Burda gecen seni bi kız ailesi lisede okuturken okulu bırakıp birine kaçtı bir sene sonra elinde bir bebekle kocasından şiddet gordugu için ailesinin yanına döndü ama onlar iyi insanlardı hiçbir şekilde yadirgamadilar burda işin yok kocanın yanına geri dön diye sylemediler biz seni okutuyoduk ama sen kendin ettin kendin buldun demediler hatasını yüzüne vurmadilar kızlarının arkasında durup hemen bosadilar çok laf eden oldu ama ailesi elalem ne diyecek diye dusunmedi kızlarını düşündü şimdi onun bebeğine ailesi bakıyor abileri ona iş buldu ayakları ustunde dursun diye oda çalışıyor aileniz arkanızda ise kurtulmak işte bu kadar basit ama kimseniz yoksa bi çıkmaza surekleniyosunuz çırpındıkça daha da batiyorsunuz benim ailemde onlar gibi olabilseydi ben şimdi bu durumda olmazdim ve ben hatasizim demiyorum birçok hatta oldu elbette su dünyada hata yapmayan biri var mı ben dün bu konuyu actiysam daha fazla hataya düşmeyim diye işin icindinden cikayim diye sağolsun bir çok çözüm fikir söylediler bende onlarin çözümlerini bir kenara atmadim hemen arastirdim basvurdum ve bana bir umut gözüktü şimdi o umuda sıkıca sarilicam ve inşallah sizin ezik dediginiz bu halden çıkıp kendi ayaklarımin ustunde durabilecem emin olun ben bunu hepinizden çok istiyorum