Cok Caresizim ve Fikirlerinize ihtiyacim var

Yurt dışında yaşıyordunuz galiba. Maalesef bizim gurbetçi ailelerle yurt dışında yetişmiş ya da daha sonra evlenerek Almanya ve Belçika gibi ülkelere giden erkekler genelde sorunlu oluyorlar. Artık iki kültür arasında kalmaktan mı yoksa oradaki yaşam rahatlığından mıdır anlamıyorum ama çevremde örnekleri çok.

Bizim durum biraz farklı. Avrupa’da değiliz. Birde bizimkisi eğitim için gidilmiş beyin göçü biraz. Yani öyle bir bahanesi yok çünkü bu ülkede herkes göçmen nerdeyse. Ve ırkçılığa falan da uğramıyor . Yasak konuşulması bile.
Açıklamak istedim çünkü öyle bir konu psikolojisini bozamaz.

Amin , Insallah
O kadar zor ki arada kalmak. Ben mutlu degilim ilerde tahammulum kalmayacak, benim psikolojimi iyice bozacak, kizimla zaten ilgilenen tek benim o da mutsuz anne ile ve narsist-alkolik baba ile buyuyecek.

Eskiden evlenmeden bu konuyu okusam arkana bakmadan kac derdim ama insan basina gelince anliyormus. Tek derdim kizim.

Ben kizini ondan kacirmiyorum o istedi boyle olsun ama lanet olsun icimde ki o vicdana.

Simdi 2 gun iyi oldu diye vicdan yapiyorum ama biliyorum 2 ay sonra yine sacma bir sebep yuzunden kiyametler kopacak.

yahu arada kalacak hiçbir şey yok. her şeyi kendin araştırmış yazmışsın zaten. alkolik ebeveynle büyüyen çocukların ilerde alkolik olma olasılığı daha yüksek diye yazdıktan sonra hiçbir şeyi okumaya bile gerek yok bu adamla devam etmemelisin.
bu süre zarfında da iyi korun muhakkak ki kazayla hamile felan kalma sakın.
en kısa zamanda çocuğunu bu hasta adamdan uzaklaştır. babalığı felan yok zaten.

İşte benim vicdanımı yoklayan maalesef haftada bir göremeyecek. Okyanuslar olacak aramızda . Ama görüştüğüm pedagoglar görüntülü konulur falan dediler. Senede 1-2 ancak görebilir.
[/Q
İşte benim vicdanımı yoklayan maalesef haftada bir göremeyecek. Okyanuslar olacak aramızda . Ama görüştüğüm pedagoglar görüntülü konulur falan dediler. Senede 1-2 ancak görebilir.
Annesi yanında sonucta babası da senede bır gorsun madem size de büyük eziyet bu adamla aynı evı hayatı paylaşmak dunyaya bır kere gelıyoruz saglıklı anne baba olması lazım kı o cocuk da ıyı bır dunyada psikolojide yetişsin. allah yardımcınız olsun

Bu saatten sonra ister içkiyi bıraksın ister tedavi görsün umrumda değil ben artık sevmiyorum . Bana yaşattıklarını unutamıyorum. Kıymetimizi önceden bilecekti.
Birde o değişmez. Narsist bir annenin Narsist oğlu. Ve narsistler asla kabul etmezler sorunlu olduklarını.

Aynen öyle kendi bildiklerini okurlar server kendi istedikleri olsun o nederse odur ay çekilmez valla

yahu arada kalacak hiçbir şey yok. her şeyi kendin araştırmış yazmışsın zaten. alkolik ebeveynle büyüyen çocukların ilerde alkolik olma olasılığı daha yüksek diye yazdıktan sonra hiçbir şeyi okumaya bile gerek yok bu adamla devam etmemelisin.
bu süre zarfında da iyi korun muhakkak ki kazayla hamile felan kalma sakın.
en kısa zamanda çocuğunu bu hasta adamdan uzaklaştır. babalığı felan yok zaten.
cok haklisin , aslinda beni arada birakan sey babasini ve kizini sanki omur boyu ayiracakmisim gibi gelmesi. Sonucta ilgili olmasada kizim seviyor onu. Ama ileride cok kotu etkilenecek biliyorum ve mantigim agir basiyor.
Aslinda ben ayirmiyorum kendisi ayiriyor.

Annesi yanında sonucta babası da senede bır gorsun madem size de büyük eziyet bu adamla aynı evı hayatı paylaşmak dunyaya bır kere gelıyoruz saglıklı anne baba olması lazım kı o cocuk da ıyı bır dunyada psikolojide yetişsin. allah yardımcınız olsun
Tesekkur ederim. Hepimizin yardimcisi olsun iNSALLAH

X