• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok caresizim lütfen yol gosterin

Burda gecen seni bi kız ailesi lisede okuturken okulu bırakıp birine kaçtı bir sene sonra elinde bir bebekle kocasından şiddet gordugu için ailesinin yanına döndü ama onlar iyi insanlardı hiçbir şekilde yadirgamadilar burda işin yok kocanın yanına geri dön diye sylemediler biz seni okutuyoduk ama sen kendin ettin kendin buldun demediler hatasını yüzüne vurmadilar kızlarının arkasında durup hemen bosadilar çok laf eden oldu ama ailesi elalem ne diyecek diye dusunmedi kızlarını düşündü şimdi onun bebeğine ailesi bakıyor abileri ona iş buldu ayakları ustunde dursun diye oda çalışıyor aileniz arkanızda ise kurtulmak işte bu kadar basit ama kimseniz yoksa bi çıkmaza surekleniyosunuz çırpındıkça daha da batiyorsunuz benim ailemde onlar gibi olabilseydi ben şimdi bu durumda olmazdim ve ben hatasizim demiyorum birçok hatta oldu elbette su dünyada hata yapmayan biri var mı ben dün bu konuyu actiysam daha fazla hataya düşmeyim diye işin icindinden cikayim diye sağolsun bir çok çözüm fikir söylediler bende onlarin çözümlerini bir kenara atmadim hemen arastirdim basvurdum ve bana bir umut gözüktü şimdi o umuda sıkıca sarilicam ve inşallah sizin ezik dediginiz bu halden çıkıp kendi ayaklarımin ustunde durabilecem emin olun ben bunu hepinizden çok istiyorum

çalışmama asla musade etmez ki ona defalarca söyledim ztn beni istemiyorsan bana biraz yardımcı ol bi ev tut bende kendime bi iş bulup calisirm demiştim sende kurtulursun bende sonrada bosaniriz demiştim ama bana ise giden kadınlar ordaki calisalarla sevgili oluyor onlarla yatıyorlar diye pis cumleler kurdu sende öyle mi olacan falan gibisinden ne ayrılıyor nede huzur veriyor ailemin sahip çıkmadığını bildiği içinde ezmkten cekinmiyor
Ayrilirsak kendime bakabilmek icin calismaliyim nasil gecinecegim dediginde ne diyor peki?sana ev yutmak zor geliyordur
Bana ev tut deme.yardimci ol sertifikami alayim cocuklari annen baksin vs de.para isteme.is bulayim bosanalim de.sonra nafaka vs alirsin sesini cikarma simdi

Mrb bisey açıklamak için geldim cvb yazılmasına veya yorum yapılmasına gerek yok bi ynls anlamayı düzeltmek istedim benimle polemiğe giren kişiye yüzyıl önceki kafanın bugünki halisiniz demiştim bunu diyerek kesinlikle atamizi ve onun yaşadığı devri kastetmedim atamizi herkesten çok seviyorum bugün kadınlar bu kadar özgür calisabiliyorsa bu onun sayesindedir benim orda demeye çalıştığım geri kafanın bugünki halisiniz nasıl ben aileme defalarca açıklama yapıp yardım istememe rağmen beni anlamayıp ustune bide suçlayıp yardım etmediler çünkü geri kafalı bir zihniyete sahiplerdi aynı şekilde o kızda ne kadar açıklama yaptıysam beni anlamadi yardımcı olacağına ustune bide sucladi o yüzden o cümleyle sende ailem gibisin demeye çalıştım ynls kelime kullandım bunun için özür dilerim buraya tekrar bir polemik açmaya gelmedim sadece farkettim ki ynls kelime kullanmisim bunu düzeltmeye geldim çünkü beni anlayan insanlarından beni bu konuda ynls tanımalarını istemem söyleyeceklerim bu kadar iyi günler.

İkinci çocuğu ben istemedim ki hatta ondan önce aileme defalarca anlamıyoruz boşanmak istiyorum dedim ama sahip cikmadilar doğu tarafında bir yerde kalıyorum burda iş bulabilecek imkanım yok kızımı alıp uzaklara gidim dedim oda ben çalışırken ona bakacak kimsem yoktu istemden gebe kaldım yani hastaneye yatirildigimda aileme sahip çıkmıyor işte görüyorsunuz ne olur beni bidahakine o eve göndermeyin dedim ama yine umurlarinda olmadım elalem sesini duymasın gideceksin dedilerecbur yine geri döndüm hepsi caresizlikten arkamda duracak hiç kimsem yok
Allah yardimcin olsun suan yapabilecek bir seyin yoksa bence muhattap olmamaya calis yani devamli kotu soz duymaktansa esin evdeyken kendine baska mesguliyet bul cocugunla oyna temizlik yap ne bileyim onunla ayni ortamda durma bir ara belki biraz sessizlik ikinizede iyi gelir.

Bence annene kızma annen boşan kurtul demiş baban hayır diyince korkusuna değiştirmiş. Bence annenin de hayatı senin gibi erkek egemenliğinde. Ve çaresizliği kabul etmiş artık o zamanla böyle oluyor ondan seninle gelme, yeni hayat kurma fikrine adım atamaz çok zor. Madem eşinin tek derdi cinsellik konuş de ki çocuk olunca seninle ilgilenemiyorum Doğumda bağlatalım kordonları de bence ikna olur bildiğin kadarıyla eş imzası gerekli. Ahbap derneğine de yaz bence

Okurken herkes ayn8 şeyi hissetti neden 1.i hak etmeyen bir adama 2.çocuk yapma şansı ve zamani veriyorsunuz ,sonra ilgi bekliyorsun hastanede bekliyorsun yani perşembenin gelişi cars.belli olmuyormuydu bu hep boyle devam edicek bence böyle tipler duzEmiyor cunki üzgünüm

Back