• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok caresizim lütfen yol gosterin

Gizli gizli para biriktirmeye başla. Tırtıkla adamı bikaç yıl sabredeceksin. Bu sırada meslek bulmak için çabala online kurslar sertifikalar falan oluyor onlara bak. Sonra da bas tekmeyi
Abla o cebindeki her kuruşun hesabını yapıyor gizlice cikarsan anlar bide hırsız damgası yerim ama online kurs onerinizi arastiricam sagolun söylediğiniz icin

Ben devlette çalışıyorum. Eşimle ortak evimiz arabamız var. Türkiye koşullarında iyi şartlarda yaşıyorum sayılır. Eşim bana böyle davranmaz ama diyelim ki davrandı. Ben bu şekilde sineye çeker ne olur yardım edin akıl verin diye feryat figan eder miyim?
Şimdi gelip bu kızcağıza ben olsam şunu yapar bu u ederdim diye ahkam kesmem insani olur muydu?
Şartlarımız eşit mi? Kıyas yaparken lütfen kişiye göre kıyas yapın. İnsanların acıları ya da gerçek çaresizlikleri kimsenin ruhsal mastürbasyon alanı değil!

bu arkadaşımız belli ki bağnaz bir kültürün kurbanı. İş yok para yok aile yok karaktersiz bir koca var. Muhtemelen inşaatlarda çalışan sigortasız tazminat vermeyecek biriyle evli. Üstelik 9 aylık hamile.Ona göre biraz insaf!

senin için üzgünüm canım. Umarım çocuğunu sağlıkla kucağına alırsın. Birkaç yıl Dişini sık,bir meslek edinmeye çalış belediyelerden falan,para biriktirmeye çalış, korun ve adamı bankamatik olarak kullan kendi başının çaresine bakabilecek cesaret be gücü bulabilene kadar. Ondan kocalık bekleme. Çok muhatap olma, her şeye tamam de geç. O adamdan da ailenden de fayda yok. Biraz sabret. Sonra bas tekmeyi.Allah yardımcın olsun
Allahına kurban be işte bu

İnan sessimi çıkardığım da bisey değişmiyor çünkü oda biliyor ailemin benim arkamda olmadığını korktuğu hiç kimse olmayınca onun ben ne kadar sessimi cikarsamda bir işe yaramıyor oda benim çaresiz olduğumu bildiği için uzmekten cekinmiyor
Aile çok önemli baban senin arkada olduğunu gösterse böyle yapamaz..
Peki ne yapmayı düşünüyorsun

Aile çok önemli baban senin arkada olduğunu gösterse böyle yapamaz..
Peki ne yapmayı düşünüyorsun
Bnde bilmiyorum babam arkamda durmak yerine resmen tehdit eder gibi konuşuyordu bir keresinde bana eğer eve dönersen çocuklar babanin hakkı onlara veririz onları goremezsin bunu katlanacak mısın seninde evden dışarı çıkmana izin vermem takı yeni bir gorucu cikar seni tekrar evlendiririz demisti işte böyle bir aile sözde aile yanı bugün kadar beni bir kere olsun dusunmediler

Bnde bilmiyorum babam arkamda durmak yerine resmen tehdit eder gibi konuşuyordu bir keresinde bana eğer eve dönersen çocuklar babanin hakkı onlara veririz onları goremezsin bunu katlanacak mısın seninde evden dışarı çıkmana izin vermem takı yeni bir gorucu cikar seni tekrar evlendiririz demisti işte böyle bir aile sözde aile yanı bugün kadar beni bir kere olsun dusunmediler
Afedersin ama yuhhh böyle babamı olur ya insan evladının sıkıntısını gördükçe susar mı sen bi şekilde kendine de çocuklarına da yeni hayat kurmaya çalışacaksın bulunduğun ilde kadın sığınma evleri illa ki vardır onlara başvur yardım ederler

Afedersin ama yuhhh böyle babamı olur ya insan evladının sıkıntısını gördükçe susar mı sen bi şekilde kendine de çocuklarına da yeni hayat kurmaya çalışacaksın bulunduğun ilde kadın sığınma evleri illa ki vardır onlara başvur yardım ederler
Onu düşündüm ama daha önce bir akrabamin kızı basvurmustu uç tane çocuğu vardı bi müddet oyla cocuklari sığınma evinde kaldılar ama sonra ordakiler çocukların artık burda kalamaz deyip babalarına yollamıştı oda caresiz tekrar kocasının yanına donmuştu çocukları için bunu bildiğim icinde basvurmadim hic

Onu düşündüm ama daha önce bir akrabamin kızı basvurmustu uç tane çocuğu vardı bi müddet oyla cocuklari sığınma evinde kaldılar ama sonra ordakiler çocukların artık burda kalamaz deyip babalarına yollamıştı oda caresiz tekrar kocasının yanına donmuştu çocukları için bunu bildiğim icinde basvurmadim hic
Hmm bilmiyordum böyle olduğunu 😔Söz konusu Çocuk olunca akan sular duruyo benim bebeğim yanımda bile uyumasa aklım çıkacak gibi oluyo

Kocam eve geldiğinde inanın herşeye rağmen güler yuzle karşılıyorum ama yinede yaranamiyorum hiç anlayışlı biri değil doğumuna çok az bi zaman kalmış hatta bir haftadan az ama adamın tek derdi benimle yatmak bu kadar insafsız bi kocam var kendisi bana yaklasmiyor benim gidip yaklasmami istiyor benimde sancılarım var o yüzden ona yaklasmadim bunu gorunce yine başladı bahaneler uretmeye bu eve gelmek istemiyorum nerde n geldim diye yine başladı sylnmeye yine kavga çıkardı yine bahaneler aradi dedimki goruyosun halimi ilişkiye giricek durumda değilim biraz anlayışlı olsan ama umrunda bile değil onun sylermisiniz daha ne kadar huyuna gideyim ben dayanacak gücüm kalmadı benim bn hasta olduğum zamanlar bile istemediğimiz halde benle zorla ilişkiye giren biri ne ben nede
Beddua etmiyeyim diyorum ama ne biçim erkekler var insan demeye bin şahit . Hayvan bile eşinin rızası yoksa yaklaşmıyor zorlamıyor .
Dilerim en kısa zamanda kurtulursun bu mübarek Cuma gecesi .
İkinciyi niye yaptın diye sorgulamayın ricâ ediyorum olmuşla ölmüşe çare yok , bu kızcağız derdini yazıyo , herkesin yaşam şartı bir değil .

Böyle çocuğu olan dışarıda çalışamayan eli kolu bağlı insanlar için evden istihdam sağlanmalı ya o kadar kadın savunma yerleri var şöyle bir şeyi gerçekleştiremiyorlar mı gerçekten

Beddua etmiyeyim diyorum ama ne biçim erkekler var insan demeye bin şahit . Hayvan bile eşinin rızası yoksa yaklaşmıyor zorlamıyor .
Dilerim en kısa zamanda kurtulursun bu mübarek Cuma gecesi .
İkinciyi niye yaptın diye sorgulamayın ricâ ediyorum olmuşla ölmüşe çare yok , bu kızcağız derdini yazıyo , herkesin yaşam şartı bir değil .
İnşallah abla inşallah kurtulurum dua edin benim için çocukluğumdan beri yaşadığım şeyler o kadar zor ki taş olsa catlardi benimde dayanacak gücüm kalmadı artık kaç defa intihar etmeyi bile dusunmustum ama Allah korkusundan bide ben ölürsem kızıma kim bakar diye vazgeçtim inşallah geçer bugunler artık bi günyüzü görürüm dayanacak gücüm kalmadı

Sakın sakın intihar yok sil o düşünceyi , Allah verdi sana o canı , bak bi tane yavrun var diğerini bu gün yarın alırsın kucağına onlar için sıkı sıkı sarıl hayata , Allaha sığın çocuklarına sarıl .İnşAllah kurtulursun .

Sakın sakın intihar yok sil o düşünceyi , Allah verdi sana o canı , bak bi tane yavrun var diğerini bu gün yarın alırsın kucağına onlar için sıkı sıkı sarıl hayata , Allaha sığın çocuklarına sarıl .İnşAllah kurtulursun .
Beni bu hayata yaşama sebebim varsa oda kizimdir onun için herşeye katlanıp sineye cekiyorm ama karnımdaki bebeği bir türlü sevemiyorum cunku caresizligimin eseri insallah doğduktan sonra onu sevebilirim oda masum çünkü hiçbir şeyden habersiz masum bir bebek😢

benim annem ankarada yetistirme yurdun da aşçıydi yeme icme giyim maddi olanaklari güzel ama iste birde madalyonun obur yuzu var
annem cok gunler ozellikle hafta sonlari ve bayramlarda gozleri aglamaktan kan canagi sekilde eve gelir birde evde aglardi sabaha kadar.
hafta sonu olunca bu hafta sonu diye bekleyenler ve soz verdikleri halde gelmeyen gormeyen aileler o çocuklarin uzuntusu.
bir cocuk vardi ailesini taniyordu 8 nufuslu bir ailenin cocuguydu bir gun yurttan kacti annesini gormeye gitmek icin 3 gub sonra cocugun haberi geldi annemden
ankara lunaparkta cocuga sana para verecegim annenlere goturecegim diye kandirip tecavuz etmisti erkek cocuguna bir şöför.
bakim evet bakiliyor ama ben bunlari bildigim icin kimseye al cocuguni yurda ver yazmadim burda yazmaya elim varmadı.
cocuklarda sorunlu oluyor cogu zaman kendi aralarinda problemleri oluyor.
kiyamiyorum ver yurda demeye
Ben de tam olarak bundan bahsediyorum işte.kendi tercihlerinin konuları buraya getirdiğini anlayamayan biri var burada aslında.bir çok çözümü vardı eğer ciddiye alsaydı bir çok şeyin çözümünu bulabilecekken kendine daha çok sorun yaratmış hayatı boyunca.devamli başkalarını suçluyor ve benim hiç bir suçum yoktu diyor.en başında da konuyu tamamen eksik anlatmış.pek anlayamadım ben burada anlatilanlarda bır tuhaflık var.sanki sürekli kendini aklamaya çalışıyor gibi.uzuldum gerçekten o çocuklara.umarim daha fazla hata yapmaz diyeceğim ama.... inşallah.ne diyeyim ki.insallah iyi olur.hayati boyunca mutlu olur çocukları da kendi de.

Beni bu hayata yaşama sebebim varsa oda kizimdir onun için herşeye katlanıp sineye cekiyorm ama karnımdaki bebeği bir türlü sevemiyorum cunku caresizligimin eseri insallah doğduktan sonra onu sevebilirim oda masum çünkü hiçbir şeyden habersiz masum bir bebek😢
Beni ailem sevmedi hiç abimi sevdiler demiştin.sen de 2. çocuğuna aynı şeyi mi hissediyorsun.

Ben de tam olarak bundan bahsediyorum işte.kendi tercihlerinin konuları buraya getirdiğini anlayamayan biri var burada aslında.bir çok çözümü vardı eğer ciddiye alsaydı bir çok şeyin çözümünu bulabilecekken kendine daha çok sorun yaratmış hayatı boyunca.devamli başkalarını suçluyor ve benim hiç bir suçum yoktu diyor.en başında da konuyu tamamen eksik anlatmış.pek anlayamadım ben burada anlatilanlarda bır tuhaflık var.sanki sürekli kendini aklamaya çalışıyor gibi.uzuldum gerçekten o çocuklara.umarim daha fazla hata yapmaz diyeceğim ama.... inşallah.ne diyeyim ki.insallah iyi olur.hayati boyunca mutlu olur çocukları da kendi de.
Ben hatasizim demiyorum benimde hatalarim oldu bunları söyledim de ama bazı yorumlar cok acimazca yapılıyor onun için kendimi savundum hatalarimi yüzüme vurduklarinda ne ellerine geçiyor soyler misiniz veya benim elime ne geçiyor yarama tuz basmaktan başka ben buraya herkes beni suçlasin diye değil bi yol gostersin ki başka hatalara düşmeyin diye geldim disardin yargılamak kolay ama insanın ailesi aile olmayınca bir zamandan sonra pskilojiside bozuluyor ne yapacağını şaşırıyor ben hatalarimin gayet farkındayım su an ki aklım olsa beni evlendirecekleri zaman polise gider hepsini içeri atardim hiç birine acimazdim ama çocuktum işte ynls çözümler aradım ailemin bu kadar insafsız olduğunu da bilmiyordum sonradan yasadiklarimla tecrübe edindim geçmişi getirme gibi bi şansım yok maalesef söylediklerinde de Allah şahit bi yalan bile yok kendimi aklamaya calistigimda yok sizin aileniz böyle olmadığı için herkes için aynı şey geçerli sanıyorsunuz ama bütün aileler öyle düşünceli olmuyor lütfen beni yadirgamayin vazgeçin bu bana bi çözüm saglamiyor

Beni ailem sevmedi hiç abimi sevdiler demiştin.sen de 2. çocuğuna aynı şeyi mi hissediyorsun.
Ailem beni kız olduğum için dusunmuyorlar ama ben öyle bir insan değilim herşeye rağmen onu sevmeye calisicam ailem gibi asla olmiyacam olmamda iki çocuğumun güzel bir geleceği olsun diye elimden geleni yapacam ben sadece hani diyorlar ya ikinci çocuğu niye yaptın yadirgiyorlar ya beni biraz olsa anlasinlar diye söyledim onu bile isteye yapmadigimi bilin istedim

Madem gecinmeye gonlu yok, o gitsin evden. Bossnmak istiyorsan olur bosanalim ama sarylarim var de. Bu evde ben kalirim cocuklatla, sen de ne yapiyorsan yap ama evlatlarina bakacaksin. Ihtiyaclarini karsilayacak nafakayi odeyeceksin. Bunlari yap, kapi orada bosanalim de.

Madem gecinmeye gonlu yok, o gitsin evden. Bossnmak istiyorsan olur bosanalim ama sarylarim var de. Bu evde ben kalirim cocuklatla, sen de ne yapiyorsan yap ama evlatlarina bakacaksin. Ihtiyaclarini karsilayacak nafakayi odeyeceksin. Bunlari yap, kapi orada bosanalim de.
Derdi boşanmak değil ki onun bana acı çektirmek aşağılamak hor görmek eğer boşanmak isteseydi çoktan bosardi kaldığım bina onun ailesinin abileri kardeşleri kalıyor hep onlar rahat veririm sanıyorsunuz öyle bisey yapsa bile ailesi beni kovar sen nasıl kardesimizi evinden edersin diye işin içinden çıkamadığım için buraya yazdım bi çözüm yolum olmadığı için yinede burda bazı çözüm yolları söylediler online kurslar falan gibisinden onlari araştırıp deneyecem beni anlayan bana yol gösteren herkese teşekkür ediyorum eger bunlar bana bi çözüm olursa buraya gelip söylerim hepinize tessekur ederim derdimi dinlediğiniz icin sagolun.

Back