Cok Caresizim ve Fikirlerinize ihtiyacim var

Kızkardeşimle sizin gibi bir anne baba ile büyüdük.
Extradan anneme fiziksel şiddette uygulardı.
Allaha yalvarırdık annem boşansın artık diye.
Boşanmadı.
Şuan 34yaşımdayım kardeşim 31.
Hala o zamanki travmayı atlatamadık.
Kendi evliliklerimize yansıdı.
Hiçbir yardım bizi kökten iyi edemiyor.
Kızınızı düşünüyorsanız boşanın! Net!

Başka bir konu için girmiştim ama böyle bir sorun yaşadığını belirttiğin için yazamadan geçemedim lütfen kendini ve kızının hayatını narsis kişilik bozukluğu olan bi adam için bitirme.Silah aldı eve demişsin size zarar verebilme olasılığı çok yüksek ve Vijdan azabı çekme kızında büyük tranvalar oluşuyor bu hayata böyle devam ettikçe kendinize yeni bir sayfa acın ve sonuna kadar mücadele edin lütfen

Bize zarar vermez , buna cesaret edemez. Yaşadığımız ülke de idam edilir. Ama kızım bu dengesizlikte iyi bir psikolojide büyümez.

İşte beni zorlayan vicdanım. Dediğim gibi 4 gün kötü 3 gün iyiyiz dedim ya o zoraki iyilik bile vicdan yapmama sebep oluyor. Bazen ya gerçekten ya değişken ruh hali yüzünden çok iyi düşünceli fedakar gibi oluyor. İşte bu dengesizlikleri karar vermemi güçleştiriyor

Ayrılık düşünüyorsanis çocuğunuz ile ilgili dikkatli olmanızı öneririm. En az zararla nasıl atlatır onu düşünün öyle hareket edin. Annem babam bosandiginda ben 7 kardeşim 5 yaşındaydı. Babamla 8-9 yaşımdan sonra bir daha hiç görüşmedim ve eksikliğini de yaşamadım. Ama erkek kardeşim annemden uzak bir çocukluk yaşadığı için çok etkilendi. Anlaşmazlıklar yüzünden zor bir çocukluk geçirdi. Şu an psikolojik olarak pek iyi değil. Ama bende sorun yok. Tamamen çocuğun karakteri ve sizlerin tutumuna göre oluyor herşey.. kendimden yola çıkarsam, iyi ki bosanmislar diyorum. Ama kardesimden yola çıkarsam keşke boşanma olmasaymis diyesim geliyor. Uzattım ama çocuk psikolojisi konusunda net birşey söylemek zor. Dönemi İyi yönetmek lazım

Alkol arkasina siginiyor olabilir. Gercek karakterini gizlemek icin alkolu kullaniyor belli ki. Sakinlestirici alan bir insanin zaten alkol kullanmasi bunyesine inanilmaz zarar verir. Kendi ipini cekiyor farkinda degil

Hasret falan çekmez kızın yaşı küçük kabullenir hemen merak etme
Çocuğunu al ve arkana bakmadan kaç ordan.. korktuğu için babasına yaranmaya dikkat çekmeye çalışmasına çok üzüldüm

Aşkım okumadım benden sonraki yorumları.

Kim nerden bilsin? Ya bi teklif etsin, ama şimdi konuşmak var dayatmak var.

Neden ipler bu kadar kolay kopuyor anlamıyorum. Fakat bu evliliği hayal edebiliyorum.

Evin parasını içkiye veriyorsun diye başlayan gürültülü kavga...

Hep aynı.

Ya bir defa da kadın suyuna gitsin adamın
Zor mu?

Hep mi adam kraliçe yapacak?

Aklıma ilk gelen şey, boşanınca size zarar verirmi? Silah, atış fln diye bahsedince... genel konuya gelirsek, kızının alkolik baba ile büyümesindense boşanmış ama mutlu bir anneyle büyümesi daha sağlıklı. Alkolin girdiği eve her pislik girer bana göre. Nereye kadar çekeceksin? Yarın birgün çocuk büyüyecek ve artık kavgaları sessiz yapamayacaksın. Son olarak neden vicdan yapıyorsun, doğru düzgün giden evlilik,eş varda sen durduk yere mi boşanıyorsun? Biran önce kurtul derim.

Bence de iyi ki diyeceğim. Bu kadar içmeye sağlık sorunları da çıkacak . Çocuğun velayeti Türkiye’de dava açarsam bana verilir gibi. Ama bu yaşadım ülkede ortak velayet veriliyor. Ve her yaptığımız şey için izin istemek zorunda kalırız. Bize çektirir kaprisleriyle.

Ama ben hiç dırdır etmedim ki ilgi bekledim çocuğum ve kendim için. Evlilik hayatını bireysel yaşadı. Ne kraliçesi Allah aşkına, umarım sizin çevrenizde hiç alkolik birisi olmaz. Her gece her gece içen birisi bu . Çocuğun yanında durduk yere kavga çıkaran birisi

Veremez , burda polisi aradığın anda 5 dk da kapıdalar ve idam cezası var.

Hasret falan çekmez kızın yaşı küçük kabullenir hemen merak etme
Çocuğunu al ve arkana bakmadan kaç ordan.. korktuğu için babasına yaranmaya dikkat çekmeye çalışmasına çok üzüldüm

Mantıklı olan bu aklım zaten daha ne duruyorsun diyor ama kalbim işte vicdan yapıyor. Çünkü iyiyken çok iyi oluyor ama durduk yere olay da çıkarıyor. Gerçi iyi dediğim halleri ben ona dokunmayayım bütün Türk yabancı dizileri izlesin içkisine karışmayayım , o zaman iyi. Ben de mücadele etmekten yoruldum.

Alkol arkasina siginiyor olabilir. Gercek karakterini gizlemek icin alkolu kullaniyor belli ki. Sakinlestirici alan bir insanin zaten alkol kullanmasi bunyesine inanilmaz zarar verir. Kendi ipini cekiyor farkinda degil

Maalesef yakında sağlık sorunları çıkabilir. Trigliseridi normalin çok çok üstünde alkol yüzünden , kendisinde biliyor. Hergün bir yerinin ağrıdığında şikayet eder , hastalık hastası biraz da alkolün yüzünden akşamdan kalma oluyor.

Çok haklısın zaten çocuğa asla babasını kötülemem , onun yanında konusu bile geçmez. Psikolog pedagog yardımı almayı düşünüyorum. Bu süreçte tüm ilgimi ona vereceğim hep yanında olacağım. Zaten herşey onun için . Kardeşiniz baba ile mi kalmıştı ?

eşim bana karşı acımasız ama Hergün çok büyük kavga ile geçmiyor, ben hiçbirşey e karışmazsam sorun yok. O istediği gibi yaşayacak ben ağzımı açmayacağım. En ufak bir laf ve ya eleştiride kavga çıkıyor ve haksız olsana bana özür dileyene kadar surat asıp, kapı çarpıp bize psikolojik şiddet uyguluyor.
Mesela en son kavgada ben özür diledim ama kendi suçlu olduğunu biliyor şuanda melek gibi evde ama dengesiz 2 gün sonra birşey bulabilir. Yoruldum bu dengesizlikten, bir iyi bir kötü olmaktan . Aklımla vicdanım arasında kalmaktan.
Çok araştırdım , okudum narsist ve alkolik baba ile ilgili bizim için iyi olan ayrılmak. Ama kızım yokluğunu çeker mi korkusu var.

Valla anlamadım. Çünkü narsist kişiler ilk tanışınca çok neşeli, konuşkan kendini sevdiren tipler. Beni göklere çıkarıp tekmişim gibi hissettirdi. Evlenince yavaş yavaş beni sindirmeye başladı. Bir yerden sonra hep hatalı olmanız normal geliyor ve öyle sanıyorsunuz. Beni kendi kardeşleri uyardı onlarla da arası kötü. Onlarda narsist olduğunu düşünmüş benim gibi.
Hep en iyi o bilir o yapar. Hep haklı. Ben neyim ki hiçbirşey bilmeyen birisi. Utanmadan anneliğime bile dil uzatıyor. Birde alkol işini abarttı eskiden daha az alıyordu kızımın hamileliği ile Hergün içmeye başladı .

Her kavgamız çok kötü oluyor . Konuşmak istemediğim için odaya kaçtım arkamdan gelip kapıyı kırdı avaz avaz bağırarak bana hakaretler yağdırdı. Yan oda da kızım uyurken. Ablam evdeydi, rezil herif. Ablasını aradım polis çağıracağım diye ablası geldi sakinleşmedi. Evden gitti gece 3 te döndü.
Kavgalar bu şiddette ayda 1 oluyor. Ve olmasa da ilgisiz ve bireysel yaşıyor.
Ama işte kızım yanına gidiyor , gerginliği anlıyor. Baba baba diye peşinde koşuyor o zaman ben bitiyorum.

Ok size ne kadar kraliçe olduğumu açıklayacağım. Konuya detay yazacaktım çok uzun olunca okunmuyor ve insanları sıkmak istemedim.

-Hamileyken onun bütün aile bireylerinin Doğum günü bizim evde kutlandı. Yılbaşında milleti eve topladı parti yaptı. Hamileydim. Benim ailem yok burda.

- ben heyecanla kızımı bekliyorum tek başıma eşya seçiyorum hazırlık yapıyorum ama o hale hafta içi ailesini haftasonu arkadaşlarını eve topluyor. Türkiye’den bir çift arkadaşı Size gezmeye geliyoruz demiş tam Doğumun olacağı hafta ve annem de ilk defa evime gelecek bana yardımcı olacak 6 ay kalacak . Oda yok ama onlara söyleyemiyor. Çocuğu ile ilgileneceği , bağlanacağı zamanı onlarla geçirecekti ama gelmedi o çift.

-Doğum yaptım eve her gelen misafiri yemeğe tutuyor. Ayakkabı ile eve girilmesin istedim bebekten sonra , herşey tıkandı paklandı ama benim çok modern kocam ayakkabı çıkarmak isteyenleri bile zorla ayakkabı ile eve soktu. Nerde saygı ?

-1 haftalık Doğum yapmışım milleti topladı güya kızının gelişini kutluyor. Kime güvenerek ? Benim Türkiye’den gelen anneme tabiki. Gece yarısına kadar müzik. Kıs dediğim zaman bile sinirlenen bir tip gerisini sen düşün. Çocuk alınacakmış.

-sonra kızım 20 günlükken kuzeni , eşi ve 18 aylık bebeklerini bizim yaşadığımız ülkeye gezmeye çağırmış. Bana sormadı yine. Sadece gelecekler dedi. Her akşam yine aynı tantana. Ya çocuğuma alışmama müsade etmedi, bana zaman tanımadı, yaralarım daha iyileşmemişti.

-kuzeni erkek bu arada ve ben annemle aynı odada kalıyorum beyfendi işe gidiyor diye rahat edemiyor. Kuzenine bizim ebeveyn banyosunu kullan diyor, yatağımız king size diye gel bizim yatakta yat diyor. Ben gizlice söyledim benim kanamalarım var banyoda çamaşırlarım var pedler var dedim , orası mahremimiz dedim diye içip içip gece bana sardı. Susmuyor. İnsanlar odasında ne ayıp biliyor ne mahrem. Annem ne var bu kadar büyütecek dedi diye anneme bağırmalar. Annem üzüntüden kaç gün mide ağrıları çekti. Benim halime ayrı üzüldü. Türkiye de olsa 1 dk durmazdım ama kızımın pasaportu yoktu, olsa bile onun izni olmadan ülkeden çıkamazdım.

-daha neler neler... kapı kırmalar mı , çocuk kucağındayken elindekileri fırlatmalar mı, alkolli iken çocuk kucağında yine merdivenden düştü Allahtan bebeğime birşey olmadı.

-Doğum gününde parti vermedim diye (kuzum o dönem 4 aylık) evde kavga çıkardı. Balkon tam annemin odasının altında bunu bile bile bağıra bağıra bana hakaretler .

- bu Arada annem asla ağzını açıp muhattap olmadı . Annem diye söylemiyorum yemin ederim en olgun anlayışlı asil insan annem.

-onun annesi aynı kendisi gibi narsist. Benim , annemin bebek bakımına laflar , kendi fışkıran sütlerini anlatmalar of offf hatırladıkça ağlamamak için zor tutuyorum kendini.

-geçen sene Yunanistan a gittik güya tatil . Orda içkili iken başka turistlerle arasında ne geçtiyse(ben uyuyordum o dışarda onlarla muhabbet içki) adam kapımızı kırdı korkudan öldüm. Polis geldi. Düşünün tatil bu. Kızım annemdeydi Allah tan.

-her ay ortalama bir olay var. Sonra eve yaptığı alışverişi (mutfak) bile sanki bana lütufmuş gibi söylüyor. Sizin için herşeyi yapıyorum diyor.
Ben bütün maaşımı eve harcıyorum. Ağzımı açıp bir gün söylemedim.

Evde asla bir bardağı bile yerinden kaldırmaz.

Daha o kadar çok varki.

Şimdi bu kral hayatı yaşamıyor mu sizce ?

10 dk lik ilgi alakayı cocuk çokta aramayacaktır 2 yaş zaten cok kucuk unutur bile..

Öyle haklısınız ki. Beni öyle sindirmiş, kendime güvenimi bitirmiş ki şimdi adlında en doğru kararı vermeme rağmen hala içimden atamıyorum bu vicdanı. Kızım seviyor çünkü babasını, babası da onu seviyor ama bir kere bile oturup oyun oynamadı ya 1 kere.
Gel kızım dizi izleyelim diyor. İçkiyi görünce soruyor çocuk baba o ne diye baba içeceği diyor. Asla yerinden kalkmıyor. Kızımın Uyku saatine yakın beyfendi dizisini izleyemediyse annesi çok uykusu var uyut diyor. Çünkü çocuk ilgi oyun bekliyor gidip babasından.
Çok seviyor kızını ama kendini daha çok seviyor. Kendi öncelikleri kızımın önünde. Yüksek sesle birşey dinleyecekse dinler çocuk alışsın der, içki yanında içme normalleşmesin dedim olsun ben kızım büyüyünce karşılıklı içerim diyor. Ve narsist olduğu için gerçekten iyi bir baba olduğuna inanıyor. Arkadaşları çocuklarını kurslara veya aktivitelere götürünce küçümsüyor dalga geçiyor ne anlarlar diye. Benim aklımı güya karıştırıyor.

Kızım bronşit olmuştu o gün içme birlikte bakalım dedim. Birşey olmaz dedi içti içti sızdı. Kızım kustu öksürmekten , tek başıma yıkadım sabaha kadar bekledim. Üzüntüden öldüm . Ama beyfendi horlayarak uyudu ne bebeğim uykuya daldı onun yüzünden ne de ben. Ben hergece horlayınca yan döner misin dedim diye bile kavga çıkarıyor . Uyandırdın beni mutlu musun diyor. Alkol yüzünden çok horluyor ama asla kabul etmiyor. Offf nerden tutarsam elimde kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…