Ben devlette çalışıyorum. Eşimle ortak evimiz arabamız var. Türkiye koşullarında iyi şartlarda yaşıyorum sayılır. Eşim bana böyle davranmaz ama diyelim ki davrandı. Ben bu şekilde sineye çeker ne olur yardım edin akıl verin diye feryat figan eder miyim?
Şimdi gelip bu kızcağıza ben olsam şunu yapar bu u ederdim diye ahkam kesmem insani olur muydu?
Şartlarımız eşit mi? Kıyas yaparken lütfen kişiye göre kıyas yapın. İnsanların acıları ya da gerçek çaresizlikleri kimsenin ruhsal mastürbasyon alanı değil!
bu arkadaşımız belli ki bağnaz bir kültürün kurbanı. İş yok para yok aile yok karaktersiz bir koca var. Muhtemelen inşaatlarda çalışan sigortasız tazminat vermeyecek biriyle evli. Üstelik 9 aylık hamile.Ona göre biraz insaf!
senin için üzgünüm canım. Umarım çocuğunu sağlıkla kucağına alırsın. Birkaç yıl Dişini sık,bir meslek edinmeye çalış belediyelerden falan,para biriktirmeye çalış, korun ve adamı bankamatik olarak kullan kendi başının çaresine bakabilecek cesaret be gücü bulabilene kadar. Ondan kocalık bekleme. Çok muhatap olma, her şeye tamam de geç. O adamdan da ailenden de fayda yok. Biraz sabret. Sonra bas tekmeyi.Allah yardımcın olsun