj, atis ve restaurantlara aylik 1000 ayirabiliyor.
Ben kizimi kurslara, aktivitelere en iyi okullara gonderebilirim. Huzurlu, kavgasiz, sevgi ve saygi olan bir evde buyutebilirim. Annem ve babam bize sonsuz destek ve kizimi asiri seviyorlar. Bana cok duskunler, boyle yasadigimi annem doguma gelene kadar bilmiyordu bile.
Hem alkol cok aliyor hem ilac kullaniyor o yuzden istemiyordur..Acaba cinsel tercihleri farklı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?