Cok Caresizim ve Fikirlerinize ihtiyacim var

Güney güzel düşünüyorsun ama adam terapist fikrine sıcak yaklaşmayacak muhtemelen çünkü sorun olduğunu kabul etmiyor ve anlatmaya çalışınca kavga ediyormuş , kadın kavga edecek diye korkusundan konuşamıyorum diyor.

Sonra ne olucak bılıomusun.Hastane ilaçlar.İşi varmı eşinizin.Bu kadar içki içecek parayı ve zamanı nerden buluyor.Maddı sorununda yokmus.Yazık deılmı o çocuga.Rabbim dert verıyo dermanınıda verıyor.Kendine eziyet etme.Rabbım sana bu kadar deger verıyorken o kim köpek?

Bu sindirme işlemini bu erkekler nerden öğreniyor.

Alkoliklerin kullandığı ilaçlar oluyor bi forumda bazı kadınların gizlice bu ilaçlardan eşlerinin yemeğine karıştırdığını okumuştum bu yolla eşlerini alkolden ayırmışlar. Sonra ünlülerden cüneyt arkının eşide bu yolla eşini alkolden ayırdığını okumuştum. Bunu deneseniz?

İcki bir insana bunlari yaptirmaz. Adamin karakteri boyle demek ki. Meyve suyu da icse yine ayni olur bu adam.

İsten evine gelen,eline ickisini alan ve esiyle cocuguyla super sohbet eden,sonrasinda yemek masasinda geceye devam eden cok insan var, benim babam da oyleydi hatta. İcer guler,soyler,anlatir yine gulerdi. Simdi de esim oyle. Cogu zaman beraber iciyoruz hatta.

Taskinlik yapmadiktan sonra kimseye zarari olmaz esinizin icmesinin. Bosanma karari verdiyseniz korkmayin, anneniz de desteklemis sizi. Zamani gelince planinizi uygularsiniz, hakkinizda hayirlisi

Bu işin sonu olmayacağının sizde çok iyi farkındasınız uzatmaları oynuyorsunuz sadece
Alkol küfür silah hakaret kavga...yazdiklarınızdan aklimda kalanlar bunlar ve 2 yaşında bir bebeğin o ortamda 2 gün bile kalmaması gerekmez mi sizce de...

İçerken limitini bilse 1-2 kadehle bıraksa sesim çıkmaz. Ama özellikle viski içince birşey oluyor. Kesinlikle narsist , bencil ve alkole bağlı davranış bozukluğu var, öfke kontrol sorunu var. Sakinleştirici ilaca rağmen böyle.
Bütün sosyal çevresi ile sorun yaşadı hala ailesi ile zaman zaman tartışmaları olur ki hep alkollü iken.

Haklısınız ve ben bu yaz gitmezsem daha zor olacak ve geriye bakınca koskoca bir pişmanlık ve boşa geçmiş mutsuz bir hayat bulacağım.

Alkolü halletsek kişiliği ne yapacağız ? Bende dert 1 değil ki maalesef. Öfke kontrolü yok, ve Narsistik kişilik bozukluğu var.

O zaman neyi bekliyorsunuz?

Öyle haklısın ki hep kalbimde bir acı var , anksiyete ile yaşıyorum. Aile şirketinde çalışıyor 10-4 arası çalışıyor sonra akşam içki. Bende çalışıyorum evi birlikte geçindiriyoruz

Terapisti defalarca söyledim İnan ailesinden yardım istedim , onlar üzülmekten başka birşey yapmadılar. Aile büyüklerinin bile cesareti yok konuşma. O kadar eleştire kapalı. İki medeni insan gibi sakince konuşmak mümkün değil. Beni gazlamanız değil derdim manevi destek sadece.

Kendinin ve kızının güvenliğini ön planda tutarak ayrılmalısın , ömür tüketmeye değmez .
Evlilik adına bir şey kalmamış zaten, özel olmazsa eğer yatak odasında durum nedir ?

O durum da hiç iyi değil . Kullandığı ayni depresantlar libidoyu düşürüyor hamilelik dahil şimdiye kadar 3 yılda 10 kere birlikte olmamışızdır, olduğu zamanlarda kendi işi bitince arkasına dönen birisi.

Haklısınız ve ben bu yaz gitmezsem daha zor olacak ve geriye bakınca koskoca bir pişmanlık ve boşa geçmiş mutsuz bir hayat bulacağım.
Aynen zararın neresinden dönülse kardır, narsist kişilik bozukluğu çok zor ilk eşim oyleydi kendini bisey sanmalar bir havalar filan sürekli beni aşağılama hakaret vs. Cok zordu ya hasta oldum onun yuzunden sıkıntıdan üzüntüden çok şükür geçti gitti
Ne güzel ailenden arkanizdaymis yazdıklarınızdan belli guclu akli basında bir insansiniz emin olun bu insandan kurtulunca çok daha güçlü olacaksiniz ❤

Acaba cinsel tercihleri farklı olabilir mi

Ne diyeyim
Yani ben bir kadının tüm çareye kendini kapatmasını istemiyorum.

Madem eşinden memsunsun ilk mesajda gömmeyecektin.

Ailene anlatsan da aynı tepki gelir, merak etme.

Biz, yani ben
Neden durduk yere seninle empati yapayım?

Her çözüme düğümlüsün,

Bana ne be der
Yazar geçerim

Daha önce yazan, ve sonra yazacak tüm yazacak tüm üyeler gibi

Boşanacak mı sanıyorsun?
Kız whp grubu müsait değil ki konu açtı.
Dikkate alır mı?

Boşanacak mı sanıyorsun?
Kız whp grubu müsait değil ki konu açtı.
Dikkate alır mı?
Kız watsap gurubuna bu kadar açık yazabilir mi sanmam
Burda konu açtığına göre manevi anlamda desteğe ihtiyacı var
Boşanıp boşanmamasi kendi bileceği bisey
Burda hepimiz bosanmasının tek doğru karar olduğu konusunda hemfikiriz gerisi ona kalmış

Bence kendimizi yorduk
Kendi adıma diyeyim
Kaç intihar vakaası gördü okudu bu gözler

Herkes için hayırlısı canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…