Anlamazlar be gülüm insanlık halinden anlamazlar tuzu kuru olanlarZorla evlenmedim evet ama isteyerekte evlenmedim ozaman evlenmeseydim bi iki yıl sonra yine sevmediğimi biriyle evlendireceklerdi degisen bisey olmayacaktı yani ikinci çocuk meselesini defalarca açıkladım lütfen yargilayacaginiza anlamaya çalışın dusunun ailenize boşanmak istediginizi defalarca soyluyosunuz ama hep katlan diyorlar ben düşündüm hastaneye gidip gizliden sprial taktirmayi ama bulunduğum ilçenin kadın doğum doktoru yoktu ozaman hastanede şiddet uygulamışlar doktora kaçıp gitmişti başka doktor da gelmemisti korktuklarından özel hastaneye gidemiyodum çok uzakti tek başına yolatmazlardi kızımı aşı ve izlem için sağlık ocağına goturdugum zaman ilaç aliyodum ama çocuk büyüdükçe sağlık ocağına gitme ayları degisiyor ilaç bitigi için başka korunacak bi yöntemim olmadığı için 2. Çocuk oldu ben esimle bile istiye yatmadim ondan uzak durdugum zaman bana babani ara gelip alsın seni benimle yatmiyorsun ne yapacam seni diyordu baban eve gelirse ona kızın benimle birlikte olmak yatmak istemiyor diyecem diyodu peki size diyorum kızı hastanedeyken hayatı tehlikesi bulunacak kadar zor bir duruma geldiğinde bile kızını yine umursayip kocasının evine yollayan biri böyle bir durumda ne yapardı ben size syleyim kocam kızın benimle yatmiyor al gotur deseydi beni eve getirir çok kötü şekilde dövüp bana zulüm ederlerdi bizi rezil ettin diye başka çare yoktu kaçıp gitmeyi dusundum ama kızım vardı gidecek bir evim yoktu kış ayiydi ben ikinci çocuğu isteyerek yapmissim gibi konusmayin lütfen canımı yakmaktan başka bir işe yaramıyor ben kızımı çok seviyorum ama karnımdaki bebeği bir türlü sevemiyorum neden biliyomusunuz çünkü onu isteyerek yapmadım tecavüzden bi farkı yoktu bana hastanede ikinci çocuğa hamilesiniz dediklerinde başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki bile istege yapmisim gibi konuşmayın lütfen biraz enpati yapin kendinizi biraz benim yerime koyun Rica ediyorum yorum yapmak icin yorum yapmayın ben buraya beni yargilamanizi beklemeye değil bana bi yol gosterin diye gelmiştim