• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok caresizim lütfen yol gosterin

3.cocuguda yapin. Keramet 3. De olabilir.
Lütfen dalga geçmeyin bu yaptığınız şey hoş değil bi cozumunuz yoksa yorum yapmayın bu kadar acımasız olmayın yaşam şeklimiz aynı değil bende isterdim beni seven okutan destekleyen bi ailem olsun hiçbirimiz ailesini secemiyor ztn bi seçim hakkı olsa kimsesiz dogup yurtta kalmayı aileme tercih ederdim hiç olmassa devlet okutuyor kendi ayaklarınız ustunde durabiliyorsunuz benim ailemin tek yaptığı hayatımı mahfetmek oldu dışardan ahkam kesmek kolay lütfen bi daha yorum yazmayın Rica ediyorum🙏

Derdi boşanmak değil ki onun bana acı çektirmek aşağılamak hor görmek eğer boşanmak isteseydi çoktan bosardi kaldığım bina onun ailesinin abileri kardeşleri kalıyor hep onlar rahat veririm sanıyorsunuz öyle bisey yapsa bile ailesi beni kovar sen nasıl kardesimizi evinden edersin diye işin içinden çıkamadığım için buraya yazdım bi çözüm yolum olmadığı için yinede burda bazı çözüm yolları söylediler online kurslar falan gibisinden onlari araştırıp deneyecem beni anlayan bana yol gösteren herkese teşekkür ediyorum eger bunlar bana bi çözüm olursa buraya gelip söylerim hepinize tessekur ederim derdimi dinlediğiniz icin sagolun.
Ben aile apartmaninda oturdugunuzu bilmiyordum. Ailenin sana arka cikmamasina da cok uzuldum. Sanirim tek yapilacak sey yavas yavas kotu gunler icin gizli gizli para biriktirmek bir de. Ara ara sunu alacagim bu eksik diye esinden para iste. Inan aklima baska birsey gelmiyor. Cok mutlu olmani dilerim.

Normalde çok sert yorumlar yaparım böyle konulara, ama sizin yaşantınız size hiç sunulmamışki baştan beri, çok üzüldüm malesef doğuda hala böyle hayatlar fazlasıyla var, inşallah bir an önce kurtulursunuz çocuklarınızla mutlu bir hayat kurarsınız🙏🏻

22 yaşındamı :(
Canım benim, keşke sana sarılabilsem.
Allah eşinin de ailenin de ailesinin de burnundan fitil fitil getirsin. İçim acıdı okurken.
İnşallah tez zamanda kurtulursun.
Para biriktirebiliyosan gizlice biriktirmeye çalıs.
Dernek, kurum vs araştırmaya bak, elinden geleni yapmaya çalıs bu insan kılıklı mahluklardan kurtulmak için.
Rabbimden dilerim tez vakitte kurtulursun evlatların ile mutlu bir hayat yaşarsın.
❤️

Ben hatasizim demiyorum benimde hatalarim oldu bunları söyledim de ama bazı yorumlar cok acimazca yapılıyor onun için kendimi savundum hatalarimi yüzüme vurduklarinda ne ellerine geçiyor soyler misiniz veya benim elime ne geçiyor yarama tuz basmaktan başka ben buraya herkes beni suçlasin diye değil bi yol gostersin ki başka hatalara düşmeyin diye geldim disardin yargılamak kolay ama insanın ailesi aile olmayınca bir zamandan sonra pskilojiside bozuluyor ne yapacağını şaşırıyor ben hatalarimin gayet farkındayım su an ki aklım olsa beni evlendirecekleri zaman polise gider hepsini içeri atardim hiç birine acimazdim ama çocuktum işte ynls çözümler aradım ailemin bu kadar insafsız olduğunu da bilmiyordum sonradan yasadiklarimla tecrübe edindim geçmişi getirme gibi bi şansım yok maalesef söylediklerinde de Allah şahit bi yalan bile yok kendimi aklamaya calistigimda yok sizin aileniz böyle olmadığı için herkes için aynı şey geçerli sanıyorsunuz ama bütün aileler öyle düşünceli olmuyor lütfen beni yadirgamayin vazgeçin bu bana bi çözüm saglamiyor

Sorumluluk almaya başta hatalarını kabul ederek baslamalisin.bu yaşıma kadar bunu ogrendim ben,istersen sen de dene.kabul et ,kendini sev ve ne yapabileceğine odaklan.hedef belirle,o hedefe ulaşabilmek için çaba göster.emin ol kimse mükemmel ailelerden gelip mükemmel şeyler yaşamiyor.emin ol herkes,burada senin üzerine gelenler de yüzlerce hata yaptı,kötü şeyler yaşadı.bunlari düşünüp kendini güçsüz hissetmek yerine,ayağa kalkıp istediğin hayat için cabala.Allah yolunu da bahtını da açık etsin.umarim mutlu olursun

Çözüm ailende diyeceğim ama onlarda sahip çıkmıyorlarmış. Yok mu hiç akli basinda bir akrabaniz falan anne babanla konusup ikna etmeye calissa aklima baska bisey gelmedi be canim

21
22 yaşındamı :KK43:
Canım benim, keşke sana sarılabilsem.
Allah eşinin de ailenin de ailesinin de burnundan fitil fitil getirsin. İçim acıdı okurken.
İnşallah tez zamanda kurtulursun.
Para biriktirebiliyosan gizlice biriktirmeye çalıs.
Dernek, kurum vs araştırmaya bak, elinden geleni yapmaya çalıs bu insan kılıklı mahluklardan kurtulmak için.
Rabbimden dilerim tez vakitte kurtulursun evlatların ile mutlu bir hayat yaşarsın.
21 yaşındayım moral ve cesaret verdiğiniz için sagolun bnde artık susup katlanmak istemiyorum ztn buraya yazmamın sebebiyde buydu burda bana çözüm sunan herkesin söylediklerini dikkate alacam inşallah bana çözüm olur söyledikleri çok tessekur ederim bende size sarilmayi çok isterdim yazdığım her mesajimda gözyaşları içinde yazıyorum umarım hayatımı bi düzene sokmayı başarıp cocuklarimla mutlu olabilirim bunun için elimden geleni yapacam sizde benim için dua ederseniz sevinirim

Çözüm ailende diyeceğim ama onlarda sahip çıkmıyorlarmış. Yok mu hiç akli basinda bir akrabaniz falan anne babanla konusup ikna etmeye calissa aklima baska bisey gelmedi be canim
İnan yok burda herkesin kafası düşüncesi aynı amcam ben hastanedeyken ziyarete gelmişti o babamı daha çok sisirdi sakin kızı onlardan alıp bosamaya kalkma geri gönder elalemin ağzına laf vermiyelim diye hiçbiri düşünmez erkek çocukları olunca onlar için elinden geleni yaparlar burda ama kız oldu mu degersizdir onlar için burda genel dusunce böyle bu devirde olsak bile böyle

Nasıl bir ailenin çocuğu olarak doğacağımızı biz belirleyemiyoruz. Anne babamızı seçemiyoruz.Oysaki,onların bize sunduğu aile ortamı ve yaptıkları muameleleri ömür boyu hayatımızı etkiliyor ve yaşayacağımız hayatı şekillendiriyor.
Şuanda yaşadığınız sıkıntının sizin elinizde olmayan sebeplerini biliyorsunuz. Bundan sonra enerjinizi, değiştirebileceğiniz kısımlara yönlendirmelisiniz.Konumunuz,seğer verilmeyen bir kız çocuğuyken, değer verilmeyen bir ev hanımına ve eşe dönüşmüş.Bunu değiştirmek istiyorsunuz. Ama, nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz.Önce kendinize kendinize siz değer verecek, kendinizi sevip, sayacaksınız.Atacağınız adımlar bu yönde sizi güçlendirecek ve cesaretlendirecektir. Herşey birden olmaz belki ama, kendinizi sevmek başta atacağınız en büyük adım olacak.Kendinizi ve çocuklarınızı çok sevin. Kocanızın size değer vermesini beklemekten vazgeçin. Anlattığınıza göre en büyük derdi, her istediğinde sizinle ilişkiye girebilmek. Sizin, sadece onun cinsel ihtiyacını gidermek için var olduğunuzu düşünüyor, duygularınızı veya sizin isteklerinin onun için bir önemi yok. Gidecek yeriniz olmadığını ve aile yapınızı bildiği içinde egosunu sizi ezikleyerek, baskılayarak tatmin ediyor. Belliki, böyle bir adama imkanlarınız olgunlaşana kadar mecburiyetten katlanmak zorunda kalacaksınız.Tehditlerine aldırış etmeyin, en azından hastayken ve (yakında lohusa olacaksınız) lohusayken sizi cinsel ilişkiye girmeye zorlamasına müsaade etmeyin. Bu konuda kırmızı çizgi çekin ve istediği kadar kavga çıkartsın umursamayın.
Size dahada yazardım ama, baktım çok uzatmışım.Şimdilik başlangıç olarak, size bunları söylemek istedim.Allah yardımcınız olsun. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.

Nasıl bir ailenin çocuğu olarak doğacağımızı biz belirleyemiyoruz. Anne babamızı seçemiyoruz.Oysaki,onların bize sunduğu aile ortamı ve yaptıkları muameleleri ömür boyu hayatımızı etkiliyor ve yaşayacağımız hayatı şekillendiriyor.
Şuanda yaşadığınız sıkıntının sizin elinizde olmayan sebeplerini biliyorsunuz. Bundan sonra enerjinizi, değiştirebileceğiniz kısımlara yönlendirmelisiniz.Konumunuz,seğer verilmeyen bir kız çocuğuyken, değer verilmeyen bir ev hanımına ve eşe dönüşmüş.Bunu değiştirmek istiyorsunuz. Ama, nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz.Önce kendinize kendinize siz değer verecek, kendinizi sevip, sayacaksınız.Atacağınız adımlar bu yönde sizi güçlendirecek ve cesaretlendirecektir. Herşey birden olmaz belki ama, kendinizi sevmek başta atacağınız en büyük adım olacak.Kendinizi ve çocuklarınızı çok sevin. Kocanızın size değer vermesini beklemekten vazgeçin. Anlattığınıza göre en büyük derdi, her istediğinde sizinle ilişkiye girebilmek. Sizin, sadece onun cinsel ihtiyacını gidermek için var olduğunuzu düşünüyor, duygularınızı veya sizin isteklerinin onun için bir önemi yok. Gidecek yeriniz olmadığını ve aile yapınızı bildiği içinde egosunu sizi ezikleyerek, baskılayarak tatmin ediyor. Belliki, böyle bir adama imkanlarınız olgunlaşana kadar mecburiyetten katlanmak zorunda kalacaksınız.Tehditlerine aldırış etmeyin, en azından hastayken ve (yakında lohusa olacaksınız) lohusayken sizi cinsel ilişkiye girmeye zorlamasına müsaade etmeyin. Bu konuda kırmızı çizgi çekin ve istediği kadar kavga çıkartsın umursamayın.
Size dahada yazardım ama, baktım çok uzatmışım.Şimdilik başlangıç olarak, size bunları söylemek istedim.Allah yardımcınız olsun. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.
Nasihatlarinizi dikkatte alacam beni yadirgamayap anladığıniz için teşekkür ederim saolun

Mrb benim artik dayanacak gücüm kalmadı esimle bir türlü analasamiyorum sürekli bahaneler buluyo kavga etmemiz için hep Altan aliyorum ama yinede olmuyor 3 yasinda bi kızım var hamileyimde dokuzuncu ayimdayim ne ben nede çocuklarım eşimin zere kadar umrunda değil en ufacık bi kavgada bile biz anlasamiyoruz ayrılalım diyor bana kaç kere babanin evine git seni istemiyorum dedi aileme söyledim ama sahip çıkmadılar seni dovsede sovsede katlanacaksin dediler duymazdan gel dediler eve donupte bizi elaleme karşı rezil etme dediler kimsem yok bzn başımı alıp gideyim diyorum kızım kucuk bn çalışırken ona bakacak kimsemde yok bakıcı tutacak paramda bosansam o nafakada vermez biliyorum gebeligim ilk ayları aşırı mide bulantısı vardı hatta ölmek uzereydim uç gün hep kustum hic bi şekilde ilgilenmedi doktora da goturmedi ailem eve gelip beni gorunce hemen doktora goturduler doktor aşırı kusmaktan böbrekleri zarar gormus dedi hayatı tehlikesi var yatirmamiz lazım dedi bir hafta hastanede kaldım bir kere bile gelmedi ailem basımda bekledi sonra iyileşip eve döndüm yine beni sucladi herkes hamile kalıyor ama sen beni rezil ettin hastanede kaldin sanki ben boyle bisey olmasını istiyorum gibisinden hep beni suçladı seni istemiyorum ailene git dedi ama ailemde katlanacaksin deyince mecbur yine onun yanında kaldım ama hala ne yapsam yaranamiyorum daha yaşadığım çok acı var ama detaylara girmiyorum yoksa yrina kadar bitmez hp bahane buluyor onu bırakıp gitmem için gidicek bir yerim olmadığı için susuyorum bnde ona diyorum beni istemiyorsan ailene veya benim aileme kızınızı istemiyorum de ben deyince kabul etmiyorlar diyorum bu seferde susuyor çünkü boşanmak için onlara sunabileceği bir bahanesi yok ne yapacam bilmiyorum çok yoruldum artık ne olur bana bir yol gosterin
yazdiklarimda bi çok yerde klavyeden dolayı ynls cumleler çıkmıştı onları düzeltim anlaşılır olması için yeni gorenler buradan okuyabilirler

İkinci çocuğu ben istemedim ki hatta ondan önce aileme defalarca anlamıyoruz boşanmak istiyorum dedim ama sahip cikmadilar doğu tarafında bir yerde kalıyorum burda iş bulabilecek imkanım yok kızımı alıp uzaklara gidim dedim oda ben çalışırken ona bakacak kimsem yoktu istemden gebe kaldım yani hastaneye yatirildigimda aileme sahip çıkmıyor işte görüyorsunuz ne olur beni bidahakine o eve göndermeyin dedim ama yine umurlarinda olmadım elalem sesini duymasın gideceksin dedilerecbur yine geri döndüm hepsi caresizlikten arkamda duracak hiç kimsem yok
Ailene ara deki bu adam beni öldürecek eğer beni öldürürse sakın ölüme sahip çıkmayın yaşarken sahip çıkmadığınız. Elaleme basınız dik olur de. Size evlatlık hakkımı helal etmiyorum ben sizden razı değilim deyin.

Son düzenleme:
Mrb benim artik dayanacak gücüm kalmadı esimle bir türlü analasamiyorum sürekli bahanelerle buluyo kavga etmemiz için hep Altan aliyorum ama yinede olmuyor 3 yasinda bi kızım var hamileyimde dokuzuncu ayimdayim ne ben nede çocuklarım eşimin zere kadar umrunda değil en ufacık bi kavgada bile biz anlasamiyoruz ayrılalım diyorum bana kaç kere babanin evine git seni istemiyorum dedi aileme söyledim ama sahip çıkamadılar seni dovsede dovsede katlanacaksin dediler duymazdan gel dediler ed donupte bizi elaleme karşı rezil etme dediler kimsem yok bzn başımı alıp gideyim diyorum kızım kucuk bn çalışırken ona bakacak kimsemde yok bakıcı tutacak paramda bosansam o nafakada vermez biliyorum gebeligim ilk ayları aşırı mide bulantısı vardı hatta ölmek uzereydim uç gün hep sustum hic bi şekilde ilgilenmedi doktora da goturmedi ailem eve gelip beni gorunce hemen doktora goturduler doktor aşırı kusmaktan böbrekleri zarar girmiş dedi hayatı tehlikesi var yatirmamiz lazım dedi bir hafta hastanede kaldım bir kere bile gelmedi ailem basımda bekledi sonra iyileşip eve döndüm yine beni sucladi herkes hamile kalıyor ama sen beni rezil ettin hastanede kaldin sanki ben bu bisey olmasını istiyorum gibisinden hep beni suçladı seni istemiyorum aileme git dedi ama ailemde katlanacaksin deyince mecbur yine onun yanında kaldım ama hala ne yapmam yaranamiyorum daha yaşadığım çok acı var ama detaylara girmiyorum yoksa yrina kadar bitmez hp bahane buluyor onu bırakıp gitmem için gidicek bir yerim olmadığı için susuyorum bnde ona diyorum beni istemiyorsan ailene veya benim aileme kızınızı istemiyorum de ben deyince kabul etmiyorlar diyorum bu seferde susuyor çünkü boşanmak için onlara sunabileceği bir bahanesi yok ne yapacam bilmiyorum çok yoruldum artık ne olur bana bir yol gosterin
Böyle bir adam 2.kez baba. Kıymetinizi bilmiyor madem sprail doğum kontrol hapı vs kullansaydınız keşke kıyamam ya aileniz de çok zalim 🙁

Böyle bir adam 2.kez baba. Kıymetinizi bilmiyor madem sprail doğum kontrol hapı vs kullansaydınız keşke kıyamam ya aileniz de çok zalim 🙁
İmkanım olsa kullanirdim emin olun bide burda mor çatıyı öğrendim basvurdum doğumdan sonra aynı şeyler yaşanırsa bize ulaşın sizin iş bulmaniz işin ve cocuklariniza bakmaniz için size hem maddi hem manevi destek oluruz dediler benimle iletişimde olacklarmis daha önce mor catidan haberim yoktu bilseydim ailem bosanmama izin vermediği zaman onları arar destek alirdim ikinci çocukta hiç olmazdı kadın sığınma evlerini biliyodum sadece ama oda oraya giden bi çok kadın yine kocasının yanına dönmek zorunda kaliyodu o yüzden basvurmadim ama yinede zararın neresinden donersem kardir bana mor çatıyı onerdiginiz için bundan haberdar olmamı sağladığınız için herkese teşekkür ederim doğumdan sonra yardımcı olacaklar ve inşallah eşinden ayrılmış kendi ayakları ustunde durucak duruma gelecem kndimi sadece çocuklarımı adayacam onlarla birlikte mutlu olucam inşallah beni bilgilendiren bana çözüm sunan herkese tekrar teşekkür ederim tekrar gorusmek dileğiyle hoscakalin

İmkanım olsa kullanirdim emin olun bide burda mor çatıyı öğrendim basvurdum doğumdan sonra aynı şeyler yaşanırsa bize ulaşın sizin iş bulmaniz işin ve cocuklariniza bakmaniz için size hem maddi hem manevi destek oluruz dediler benimle iletişimde olacklarmis daha önce mor catidan haberim yoktu bilseydim ailem bosanmama izin vermediği zaman onları arar destek alirdim ikinci çocukta hiç olmazdı kadın sığınma evlerini biliyodum sadece ama oda oraya giden bi çok kadın yine kocasının yanına dönmek zorunda kaliyodu o yüzden basvurmadim ama yinede zararın neresinden donersem kardir bana mor çatıyı onerdiginiz için bundan haberdar olmamı sağladığınız için herkese teşekkür ederim doğumdan sonra yardımcı olacaklar ve inşallah eşinden ayrılmış kendi ayakları ustunde durucak duruma gelecem kndimi sadece çocuklarımı adayacam onlarla birlikte mutlu olucam inşallah beni bilgilendiren bana çözüm sunan herkese tekrar teşekkür ederim tekrar gorusmek dileğiyle hoscakalin

Mesajların hepsini okudum çok üzüldüm. Yıl 2020 hala cahiliye devrinde yaşayan sehirlerimiz var maalesef. Z Zor yasam Canim kardeşim Rabbim çocuklarınla beraber yolunu ömrünü açık etsin insaallah. Cuma günün yüzü suyu hürmetine Rabbim kocani aileni islah etsin merhamet versin. Islah olmayacaklarsa bir an evvel onların elinden kurtarsın insaallah.

Allah gönlüne ferahlık versin. İmdat derneğini arayıp şansını denesene. Şiddet durumunda müdahele ediliyor sanırım tam bilmiyorum ama denemeye değer.

Mesajların hepsini okudum çok üzüldüm. Yıl 2020 hala cahiliye devrinde yaşayan sehirlerimiz var maalesef. Z Zor yasam Canim kardeşim Rabbim çocuklarınla beraber yolunu ömrünü açık etsin insaallah. Cuma günün yüzü suyu hürmetine Rabbim kocani aileni islah etsin merhamet versin. Islah olmayacaklarsa bir an evvel onların elinden kurtarsın insaallah.
İnşallah saolun

Back