- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.615
- 133
- 32
- Konu Sahibi HappyLifeXx
-
Güney güzel düşünüyorsun ama adam terapist fikrine sıcak yaklaşmayacak muhtemelen çünkü sorun olduğunu kabul etmiyor ve anlatmaya çalışınca kavga ediyormuş , kadın kavga edecek diye korkusundan konuşamıyorum diyor.Ben seni anladım.
Sen beni anlamak istemiyorsun. Sana hak verip gazlama misyonum yok ki. İçimden geleni yazıyorum.
İster ayrıl, ister katlan seçim senin.
Terapist dedim ona bile yazmadın.
Ne yapayım oturduğum yerden? Ya da kim ne yapsın?
Senin evliliğin ayrılığın buradaki kimseye dokunmayacak farkında mısın?
Bakış açını değiştir istedim, ısrarlısın.
Ne diyeyim.
Hayırlısı
Sonra ne olucak bılıomusun.Hastane ilaçlar.İşi varmı eşinizin.Bu kadar içki içecek parayı ve zamanı nerden buluyor.Maddı sorununda yokmus.Yazık deılmı o çocuga.Rabbim dert verıyo dermanınıda verıyor.Kendine eziyet etme.Rabbım sana bu kadar deger verıyorken o kim köpek?Amin , Insallah
O kadar zor ki arada kalmak. Ben mutlu degilim ilerde tahammulum kalmayacak, benim psikolojimi iyice bozacak, kizimla zaten ilgilenen tek benim o da mutsuz anne ile ve narsist-alkolik baba ile buyuyecek.
Eskiden evlenmeden bu konuyu okusam arkana bakmadan kac derdim ama insan basina gelince anliyormus. Tek derdim kizim.
Ben kizini ondan kacirmiyorum o istedi boyle olsun ama lanet olsun icimde ki o vicdana.
Simdi 2 gun iyi oldu diye vicdan yapiyorum ama biliyorum 2 ay sonra yine sacma bir sebep yuzunden kiyametler kopacak.
Bu sindirme işlemini bu erkekler nerden öğreniyor.Medeni olmayacagi kesin bizimkinin. Asla kabul etmez, kendinde hata gormez ve hayati bana zindan etmek icinden elinden geleni yapar. Duygu somusurusu vs. Kendisinden iyi es olmadigini iddia ediyor, ondan iyyisini bulamayacagimi, onsuz bir hic oldugumu soyluyor.
Ama ben her dedililmi topladim, ses kayitlarimi (aile mahkemeleri psikolojik siddeti kanitlamak icin kabul ediyormus artik) kredi kartinda icki masrafi vs.
Cok zor birisi , manipulatif ve damarina basilirsa yapmayacagi sey yoktur, Beni oyle sindirdi ki hakli olmama ragmen icimde suphe birakiyor .
İcki bir insana bunlari yaptirmaz. Adamin karakteri boyle demek ki. Meyve suyu da icse yine ayni olur bu adam.
İsten evine gelen,eline ickisini alan ve esiyle cocuguyla super sohbet eden,sonrasinda yemek masasinda geceye devam eden cok insan var, benim babam da oyleydi hatta. İcer guler,soyler,anlatir yine gulerdi. Simdi de esim oyle. Cogu zaman beraber iciyoruz hatta.
Taskinlik yapmadiktan sonra kimseye zarari olmaz esinizin icmesinin. Bosanma karari verdiyseniz korkmayin, anneniz de desteklemis sizi. Zamani gelince planinizi uygularsiniz, hakkinizda hayirlisi
Haklısınız ve ben bu yaz gitmezsem daha zor olacak ve geriye bakınca koskoca bir pişmanlık ve boşa geçmiş mutsuz bir hayat bulacağım.Bu işin sonu olmayacağının sizde çok iyi farkındasınız uzatmaları oynuyorsunuz sadece
Alkol küfür silah hakaret kavga...yazdiklarınızdan aklimda kalanlar bunlar ve 2 yaşında bir bebeğin o ortamda 2 gün bile kalmaması gerekmez mi sizce de...
Alkoliklerin kullandığı ilaçlar oluyor bi forumda bazı kadınların gizlice bu ilaçlardan eşlerinin yemeğine karıştırdığını okumuştum bu yolla eşlerini alkolden ayırmışlar. Sonra ünlülerden cüneyt arkının eşide bu yolla eşini alkolden ayırdığını okumuştum. Bunu deneseniz?
Ben Turkiye de kizima cok guzel bir hayat sunabilirim ailem arkamda ve ben cok iyi bir is bulacagima inaniyorum. Egitimim yabanci dilim vs yeterli olur , olmasa bile ailem var.
Burda kizim evde tikili yasiyor. Guya dunyanin super gucu olan bir ulkedeyim ama buyuk sehirler disinda toplu tasima araci bile yok. Kres parasi buranin parasi ile 1000-1500 , arabasiz bir hicsin, ve annem benim icin bu SIkintilara katlaniyor. Ama beyfendi icki, kiyafet, masaj, atis ve restaurantlara aylik 1000 ayirabiliyor.
Ben kizimi kurslara, aktivitelere en iyi okullara gonderebilirim. Huzurlu, kavgasiz, sevgi ve saygi olan bir evde buyutebilirim. Annem ve babam bize sonsuz destek ve kizimi asiri seviyorlar. Bana cok duskunler, boyle yasadigimi annem doguma gelene kadar bilmiyordu bile.
Sonra ne olucak bılıomusun.Hastane ilaçlar.İşi varmı eşinizin.Bu kadar içki içecek parayı ve zamanı nerden buluyor.Maddı sorununda yokmus.Yazık deılmı o çocuga.Rabbim dert verıyo dermanınıda verıyor.Kendine eziyet etme.Rabbım sana bu kadar deger verıyorken o kim köpek?
O zaman atın çöpeAlkolü halletsek kişiliği ne yapacağız ? Bende dert 1 değil ki maalesef. Öfke kontrolü yok, ve Narsistik kişilik bozukluğu var.
Terapisti defalarca söyledim İnan ailesinden yardım istedim , onlar üzülmekten başka birşey yapmadılar. Aile büyüklerinin bile cesareti yok konuşma. O kadar eleştire kapalı. İki medeni insan gibi sakince konuşmak mümkün değil. Beni gazlamanız değil derdim manevi destek sadece.Ben seni anladım.
Sen beni anlamak istemiyorsun. Sana hak verip gazlama misyonum yok ki. İçimden geleni yazıyorum.
İster ayrıl, ister katlan seçim senin.
Terapist dedim ona bile yazmadın.
Ne yapayım oturduğum yerden? Ya da kim ne yapsın?
Senin evliliğin ayrılığın buradaki kimseye dokunmayacak farkında mısın?
Bakış açını değiştir istedim, ısrarlısın.
Ne diyeyim.
Hayırlısı
Kendinin ve kızının güvenliğini ön planda tutarak ayrılmalısın , ömür tüketmeye değmez .
Evlilik adına bir şey kalmamış zaten, özel olmazsa eğer yatak odasında durum nedir ?
Aynen zararın neresinden dönülse kardır, narsist kişilik bozukluğu çok zor ilk eşim oyleydi kendini bisey sanmalar bir havalar filan sürekli beni aşağılama hakaret vs. Cok zordu ya hasta oldum onun yuzunden sıkıntıdan üzüntüden çok şükür geçti gittiHaklısınız ve ben bu yaz gitmezsem daha zor olacak ve geriye bakınca koskoca bir pişmanlık ve boşa geçmiş mutsuz bir hayat bulacağım.
Acaba cinsel tercihleri farklı olabilir miO durum da hiç iyi değil . Kullandığı ayni depresantlar libidoyu düşürüyor hamilelik dahil şimdiye kadar 3 yılda 10 kere birlikte olmamışızdır, olduğu zamanlarda kendi işi bitince arkasına dönen birisi.
Ne diyeyimTerapisti defalarca söyledim İnan ailesinden yardım istedim , onlar üzülmekten başka birşey yapmadılar. Aile büyüklerinin bile cesareti yok konuşma. O kadar eleştire kapalı. İki medeni insan gibi sakince konuşmak mümkün değil. Beni gazlamanız değil derdim manevi destek sadece.
Aynen zararın neresinden dönülse kardır, narsist kişilik bozukluğu çok zor ilk eşim oyleydi kendini bisey sanmalar bir havalar filan sürekli beni aşağılama hakaret vs. Cok zordu ya hasta oldum onun yuzunden sıkıntıdan üzüntüden çok şükür geçti gitti
Ne güzel ailenden arkanizdaymis yazdıklarınızdan belli guclu akli basında bir insansiniz emin olun bu insandan kurtulunca çok daha güçlü olacaksiniz ❤
Kız watsap gurubuna bu kadar açık yazabilir mi sanmamBoşanacak mı sanıyorsun?
Kız whp grubu müsait değil ki konu açtı.
Dikkate alır mı?
Bence kendimizi yordukKız watsap gurubuna bu kadar açık yazabilir mi sanmam
Burda konu açtığına göre manevi anlamda desteğe ihtiyacı var
Boşanıp boşanmamasi kendi bileceği bisey
Burda hepimiz bosanmasının tek doğru karar olduğu konusunda hemfikiriz gerisi ona kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?