Çok çaresizim lütfen beni dinleyin

Sen boşanmayı başarsan da o çocukları sana bırakmazlar. Oranın geleneklerini biliyorum. Kendi başına boşanıp basıp gitsen hem bulurlar hem huzur vermezler. Çok üzülerek ve dilim varmayarak söylüyorum ama aldatmaları kurcalamayı bırak, bakma adamın telefonuna falan, göz görmeyince gönül de katlanmaya çalışır. Çocukların büyüyene kadar sadece onlara odaklan, onlarla bir dünya kur kendine. Adamı da sponsorunuz say, başka türlü dik durman çok zor görünüyor

Öncelikle ha deyince Hayatın değişmeyecek belli ki
1- telefonu kurcalamayı bırak. Boşanamadığın aldatmalarla iyice yüz göz olmuşsun.
2- adamdan ilgini alakanı kes. Onu şu an hayatını sürdürmek için bir basamak gibi düşün
3- KPSS hazırlan kazanana kadar kaç sene olursa olsun sınava gir
4- küçük bir Anadolu şehrine atanmaya çalış.
Eğer 4. Madde olursa kurtuluş biletin işte orada

Sevgim saygım kalmamış zaten ben istemiyorum zaten onu çocuklarıma odaklanmaya çalışıyorum ama bu nasıl biri biliyormuşsunuz benim evimdeysen benim dediklerim hem kadınlarlar kuduracak hem eve gelip benimle özel şeylerde yapmak istiyor e zaten bende bunu kabullenemiyorum hm onlarla oynaşacak sonra gelip benimle midem almıyor sorun bu yoksa bn onla aynı evde konuşmadan muhatap olmadan yaşarım çocuklarım için ama onun istekleri işin için girince midem almıyor yemin ederim almıyor

çok üzüldüm şu mübarek günler hürmetine Rabbim selamete erdirsin hiç ummadığın yerden hayırlı kapılar açsın

Boşanmayı kafaya koymadan evvel kesinlikle darp raporun olsun veya şiddet anında kadese bas eve baskına gelsinler şikayetçi olmasan bile kaydın olsun en azından bunlar mahkemede senin lehine ek olarak bulabileceğin kadar delil bul aldattığına dair hepsi elinde olsun ve mahkemeyi aç evi de sonuna kadar alırsın.
Hem darp var hem ağır sadakatsizlik hangi mahkeme hangi şartta evi vermez ki?
Tek bir şey bunlara karar verdiğinde o şehirde olmazdım ben en azından farklı bir şehirde hayat kurmaya sıfırdan başlaman gerekiyor.

Gerçekten mahkeme anneye verse adama uzaklaştırma aldırsa yine mi çocukları elinden alırlar annenin?

Bu dediğinizi yapacağam ama benim kurtuluş olmayacak zararlı ben çıkacam çünkü şimdi konuştum evi vermem diyor napsam vermem diyor bu şimdi gidip evi de üstünden kaldırsa daha rezil olacam ben anladım çıkışım yok kızların kaderi annelerine benzermiş benimde kaderim annm gibi olacak

Şu kpss çalış git atan diyenleri anlamıyorum Şu andan itibaren oturup kpss çalış demek sizin için tamamen uzun bir yol olur bu sıkıntılarla kim kpss kazanmış ? Sizin öncelikle kendinizi toplayıp kendinize gelmeniz lazım aklınızdaki kötü düşünceleri bir kenara bırakın ve eşinizin telefonunu kurcalamaya bakın , aynı evin içinde sessiz kalın ve delil toplamaya odaklanın deliliniz olduğu sürece mahkemeye sunduğunuz zaman afedersiniz ama s…. S…. Bir şeyleri vermek zorunda kalacak eşiniz ….
Rabbim şu mübarek günlerde çocuklarınızın ve sizin yardımcınız olsun inşallah .

Ben napacam çocuklarımı da bırakamıyorum çok üzülüyorum ben böyle hayat yaşanır mı çocuklarım böyle mutlu olurmu ben değilm çünkü ne yapacam ne ddiyecem hiç bilmiyorum bazen ölüm kurtuluş gibi geliyor böyle yaşamaktansa ölmk daha iyi güçlü duracağım diye ayaklarımda derman kalmadı düştüm ben artık düştüm

Çabalayıp ayakta duracak gücü artık kendim de bulamıyorum bu adam dan uğraşıyorum

Eşinizin kanıtlarını toplayıp boşanın çocukları geri almak koşuluyla kuruma verebiliyormusunuz? Ev arkadaşı arayan bi bayanın yaninda kalarak para biriktirseniz eve cikinca cocuklari alirsiniz. Nafaka talep etseniz falan her yolu arayın intihar etmek en son seçenek olsun o çocuklara ne olucak. Hiçbirşey bitmiş değil tırnaklarınızı kazıyarak çıkarsınız...

Korkuyorum burda kızları hep bastırırlar hiç cesaretim tek başıma kalacam nasıl yapacam nerden başlayacam çocuklar peişan olacak çok korkuyorum ben
Çocuklar her gün mutsuz, intiharı düşünen bir anneye perişan olurlar asıl. Çok haklısınız korkmakta, doğudasınız çocuk yaşınızda evlendirilip yıllarca baskılandınız ama bir 10 yıl da ömrünüz böyle geçmez değil mi?

Yasalar bu adamdan üstün. Ne demek vermicem bik bik bik. Boşanmanın lafını açmayın. Delilleri toplayın bi sabah kalkıp boşanın

Allah yardımcınız olsun, durumunuza çok üzüldüm. Ölüm hiçbir şeyin çaresi değil. Intihar etmek de bi nevi çocuklarınızı terketmek anlamına gelecektir. Bunu göze alabiliyorsanız yaşarken de onları geride bırakıp yeni bir hayat için tek başınıza o evden çıkabilirsiniz. Sizin gözünüze bakan iki evladınız için sabretmeye devam edin.

Küçük çocuğunuz belirli bir yaşa gelene kadar o evde durmaya mecbur gibisiniz. O zamana kadar mümkünse elinize geçen paraları az çok demeden gizlice kenara atın, kendinize bir birikim yapmaya çalışın. Kanıt toplayın, boşanırken sunabilirsiniz. Kendinizi geliştirin, size iyi gelecek şeyler yapmaya çalışın. Bu kitap okumak olur, el işi yapmak olur. Ufkunuzu açacak şeyler keşfedin. Kendinize ve çocuklarınıza odaklanın. Evlatlarınız belirli bi yaşa geldiklerinde boşanıp kendinize yeni bi hayat kurabilirsiniz. Buna inanın. Ümitsizliğe düşmeyin. Bunu başarabilen binlerce kadın var. Sizin kaderiniz annenizin kaderiyle aynı bitmek zorunda değil.

Öncelikle düzgün korunun ve bir çocuk daha asla ama asla yapmayın.
Ortada eşiniz yok bu yüzden sizi aldatıyor diye üzülmeyin bırakın ne yapıyorsa yapsın. Tamamen gelecekte yapmak istediginiz planlara odaklanın.
Şuan çocuklarınız küçük olduğu için çalışmakta zorlanabilirsiniz eğer çalışabilirim diyorsanız da hemen bir iş bakın kendinize. Eşinizden gizli para biriktirme biliyorsanız onu da yapın. Kendinizi her bakımdan hayata hazırladıktan sonra boşanın.

Cok uzgunum. Bu caresizligi daha evvelde gördüm doğuda.
Toplam 15 kardesiniz var. Iclerinden birisinde bile merhamet yok mu, elinizden tutamazlar mi?

Bence önce delil toplayın o mesajların ekran görüntüsünü falan alın darp raporu Alın kormayın.Bir şey yokmuş gibi davranıp sonra kadın sığınma evini bir arastirin derim size çocuklarla oluyor mu bilmiyorum ama o süreçte bir yol çizebilirsiniz zaten bosanabilirseniz kanıtla falan çocuklarına nafakda verecek

Evliliğiniz resmi evlilik mi ev onun üstünüyse tapuda şerh koydurabilirsin aile konutu diye senin iznin olmadan satamaz/devredemez. İlk önce bunu yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…