- 9 Şubat 2010
- 17.778
- 39.555
Gerçekten mahkeme anneye verse adama uzaklaştırma aldırsa yine mi çocukları elinden alırlar annenin?Sen boşanmayı başarsan da o çocukları sana bırakmazlar. Oranın geleneklerini biliyorum. Kendi başına boşanıp basıp gitsen hem bulurlar hem huzur vermezler. Çok üzülerek ve dilim varmayarak söylüyorum ama aldatmaları kurcalamayı bırak, bakma adamın telefonuna falan, göz görmeyince gönül de katlanmaya çalışır. Çocukların büyüyene kadar sadece onlara odaklan, onlarla bir dünya kur kendine. Adamı da sponsorunuz say, başka türlü dik durman çok zor görünüyor
Çocuklar her gün mutsuz, intiharı düşünen bir anneye perişan olurlar asıl. Çok haklısınız korkmakta, doğudasınız çocuk yaşınızda evlendirilip yıllarca baskılandınız ama bir 10 yıl da ömrünüz böyle geçmez değil mi?Korkuyorum burda kızları hep bastırırlar hiç cesaretim tek başıma kalacam nasıl yapacam nerden başlayacam çocuklar peişan olacak çok korkuyorum ben
Yasalar bu adamdan üstün. Ne demek vermicem bik bik bik. Boşanmanın lafını açmayın. Delilleri toplayın bi sabah kalkıp boşanınBu dediğinizi yapacağam ama benim kurtuluş olmayacak zararlı ben çıkacam çünkü şimdi konuştum evi vermem diyor napsam vermem diyor bu şimdi gidip evi de üstünden kaldırsa daha rezil olacam ben anladım çıkışım yok kızların kaderi annelerine benzermiş benimde kaderim annm gibi olacak
Ben liseyi bıraktım evlendim ama 2 yıldır açıktan okudum 17 puanım kalmışki mezun olayım ama dayanamıyorum işte yemeden içmeden kesildim evde ruh gibi dolaşıyorum hiç bişeyde hevesim kalmadı kendimi çok pis çirkin hissediyorum
Evliliğiniz resmi evlilik mi ev onun üstünüyse tapuda şerh koydurabilirsin aile konutu diye senin iznin olmadan satamaz/devredemez. İlk önce bunu yapBu dediğinizi yapacağam ama benim kurtuluş olmayacak zararlı ben çıkacam çünkü şimdi konuştum evi vermem diyor napsam vermem diyor bu şimdi gidip evi de üstünden kaldırsa daha rezil olacam ben anladım çıkışım yok kızların kaderi annelerine benzermiş benimde kaderim annm gibi olacak