Çok çaresizim lütfen beni dinleyin

Benim şimdi analdığım ben çıkmazdayım çıkış yok napsam olmuyor olmayacak hiç bişey elimden gelmiyor yavaş yavaş eriyip gidecem
Hayır çıkış yolunuz var ama sabır ve emek istiyor. Öncelikle kocanızı böyle kabullenmiş gibi görünüp hiçbir şeye ses çıkarmayacaksınız. İyi geçinmeye bakacaksınız. Diğer taraftan liseyi bitirip kpss çalışacaksınız ve memur olacaksınız. Ufak çocuğunuz da o zamana kadar biraz büyüyecek. Kreşe\anaokuluna gidecek ve siz de rahatlıkla çalışacaksınız.
Memur olunca boşanma davası açıp bu yaratığa tekmeyi vuracaksınız.
Saman altından su yürütmeniz gerekiyor.

adamı gözden cikardiysaniz ve sevmiyorsanız aldatıyor olması umurunuzda olmamalı bırakın ne hali varsa görsün. eve para getiren biri olarak görün ve çocuklarınızı büyütmeye bakin

Valla sana tavsiyem (keşke param olsa kaçırırm seni ya filmlerdeki gibi yanıma alırım çocukları okuturum) yaşın daha genç bu adam aldatıyor aldatacak takılma evde saki ve sessiz kal bu durumlara ilgilenme hatta. Okul durumunu ilerlet hayatım hangi aşamadaysan ordan dışardan galan devam et. Belediye kurslarına falan katıl bir meslek edinmeye bak. Sonra kimsenin bilmediği bir birikim yap altın al döviz yap falan. Durumları iyiyse bunu kullan işte. Çocuklara odaklan onların eğitimi dersleri falan sonra kocanın seni aldattığı verileri topla bir yerde hep. Zamanı gelecektir onu boşa ve hayatına bak. Gerekirse uzaklara taşın kaybet izini. Öyle aile olmaz olsun erkenden evlendirip hayatın elinden alınırken sessiz kalan babayı ne yapayım. Bunlar zaman alır Çelik gibi sinir ister ama işte başarırsan çocukların ve sana kurtuluş olur. Offf aşırı üzüldüm ya. Keşke elimden bir şey gelse

Sağolun tek duam bu
Ev evlenmeden önce mi alındı sonra mi sonra alındıysa yarı yarıya ama önce alındıysa hak alamazsınız.

Liseyi bitirmeye 17 puan kalmış,bu sene biterse lise kpss girin derim .

Çok üzüldüm bir çok insan ne demek istediğiniz anlamiyabilir ama ben sizi o çaresizliginizi çok iyi anladım resmen yaşadım.
Çünkü maalesef doğuda işler hala eski gelenk görenek de ve kadın her zamna haksız

Verse ne olacak ? Ev 2 ye bölünecek yarı parasıyla yemi bir ev ya alabilir ya alamaz ki bence alamaz. Önce boşanma davası biter onun ardından mal paylaşım davası açılır filan aşağı yuları en iyi ihtimalle 3 senelik süreç. Nafaka deseniz toplamda 6 bin alır fazlasını alamaz.
Sizce hangi yol daha uzun ?

Kpss çalış kesinlikle. Lütfen
Çalışmana izin veriyor mu vermiyor mu bu adam ?

Gerçekçi olmak zorundayım.elinizde ne mesleğiniz ne gidecek yeriniz nede paranız var.oncelikle okulu bitirip bı iş bulmaya bakın,o süre zarfinda aldatmaya da ses etmeyin.cocuklarinizi ve kendiniz o adamdan koruyun gerekirse aldatsa da ses etmeyin.nasilsa yanına kâr kalıyor en azından şiddet hakaret görmezsiniz.ilerde para biriktirme bilirseniz cocuklarinizi alıp kurtulun.

Gerçekten mahkeme anneye verse adama uzaklaştırma aldırsa yine mi çocukları elinden alırlar annenin?
Öyle bı alırlar ki akliniz şaşar dilim varmiyor söylemeye ama sonu çok kötü bile bitebilir.yani oralarda öyle mahkemeymis darp raporu falanmis bunların hepsi laf.

Katılıyorum.
++
Bence şuan bu kahrı çekerken, kenara para biriktirmeye çalışsın. (Ev harçlığından falan)
Günün birinde elbet boşanır diye düşünüyorum. Bebeği biraz büyüyünce bir işe girip, daha yüksek miktarda birikim yapmaya çalışır ve birkaç ay idare edecek para + ne olur ne olmaz diye biraz daha kenara konan para olunca daha da kolaylaşır inşallah

Hepinizden Allah razı olsun şuan ben de onu düşündüm coğrafya gerçekten kadermiş elimizden bişey gelmiyor öyle öyle sönüp gidiyoruz . Çocuklarım için az daha sabredecem sonrası Allah büyük. Ben kızımı kendim gibi korkak yetiştrmiycm sizde öyle yapın en azından zulme uğradıklarında ayakta duracak cesaretleri olsun . Öyle işte buraya açıp konuşmak iyi geliyormuş insana sağolun hepiniz dediğini yapmaya çalışacam

Öyle bı alırlar ki akliniz şaşar dilim varmiyor söylemeye ama sonu çok kötü bile bitebilir.yani oralarda öyle mahkemeymis darp raporu falanmis bunların hepsi laf.
Sivas’ın doğusunu görmemiş biri olarak o kadarını bilmiyorum ama yine de sessiz kal otur demek vicdanen yapabileceğim bir yorum değil. Keşke ailesi arkasında olsa kaçabilse…

Çocuklarına kardeşlerin bakmaz mi?toplum yararina çalisma oralarda vardır.once çalışmak için ortam ayarla biraz dik durabilmeyi basardigin an kanıtlarını falan da topayip ayrıl.bu rezilliğe katlanmak zorunda değilsin.bulundugun yerdeki belediye,kaymakamlık gibi yerlerden iş destegi ve maddi destek isteyebilirsin.once guclenmelisin kanatların olmadan ucamazsin.A/B kaçış rampalarin olmalı.dilerim başarırsın!

Sivas’ın doğusunu görmemiş biri olarak o kadarını bilmiyorum ama yine de sessiz kal otur demek vicdanen yapabileceğim bir yorum değil. Keşke ailesi arkasında olsa kaçabilse…
Normalde olsa kimse demez ama bu üyenin başka bı çıkış yolu yok, istediğimizi söyleyelim gerçekçi olmak lazım.

Ya iyi de vermeyeceğim der elbette kim tamam boşanalım ev senin diyor.
Sen gidip tapuya şerh koydurtacaksın bu kadar basit hemen ardından boşanma davası evi başkasının üzerine geçirmeden bunu yapman şart boşanma istiyorsan

oturduğum evi alırken düğünde bana takılan altınlarla aldılar ama ben hiç bişey iddia edemiyorum bn 10 sene köleymiş meğer bunlar için insanı kapının önüne atmak bu kadar kolay mı

Boşanmak her zaman cozum olmuyor. Bosanirsaniz en iyi ihtimalle asgari ucretle calisirsiniz. Kira aylik alisveris cocuga bakici parasi derken asla yetmez o maas.
Bence simdilik kocanizi gormezden gelin. En azindan kucuk cocugunuzun bakiciya ihtiyaci kalmayacak yasa gelene kadar sabredin. Bu esnada kocandan tirtiklayabilirsen biraz para kopar ve sakla biriktir onu.
Evet bazi evlilikler cok zor. Ama disardaki hayat inan daha zor.

Gerçekten mahkeme anneye verse adama uzaklaştırma aldırsa yine mi çocukları elinden alırlar annenin?
Mevzu mahkemenin vermesi değil, keşke o olsa. Kadın bu durumda ailesinin yanına gidecek aile çocuklarınla gelme' diyecek. Adam zaten çocukları alamazsın diyecek. Mahkeme anneye verir de geleneğe uymak isteyenleri ikna edemez. Bu kadın da kendi ayakları üzerinde durmadan onlara karşı gelemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…