Aşkım okumadım benden sonraki yorumları.
Kim nerden bilsin? Ya bi teklif etsin, ama şimdi konuşmak var dayatmak var.
Neden ipler bu kadar kolay kopuyor anlamıyorum. Fakat bu evliliği hayal edebiliyorum.
Evin parasını içkiye veriyorsun diye başlayan gürültülü kavga...
Hep aynı.
Ya bir defa da kadın suyuna gitsin adamın
Zor mu?
Hep mi adam kraliçe yapacak?
Ok size ne kadar kraliçe olduğumu açıklayacağım. Konuya detay yazacaktım çok uzun olunca okunmuyor ve insanları sıkmak istemedim.
-Hamileyken onun bütün aile bireylerinin Doğum günü bizim evde kutlandı. Yılbaşında milleti eve topladı parti yaptı. Hamileydim. Benim ailem yok burda.
- ben heyecanla kızımı bekliyorum tek başıma eşya seçiyorum hazırlık yapıyorum ama o hale hafta içi ailesini haftasonu arkadaşlarını eve topluyor. Türkiye’den bir çift arkadaşı Size gezmeye geliyoruz demiş tam Doğumun olacağı hafta ve annem de ilk defa evime gelecek bana yardımcı olacak 6 ay kalacak . Oda yok ama onlara söyleyemiyor. Çocuğu ile ilgileneceği , bağlanacağı zamanı onlarla geçirecekti ama gelmedi o çift.
-Doğum yaptım eve her gelen misafiri yemeğe tutuyor. Ayakkabı ile eve girilmesin istedim bebekten sonra , herşey tıkandı paklandı ama benim çok modern kocam ayakkabı çıkarmak isteyenleri bile zorla ayakkabı ile eve soktu. Nerde saygı ?
-1 haftalık Doğum yapmışım milleti topladı güya kızının gelişini kutluyor. Kime güvenerek ? Benim Türkiye’den gelen anneme tabiki. Gece yarısına kadar müzik. Kıs dediğim zaman bile sinirlenen bir tip gerisini sen düşün. Çocuk alınacakmış.
-sonra kızım 20 günlükken kuzeni , eşi ve 18 aylık bebeklerini bizim yaşadığımız ülkeye gezmeye çağırmış. Bana sormadı yine. Sadece gelecekler dedi. Her akşam yine aynı tantana. Ya çocuğuma alışmama müsade etmedi, bana zaman tanımadı, yaralarım daha iyileşmemişti.
-kuzeni erkek bu arada ve ben annemle aynı odada kalıyorum beyfendi işe gidiyor diye rahat edemiyor. Kuzenine bizim ebeveyn banyosunu kullan diyor, yatağımız king size diye gel bizim yatakta yat diyor. Ben gizlice söyledim benim kanamalarım var banyoda çamaşırlarım var pedler var dedim , orası mahremimiz dedim diye içip içip gece bana sardı. Susmuyor. İnsanlar odasında ne ayıp biliyor ne mahrem. Annem ne var bu kadar büyütecek dedi diye anneme bağırmalar. Annem üzüntüden kaç gün mide ağrıları çekti. Benim halime ayrı üzüldü. Türkiye de olsa 1 dk durmazdım ama kızımın pasaportu yoktu, olsa bile onun izni olmadan ülkeden çıkamazdım.
-daha neler neler... kapı kırmalar mı , çocuk kucağındayken elindekileri fırlatmalar mı, alkolli iken çocuk kucağında yine merdivenden düştü Allahtan bebeğime birşey olmadı.
-Doğum gününde parti vermedim diye (kuzum o dönem 4 aylık) evde kavga çıkardı. Balkon tam annemin odasının altında bunu bile bile bağıra bağıra bana hakaretler .
- bu Arada annem asla ağzını açıp muhattap olmadı . Annem diye söylemiyorum yemin ederim en olgun anlayışlı asil insan annem.
-onun annesi aynı kendisi gibi narsist. Benim , annemin bebek bakımına laflar , kendi fışkıran sütlerini anlatmalar of offf hatırladıkça ağlamamak için zor tutuyorum kendini.
-geçen sene Yunanistan a gittik güya tatil . Orda içkili iken başka turistlerle arasında ne geçtiyse(ben uyuyordum o dışarda onlarla muhabbet içki) adam kapımızı kırdı korkudan öldüm. Polis geldi. Düşünün tatil bu. Kızım annemdeydi Allah tan.
-her ay ortalama bir olay var. Sonra eve yaptığı alışverişi (mutfak) bile sanki bana lütufmuş gibi söylüyor. Sizin için herşeyi yapıyorum diyor.
Ben bütün maaşımı eve harcıyorum. Ağzımı açıp bir gün söylemedim.
Evde asla bir bardağı bile yerinden kaldırmaz.
Daha o kadar çok varki.
Şimdi bu kral hayatı yaşamıyor mu sizce ?