Cok Caresizim ve Fikirlerinize ihtiyacim var

Boşanacak mı sanıyorsun?
Kız whp grubu müsait değil ki konu açtı.
Dikkate alır mı?
Siz neden beni bu kadar yanlış anladınız anlamadım.
İnan’ın tek derdim boşanmak. Herşeyi denedim ama karşıda ki insan asla anlamadı.
Kimseye anlatamadım , kendimi bu kadar kötü ve çaresiz hissetmezsem yazmazdım. Umarım benim düştüğüm duruma asla düşmezsiniz. İkilemde kalmak İnan ki çok zor. Benim tek derdim kızımın mutluluğu. Çok ilgili, iyi bir baba olsa herşeye rağmen katlanırdım.

Korkum kızım adına yanlış bir karar vermek. Babası ile kalmak mı onu daha çok yıpratır ayrı kalmak mı bunun mücadelesini veriyorum.

Ben eşimden memnunum demedim ki hiç. Memnun değilim ki boşanmayı düşünüyorum.

Korkum kızım adına yanlış bir karar vermek. Babası ile kalmak mı onu daha çok yıpratır ayrı kalmak mı bunun mücadelesini veriyorum.
Tabiki de babası ile kalmak onu daha çok yıpratarak hergun kavga gürültü alkol hakaret küfür..en onemlisi de surekli ezilen bir anne görecek her gün...
Diğer türlü yılda 3-5 defa kısa.kisa görecek babasını ve kaliteli zaman geçirecekler ve daha da mühim olan kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir annesinin olduğunu görecek
Siz şimdi hangisini tercih etmek istersiniz

Baba olarak kötü
Eş olarak iyi değil
Yanlış mıyım?

Öyle haklısın ki hep kalbimde bir acı var , anksiyete ile yaşıyorum. Aile şirketinde çalışıyor 10-4 arası çalışıyor sonra akşam içki. Bende çalışıyorum evi birlikte geçindiriyoruz
Severek mi evlenmiştin.Özel olucak amacinsel hayatınız nasıl?Böylesi insanlar evlenmesin.Ama uzulmeyın.Her seyden once kendınıze deger verın.

Baba olarak kötü
Eş olarak iyi değil
Yanlış mıyım?

Evet çocuğunu sabah 10dk akşam 10dk sevmek dışında , sosyal medyada babalığı ile gösteriş yapmaktan başka yaptığı herhangi birşey yok. Sözde beni çok seviyormuş ama kızgın ve alkollüyken ettiği küfür , beddua, aşağılamaşarı duysanız düşmanımışım gibi sanki.
Ben bir iyi bir kötü olmaktan bıktım. Ne zaman ne olacak diye eli yüreğinde yaşamak istemiyorum.
Çok mu zor anne-babalarımız gibi şuradan bir hayat yaşamak.

Gerizekağlı adam.Ayyy çok sinir oldum.Konuşma yok anlaşma yok cinsellik yok .Bu niye evlenmişki.

Canım benim biz seni anladık.Ama cevap belli.Toplayabıldıgın kadar delil topla.Sen kendını dusunmuosan bebegını dusun.Biz kadınlar cekıyoruz.Ama çocuklara yazık.

Eşimle ayda yılda bir alkol alırız, alkol dediğim 2 bira içersek.
O da kesinlikle oğlum uyuduktan sonra.
Yani herşeyi geçtim, her gece alkol alan bir ebeveyn, üstüne bir de kavga gürültü ile büyümek kötü bir durum..
Böyle bir durumda kimse neden çocuğu babasından ayırdin diyemez sana..
Yaşadığı, büyüdüğü ortam zaten uygun değil ki canım..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Maddi sorun da yok diyorsun daha ne bekliyorsun..

Of ki ne of.Ömür törpüsü tabiri eşiniz gibi insanlar için var.Kızınıza üzüldüm.Ah çocuğum.Öyle babayı aramaz , emin olun.Hatta büyüdükçe babam beni neden sevmiyor diye sorguladıkça çocuk yüreğinde yaralar da açılır.Allah yardımcınız olsun.Evlenmeden önce hiç mi anlamadınız peki? Çok kötü biri gibi anlatıyorsunuz da eşinizi? Hiç mi belli etmedi kendini?

Canım bence bosanmalisin.. alkolik bir adami cekmek zorunda degilsin.
Bur haftalik dogumda evde mangal partisi de ne demek oluyor...
Teyzemin kizinin esi alkolik zamaninda ayrilmadigina o kadar pisman ki..ve onun esi tedavi de gordu yine de olmadi. Simdi cok afedersin ama ictikten sonra evin ortasina bile pisletiyor.. o da annesi gibi temizliyor iste.. asla cekme.. kizina da sana da yazik..

Önce o kizina o hayati sunabileceğinden emin olmalisin. Türkiye o konuda farkli değil. Iyi kreşler 2binden başliyor. Yurtdişindan geliyorsun, dil biliyorsun diye iş şanslarin yükselmez. Sonuçta 3 dil bilen, master yapmiş olan insanlar bile işsiz Türkiyede.

Memur olmak istiyorsan da kpss çok zor. Birinci olsan dahi, mülakatta elenebilirsin.

Yani bence boşan bu adamdan ama yurtdişinda kalmaya devam et.

Kızınızın huzurlu ve mutlu bir yuvaya ihtiyacı var.Sartlari degerlendir.Evin huzurlu mutlumu ? Hayır.Kavga gürültü huzursuz bir evde büyüyen çocuklar da da kişilik bozukluğu oluyor.Cocugunun geleceği için ayrıl derim ben.Anladigim kadarıyla yeterince mücadele vermişsin.Ailen arkanda mi ? Ayrıl.

Maddi sorunum yok ailem destek diyorsu , daha neyı bekliyorsun at gitsin başından canım. Sana ayrı yavruna ayrı üzüldüm. Hiç vicdan yapma bile o kocaya vicdan yapılmaz. O vicdan yapmalı el kadar çocuğa babalık bile yapmıyor .

Arkana bakmadan kaç bnce doğru karar verdiğini ilerde daha iyi anlayacaksın sadece kendini düşünen bi adam çok zor gerçekten bnim de alkole tahammülüm yok malesef tek düşüncem sorun çıkarır mi çocuktan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…