Pardon ama kadınlık gururum ne olacak susuyorum susuyorum insan bi süreden sonra dayanamıyor hem aldatacak hem gelip evde benle olacak kusura bakmayın ama ben sesimi çıkartmak zorundaymAdami sevmiyorsunuz yani severek bir evlilik olmamis mecburi kabul etmissiniz niye aldatiyor diye bu kadar buyutuyorsunuz. Korkup susacaksaniz bu kadar buyuk kavgalar cikartmayin. Cocuklarinizi buyutun oturun. Insan sevmedigi, kendisine de sevgi gostermeyen, korkudan yaninda durdugu ve mecburen evlendigi birini niye bu kadar umursar ki
Ay bana yaklaşmasında libidosu kime yükselirse yükselsin umrumda değilAdaçayı içir bol bol, bir de melisa ve papatya. Libidosu dibe vurur. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
Senden uzak durmasının da yolu bu, o yüzden yazdım. İşine yararsa aklında bulunsunAy bana yaklaşmasında libidosu kime yükselirse yükselsin umrumda değil
O zaman çalışmaya başla ? İlla donanım gerektiren işler değil onlarca iş var çalışabileceğin.
Allah razı olsun ama içermiki bunları içmezSenden uzak durmasının da yolu bu, o yüzden yazdım. İşine yararsa aklında bulunsun
2 yaşına girmemiş kızım var bakacak kimse yok o yüzden dedim ya evde yapabileceğim işler var mı diiyeO zaman çalışmaya başla ? İlla donanım gerektiren işler değil onlarca iş var çalışabileceğin.
İçirmek de senin işin, çocuklar soğuk almış ben içiyorum sana da koydum, dersin. Şansına artıkAllah razı olsun ama içermiki bunları içmez
boncuk dizme nasıl oluyor nnapmam lazım tam olarak hayır kardeşlerim ablalarım kims sahip çıkmadıevden yemek yapıp satabilirsiniz, yeteneğiniz varsa terzilik yapabilirsiniz. Boncuk dizme gibi işler yapabilirsiniz. Bebeğinizi yanınıza alıp evlere temizliğe gidebilirsiniz.(ne kadar mümkün bilmiyorum ama bunu yapan kadınlar varmış) aklıma başka seçenekler şuan gelmiyor. Onca kardeş içinde size yardımcı olabilecek biri yok mudur? Kadın sığınmaya gitseniz size istihdam sağlayabilecekleri bir sistem yok mudur?
Evlere iş veren dükkanlar oluyordu eskiden. Ambalaj katlama vs… hala var mı bilmiyorum tabii eskiden tanıdıklarım yapardı.boncuk dizme nasıl oluyor nnapmam lazım tam olarak hayır kardeşlerim ablalarım kims sahip çıkmadı
Onları bulmak lazım aynen dediğiniz gibi biraz zorEvlere iş veren dükkanlar oluyordu eskiden. Ambalaj katlama vs… hala var mı bilmiyorum tabii eskiden tanıdıklarım yapardı.
Ben de İç Anadoluda yaşıyorum . Bir seküler biri islami hassasiyetleri olan 2 vakıfta aktifim. Burda konu güneydoğu ve doğu bölgeleri . Türkiyede Baba beni Okula gönder , haydi kızlar okula , okuma seferberliği gibi bir çok proje yapıldı burda feministlerin katkıları yadsınamaz . Şimdilerde ise politik tandanslı söylemler ön planda. Bizzat o bölgeden çıkan genç kadınlar istanbılda anlarada feministçilik oynayıp kendi bölge gerçeklerini unutuyorlar .Buradayız ? Ben bizzat iç Anadolu’da mücadele ediyorum. Sen nerede ne yapıyorsun ?
boncuk dizme nasıl oluyor nnapmam lazım tam olarak hayır kardeşlerim ablalarım kims sahip çıkmadı
Aldatirsa aldatsin, görme duyma, umursama. Kendini cocuklarinla mutlu et. Eger kpss ile biseyler basarma sansin varsa ona ugras. Maddi gucun oldugu gun cik git kendi duzenini kur baska sehirde. O zamana kadar adama gik deme ama. Sana şiddet olarak donecek hic birseye önayak olma.Almadım kardeşimin önünd yaptı erkek olsa tutardı çıkarırdı zaten herşey para olmuş yük olurum ya ben darp raporu alsam nolcaktı
Öyle yapacamAldatirsa aldatsin, görme duyma, umursama. Kendini cocuklarinla mutlu et. Eger kpss ile biseyler basarma sansin varsa ona ugras. Maddi gucun oldugu gun cik git kendi duzenini kur baska sehirde. O zamana kadar adama gik deme ama. Sana şiddet olarak donecek hic birseye önayak olma.
Bi yolunu bulacam artık ben belkide güzel şeyler bekliyordur beni inşallah sonum güzel olurBurda çok iyi tavsiyeler verilmiş ama maalesef oraya göre uygulanabilir tavsiyeler degil çok üzüldüm durumunuza
Bu adam sizi aldatır ama boşanmak istesen ona da müsaade etmez ya da çocukları vermez
Allah kurtarsın seni bu pislikten insallah çok üzüldüm
Başka cocuk yapma desem o da mümkün degil gini oraya göre
Onun için uğraşıyorum bişeyler yapmaya çalışıyorum işte ben biliyorum sınırlı ama belki biri farklı şeyler söyler ne blm umut işteKonu sahibi yaşın küçük değil. Bizim buradan sana vereceğimiz tavsiyeler sınırlı. Herkes sana elinden geldiğince fikir verdi. Mesela evine git yakın bir pastaneye, yemek yapıp satmayı teklif et, ya da evden sat, yemek tarifleri paylaş. El işi yapmayı öğren sat.
Belki çocuğunub okulunda veliler vardır çocuğuna baktıracak, onlara bak evinde.
Buradı doğu kimse buradaki kadınlar ev hanımı herkes çocuğuna kendisi bakar ha memur kesim vardı oda beni onu istemez tecrübeli ararlarKonu sahibi yaşın küçük değil. Bizim buradan sana vereceğimiz tavsiyeler sınırlı. Herkes sana elinden geldiğince fikir verdi. Mesela evine git yakın bir pastaneye, yemek yapıp satmayı teklif et, ya da evden sat, yemek tarifleri paylaş. El işi yapmayı öğren sat.
Belki çocuğunub okulunda veliler vardır çocuğuna baktıracak, onlara bak evinde.