Hanımefendi oraları ve yargılama aşamasını geçtik artık çözüm bulmaya çalışıyoruz kadına bütün yorumları okursanız çok merak ediyorsanız sorunuzun cevabınıda bulabilirsinizHem anlaşamayıp hem 2. çocuğu nasıl yapıyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımefendi oraları ve yargılama aşamasını geçtik artık çözüm bulmaya çalışıyoruz kadına bütün yorumları okursanız çok merak ediyorsanız sorunuzun cevabınıda bulabilirsinizHem anlaşamayıp hem 2. çocuğu nasıl yapıyorsunuz?
Yok bu tarz konularda öğrendim ben sonra gidip kocasıyla 3.yü de yapıyorlar biz dil döktüğümüzle kalıyoruzHanımefendi oraları ve yargılama aşamasını geçtik artık çözüm bulmaya çalışıyoruz kadına bütün yorumları okursanız çok merak ediyorsanız sorunuzun cevabınıda bulabilirsiniz
İşte ihtiyaç nasihat değil çözüm çözüm yoksa bu bataklıktan kurtulamazsa uçkur düşkünü sapık kocayla olur tabi 2-3-4 çocukYok bu tarz konularda öğrendim ben sonra gidip kocasıyla 3.yü de yapıyorlar biz dil döktüğümüzle kalıyoruz
Geçen ben burada şiddet gören bir bayan vardı tam da hatırlayamıyorum Urfa mıydı Antepti galiba kadın sığınma evinin yetkilileriyle görüştüm ismimi verdim gerekirse yakın bir arkadaşım sosyal hizmetlerde mağdur kadınlara psikolojik destek veriyor onu bile araya sokacaktım numarayı aldım bayana verdim mutlaka arayın size gerekli yardımı bilgiyi verecekler deidm sonra bayana naptınız aradınız mı dedim yok dursun kenarda yine eşim aynı davranırsa ararım dedi şaştım kaldım 5 e kadar doğurur sanırım Allah geçim versin dedim geçtim ne diyimİşte ihtiyaç nasihat değil çözüm çözüm yoksa bu bataklıktan kurtulamazsa uçkur düşkünü sapık kocayla olur tabi 2-3-4 çocuk
Tamam teşekkür ederim saolun destekleriniz icinMor çatıya internetten durumunuzu anlatan bir mail bile gönderseniz mailinize dönüş yapıyorlar bencede bir iletişim kurun orayla
Bu size uymaz sanırım çünkü ne hakla bilmiyorum ama kocanın izni olmadan yapılamıyormuş hukuk sisteminin bir ayıbı resmenEğer ömrünüz boyunca başka çocuk düşünmüyorsanız doğumda tüplerinizi bağlattırabilirsiniz korunma gibi bir derdiniz kalmaz
Aynı sizin durumunuzdaydim beni anlamak merhamet etmek bi yana çok kötü durumda olduğum için annemler koluma girip goturmuslerdi kardeşleri de yanimizdaydi o benim halimi goruyodu ama beni o halde bırakıp ise gidiyodu kardeşi de gidip yetiştirmiş ona esin kendi yuuyemuyor mu annesi koluna girmiş senin elinde abartiyo demiş bide bana niye okadar abartin kendini de benide rezil ettin ne onda nede kardeslerinde vicdan yok sanki yalandan öyle yapmisim rol yapmisim gibi imalarda bulundu bide Allah kimseye merhametsiz bi eş ve onlardan da merhametsiz aile vermesinDevamını okudum böyle bir insanla çocuk yapmak bir yana aynı yatağa girilmez be istifra ederken bayılmadınız mı ben istifra ede ede sabaha karşı hastaneye götürdü eşim serum takılırken dermansızlıktan bayıldım nasıl bir insan merhametsiz evlerden ırak
Aileniz sizi hastaneye götürdüyse belli ki merhametli insanlar destek olsunlar boşanın bu adamdanAynı sizin durumunuzdaydim beni anlamak merhamet etmek bi yana çok kötü durumda olduğum için annemler koluma girip goturmuslerdi kardeşleri de yanimizdaydi o benim halimi goruyodu ama beni o halde bırakıp ise gidiyodu kardeşi de gidip yetiştirmiş ona esin kendi yuuyemuyor mu annesi koluna girmiş senin elinde abartiyo demiş bide bana niye okadar abartin kendini de benide rezil ettin ne onda nede kardeslerinde vicdan yok sanki yalandan öyle yapmisim rol yapmisim gibi imalarda bulundu bide Allah kimseye merhametsiz bi eş ve onlardan da merhametsiz aile vermesin
Kayınvaliden kayinbaban bir şey söylemiyorlar mı eşine bize anlattıklarını ve de anlatamadıklarını kayinvalidene bi anlat bakalım belki onlar bi çözüm bulurMrb benim artik dayanacak gücüm kalmadı esimle bir türlü analasamiyorum sürekli bahanelerle buluyo kavga etmemiz için hep Altan aliyorum ama yinede olmuyor 3 yasinda bi kızım var hamileyimde dokuzuncu ayimdayim ne ben nede çocuklarım eşimin zere kadar umrunda değil en ufacık bi kavgada bile biz anlasamiyoruz ayrılalım diyorum bana kaç kere babanin evine git seni istemiyorum dedi aileme söyledim ama sahip çıkamadılar seni dovsede dovsede katlanacaksin dediler duymazdan gel dediler ed donupte bizi elaleme karşı rezil etme dediler kimsem yok bzn başımı alıp gideyim diyorum kızım kucuk bn çalışırken ona bakacak kimsemde yok bakıcı tutacak paramda bosansam o nafakada vermez biliyorum gebeligim ilk ayları aşırı mide bulantısı vardı hatta ölmek uzereydim uç gün hep sustum hic bi şekilde ilgilenmedi doktora da goturmedi ailem eve gelip beni gorunce hemen doktora goturduler doktor aşırı kusmaktan böbrekleri zarar girmiş dedi hayatı tehlikesi var yatirmamiz lazım dedi bir hafta hastanede kaldım bir kere bile gelmedi ailem basımda bekledi sonra iyileşip eve döndüm yine beni sucladi herkes hamile kalıyor ama sen beni rezil ettin hastanede kaldin sanki ben bu bisey olmasını istiyorum gibisinden hep beni suçladı seni istemiyorum aileme git dedi ama ailemde katlanacaksin deyince mecbur yine onun yanında kaldım ama hala ne yapmam yaranamiyorum daha yaşadığım çok acı var ama detaylara girmiyorum yoksa yrina kadar bitmez hp bahane buluyor onu bırakıp gitmem için gidicek bir yerim olmadığı için susuyorum bnde ona diyorum beni istemiyorsan ailene veya benim aileme kızınızı istemiyorum de ben deyince kabul etmiyorlar diyorum bu seferde susuyor çünkü boşanmak için onlara sunabileceği bir bahanesi yok ne yapacam bilmiyorum çok yoruldum artık ne olur bana bir yol gosterin
ya yine gelirdi aslında çünkü çocuk yapma aklına sahipsem kendime ve cocuklarıma nasıl bakarım aklına da sahip olmalıyım diye düşünürüm ben.insanların sinirlenmesi normal,2 cocuk söz konusu.zorla evlenmemiş zaten kolayı seçmiş.zor gelmiş tek başına hayatla mücadele etmek.o 2 çocugu kimsenin bilinmeze sürükleme hakkı yok, bu annesi babası bile olsa.bu yüzden var zaten doğum kontrolü, amacı bu.sevmediği biriyle evlenip 2 çocuk yapma konusu da bana çok gerçekçi gelmiyor, ya da benim mi aklım almıyor.insan sevmediği insanın koynuna nasıl girer.çocuklarla ilgili mümkünse verilsin zaten bakılamayacaksa.devletimiz çocuklarına iyi bakıyor.benim arkadaşım var mesela hemsire oldu.çok da sağlıklı ruhen, iyi şartlarda yetişti.en basindan herseyi anlatsaydi bu kadar sert tepkiler gelmezdi eminim.
siginma evlerinin bir cocugi cocuklari devlet korumasina veriyormus diye okumustum burda.
mor catida bu durum soz konusu degil sanirim bayan icin en iyisi boyle yerler
Merhametlerinden değil kocamin hatasını örtbas etmek için elalem duyupta kocası kızlarına sahip çıkmıyor demesinler diye keşke beni düşündüklerinden yapsalardiAileniz sizi hastaneye götürdüyse belli ki merhametli insanlar destek olsunlar boşanın bu adamdan
Kaynanam vefat etmiş kayinbaba da kocamdam bir farkı yok hatta bir ara bana babam isterseniz ikinci bir eş daha alın demiş böyle bir adama sylesem ne faydası olacakKayınvaliden kayinbaban bir şey söylemiyorlar mı eşine bize anlattıklarını ve de anlatamadıklarını kayinvalidene bi anlat bakalım belki onlar bi çözüm bulur
Zaten böyle bir adamın normal insan gibi bir aileden çıkmayacağı kesinKaynanam vefat etmiş kayinbaba da kocamdam bir farkı yok hatta bir ara bana babam isterseniz ikinci bir eş daha alın demiş böyle bir adama sylesem ne faydası olacak
benim annem ankarada yetistirme yurdun da aşçıydi yeme icme giyim maddi olanaklari güzel ama iste birde madalyonun obur yuzu varya yine gelirdi aslında çünkü çocuk yapma aklına sahipsem kendime ve cocuklarıma nasıl bakarım aklına da sahip olmalıyım diye düşünürüm ben.insanların sinirlenmesi normal,2 cocuk söz konusu.zorla evlenmemiş zaten kolayı seçmiş.zor gelmiş tek başına hayatla mücadele etmek.o 2 çocugu kimsenin bilinmeze sürükleme hakkı yok, bu annesi babası bile olsa.bu yüzden var zaten doğum kontrolü, amacı bu.sevmediği biriyle evlenip 2 çocuk yapma konusu da bana çok gerçekçi gelmiyor, ya da benim mi aklım almıyor.insan sevmediği insanın koynuna nasıl girer.çocuklarla ilgili mümkünse verilsin zaten bakılamayacaksa.devletimiz çocuklarına iyi bakıyor.benim arkadaşım var mesela hemsire oldu.çok da sağlıklı ruhen, iyi şartlarda yetişti.
cevrede ki herkes ayni kafadan benceAilenizi tehtid etseniz? Elaleme anlatırım, bana sahip cikmiyolar sokağa düşsem umurlarinda değil, çeker giderim kötü yola da düşsem o eve dönmem falan deseniz?
Zorla evlenmedim evet ama isteyerekte evlenmedim ozaman evlenmeseydim bi iki yıl sonra yine sevmediğimi biriyle evlendireceklerdi degisen bisey olmayacaktı yani ikinci çocuk meselesini defalarca açıkladım lütfen yargilayacaginiza anlamaya çalışın dusunun ailenize boşanmak istediginizi defalarca soyluyosunuz ama hep katlan diyorlar ben düşündüm hastaneye gidip gizliden sprial taktirmayi ama bulunduğum ilçenin kadın doğum doktoru yoktu ozaman hastanede şiddet uygulamışlar doktora kaçıp gitmişti başka doktor da gelmemisti korktuklarından özel hastaneye gidemiyodum çok uzakti tek başına yolatmazlardi kızımı aşı ve izlem için sağlık ocağına goturdugum zaman ilaç aliyodum ama çocuk büyüdükçe sağlık ocağına gitme ayları degisiyor ilaç bitigi için başka korunacak bi yöntemim olmadığı için 2. Çocuk oldu ben esimle bile istiye yatmadim ondan uzak durdugum zaman bana babani ara gelip alsın seni benimle yatmiyorsun ne yapacam seni diyordu baban eve gelirse ona kızın benimle birlikte olmak yatmak istemiyor diyecem diyodu peki size diyorum kızı hastanedeyken hayatı tehlikesi bulunacak kadar zor bir duruma geldiğinde bile kızını yine umursayip kocasının evine yollayan biri böyle bir durumda ne yapardı ben size syleyim kocam kızın benimle yatmiyor al gotur deseydi beni eve getirir çok kötü şekilde dövüp bana zulüm ederlerdi bizi rezil ettin diye başka çare yoktu kaçıp gitmeyi dusundum ama kızım vardı gidecek bir evim yoktu kış ayiydi ben ikinci çocuğu isteyerek yapmissim gibi konusmayin lütfen canımı yakmaktan başka bir işe yaramıyor ben kızımı çok seviyorum ama karnımdaki bebeği bir türlü sevemiyorum neden biliyomusunuz çünkü onu isteyerek yapmadım tecavüzden bi farkı yoktu bana hastanede ikinci çocuğa hamilesiniz dediklerinde başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki bile istege yapmisim gibi konuşmayın lütfen biraz enpati yapin kendinizi biraz benim yerime koyun Rica ediyorum yorum yapmak icin yorum yapmayın ben buraya beni yargilamanizi beklemeye değil bana bi yol gosterin diye gelmiştimya yine gelirdi aslında çünkü çocuk yapma aklına sahipsem kendime ve cocuklarıma nasıl bakarım aklına da sahip olmalıyım diye düşünürüm ben.insanların sinirlenmesi normal,2 cocuk söz konusu.zorla evlenmemiş zaten kolayı seçmiş.zor gelmiş tek başına hayatla mücadele etmek.o 2 çocugu kimsenin bilinmeze sürükleme hakkı yok, bu annesi babası bile olsa.bu yüzden var zaten doğum kontrolü, amacı bu.sevmediği biriyle evlenip 2 çocuk yapma konusu da bana çok gerçekçi gelmiyor, ya da benim mi aklım almıyor.insan sevmediği insanın koynuna nasıl girer.çocuklarla ilgili mümkünse verilsin zaten bakılamayacaksa.devletimiz çocuklarına iyi bakıyor.benim arkadaşım var mesela hemsire oldu.çok da sağlıklı ruhen, iyi şartlarda yetişti.