- 5 Ekim 2020
- 158
- 136
- 33
en kötüsü de bu işte.ailenden kurtulmak için ucu bucağı olmayan bir çıkamaza girmenle başlamış zaten herşey.hata üstüne hata...o gün güçlü olabilseydin ,hayır diyebilseydin keşke.yıl 2020, yaşın da küçük zaten.ahhh be kızım naptın sen.evlenmek kaçış mı be kızım.evlenmek başına bela almak demek zaten.napıcaksın şimdi?Gorucu usulüyle evlendirirler açıkça söylemek gerekirse ailem beni sevmezdi ne annem ne babam hatta annem hep evlend kurtulalım senden diyodu ozamanlar oyl bir psikolojik bunalimdaydim ki anlatamam ne yapsam yaranamiyodum onlara babam evden dışarı çıkmama bir arkadaşıma gorusmeme bi akrabimin evine gitmeme izin vermezdi kısaca beni eve hapsederdi nedeni de benim bi akrabimin kızı birine kaçtı diye benimde kacacagim dusunsciyle o evi bana zindan etmişlerdi ben o adamla severek evlenmedim ama karşı da cikmadim çünkü ailem bana çok kötü davraniyorlardi sen istiyomusun dediklerinde siz bilirsiniz dedim blki onlar iyi çıkar bana iyi davranır düşüncesiyle ailem zatn beni yeterince hayattan sogutmuslardi daha n kadar kotusuyle karsilasabilirim ki diye dusunmustum