- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 29
- Konu Sahibi bilmiyorum53
konu sahıbı senın bos vaktin cok galıba. sende beddua yerıne kendını geliştırıp artık bu tarz insanlarla muhatap olmasan mesela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Polo33 gerçekten öğrenmek için soruyorum. Ne yapsın bu kız? Bu saldırgan tavrınızın nedeni ne? Suçluyum diyor, pişmanım diyor. İntihar mı etsin? Ne yapsın?
5 yıl nasıl kandırıldı mı sorun? İnsanlar kandırılıyor efendim. Bunu bilin, gerçekten kandırılabiliyor. Belki siz, ben kandırılmam. Ama bir başkası kandırılabilir. Yani tüm dünyayı kendi doğrularımız ile değerlendiremeyiz. Herkesi kendimiz gibi sanamayız.
senın dılını bılıyorum ama hıc gerek yok canım. sen orda kartzampara için vicdanını rahatlasen okuduğunu anlamıyorsun sanirim neyse ya istersen küfür yaz istersen sabaha kadar yaz cevao yok benden kendini yırt dur
Kesinlikle adanın nıkahlı karısı olmak için 5yıl beklemişaraya giriyorum ama kandırılmak neresinde bu konunun tam olarak?
bile isteye karşılıklı yaşanan ilişki var. ta ki adam karım beni seviyor boşanamam diyene kadar. tam o noktada ki pişmanlığın kimseye inandırıcı gelmemesi normal. adam tamam boşanıcam demiş olsaydı ne bu konu açılacaktı ne bu pişmanlık yaşanacaktı.
Yalnız, umayı özledim ben.senın dılını bılıyorum ama hıc gerek yok canım. sen orda kartzampara için vicdanını rahatla
bu umay olmasın oda takıntılıydıYalnız, umayı özledim ben.
Ama beddua etmiyordu yanlış hatırlamıyorsambu umay olmasın oda takıntılıydı
bana dilediğiniz on katını allah sana versin inşallah beni bilmeden yargıladıgin icjnEşini seviyorsan biz ayrılalım demek nedir evli birine. Adam evli ya neyini anlamıyorsunuz. Şu an eşinin durumunda olsanız ne kadar canınız yanardı. Velev ki adam boşandı sizin için. Sizle evlendi. Bu o eşinin başına gelen size de gelir. İnşallah da çekersiniz ömür boyu.
Ya konudan bağımsız ama o plazalarda o evli barklı, yurtdışında masterler doktoralar yapmış insanların arasında neler oluyor bi bilsen. Ay çok dedikodu yapasım geldi :)Rabbım gonderiyorsan barı takıp et yemınle. Elhamdülillah rabbım akıl fıkır zeka irade vermiş hepimize bıze uygun olöayan durumlara nıye gırelım burda cogu kişi evlı cocuklu calişan bayanlar işimiz gucumuz yok. kendımızı nasıl rezıl edelım dıye olaylarmı yaratalım
ne diyorsanız ya evli adamla sevgili olmakla sigara bağımlılığını karşılaştırmışsınız“Şimdi kafamı göğe diktim, uzaylı istilasını bekliyorum.” Güldürdünüz beni
Ben geçmişi bilmiyorum. Ama bağımlı kişi ise kopmak hemen zart diye olmuyor. Sigara gibi düşünün. İlk seferde bırakabilen kaç kişi. Birkaç kere denemiş herhalde. Umarım bu sefer başarır.
Canan Karatay'i bile kandirdi insafsizlarPolo33 gerçekten öğrenmek için soruyorum. Ne yapsın bu kız? Bu saldırgan tavrınızın nedeni ne? Suçluyum diyor, pişmanım diyor. İntihar mı etsin? Ne yapsın?
5 yıl nasıl kandırıldı mı sorun? İnsanlar kandırılıyor efendim. Bunu bilin, gerçekten kandırılabiliyor. Belki siz, ben kandırılmam. Ama bir başkası kandırılabilir. Yani tüm dünyayı kendi doğrularımız ile değerlendiremeyiz. Herkesi kendimiz gibi sanamayız.
yok gız hıc etmezdı Allah'ı var simdi. sadece takıldı kaldı kartzamparasına. kaset sureklı gerı sarıyorduAma beddua etmiyordu yanlış hatırlamıyorsam
bunlar oyle insanlara saygı duyuyor izliyor ancak ezebileveklerine konuşabiliyorlar psimanim diyorum hala kendince konuşuyorlar isteYa konudan bağımsız ama o plazalarda o evli barklı, yurtdışında masterler doktoralar yapmış insanların arasında neler oluyor bi bilsen. Ay çok dedikodu yapasım geldi :)
sana yazaxak cumle bulamıyorum. nedesem bos.bunlar oyle insanlara saygı duyuyor izliyor ancak ezebileveklerine konuşabiliyorlar psimanim diyorum hala kendince konuşuyorlar iste
demek kı evlilerle konusmak cok normalmiş gibi davranılıyor.ne diyorsanız ya evli adamla sevgili olmakla sigara bağımlılığını karşılaştırmışsınız
Tamam anladik pismansin, surekli konu âciyosun bu adamla ilgili, duymayi bekledigin nedir tam olarak, bilmek istiyorum.bunlar oyle insanlara saygı duyuyor izliyor ancak ezebileveklerine konuşabiliyorlar psimanim diyorum hala kendince konuşuyorlar iste
Ay çok komiksiniz gerçekten. Sizin beddua etmenize EVLİ BARKLI adamlarla birlikte mi olacagım.Aklınızı kullansaydınız da evli barklı adamla ilişki yalamasaydınız. Birde beddua ediyorsunuz.bana dilediğiniz on katını allah sana versin inşallah beni bilmeden yargıladıgin
+ Polo33araya giriyorum ama kandırılmak neresinde bu konunun tam olarak?
bile isteye karşılıklı yaşanan ilişki var. ta ki adam karım beni seviyor boşanamam diyene kadar. tam o noktada ki pişmanlığın kimseye inandırıcı gelmemesi normal. adam tamam boşanıcam demiş olsaydı ne bu konu açılacaktı ne bu pişmanlık yaşanacaktı.