cok buyuk hata yaptim !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Polo33 Polo33 gerçekten öğrenmek için soruyorum. Ne yapsın bu kız? Bu saldırgan tavrınızın nedeni ne? Suçluyum diyor, pişmanım diyor. İntihar mı etsin? Ne yapsın?

5 yıl nasıl kandırıldı mı sorun? İnsanlar kandırılıyor efendim. Bunu bilin, gerçekten kandırılabiliyor. Belki siz, ben kandırılmam. Ama bir başkası kandırılabilir. Yani tüm dünyayı kendi doğrularımız ile değerlendiremeyiz. Herkesi kendimiz gibi sanamayız.

araya giriyorum ama kandırılmak neresinde bu konunun tam olarak?
bile isteye karşılıklı yaşanan ilişki var. ta ki adam karım beni seviyor boşanamam diyene kadar. tam o noktada ki pişmanlığın kimseye inandırıcı gelmemesi normal. adam tamam boşanıcam demiş olsaydı ne bu konu açılacaktı ne bu pişmanlık yaşanacaktı.

bile isteye karşılıklı yaşanan ilişki var. ta ki adam karım beni seviyor boşanamam diyene kadar. tam o noktada ki pişmanlığın kimseye inandırıcı gelmemesi normal. adam tamam boşanıcam demiş olsaydı ne bu konu açılacaktı ne bu pişmanlık yaşanacaktı.
Kesinlikle adanın nıkahlı karısı olmak için 5yıl beklemiş

Eşini seviyorsan biz ayrılalım demek nedir evli birine. Adam evli ya neyini anlamıyorsunuz. Şu an eşinin durumunda olsanız ne kadar canınız yanardı. Velev ki adam boşandı sizin için. Sizle evlendi. Bu o eşinin başına gelen size de gelir. İnşallah da çekersiniz ömür boyu.
bana dilediğiniz on katını allah sana versin inşallah beni bilmeden yargıladıgin icjn

Rabbım gonderiyorsan barı takıp et yemınle. Elhamdülillah rabbım akıl fıkır zeka irade vermiş hepimize bıze uygun olöayan durumlara nıye gırelım burda cogu kişi evlı cocuklu calişan bayanlar işimiz gucumuz yok. kendımızı nasıl rezıl edelım dıye olaylarmı yaratalım
Ya konudan bağımsız ama o plazalarda o evli barklı, yurtdışında masterler doktoralar yapmış insanların arasında neler oluyor bi bilsen. Ay çok dedikodu yapasım geldi :)

“Şimdi kafamı göğe diktim, uzaylı istilasını bekliyorum.” Güldürdünüz beni

Ben geçmişi bilmiyorum. Ama bağımlı kişi ise kopmak hemen zart diye olmuyor. Sigara gibi düşünün. İlk seferde bırakabilen kaç kişi. Birkaç kere denemiş herhalde. Umarım bu sefer başarır.
ne diyorsanız ya evli adamla sevgili olmakla sigara bağımlılığını karşılaştırmışsınız

Polo33 Polo33 gerçekten öğrenmek için soruyorum. Ne yapsın bu kız? Bu saldırgan tavrınızın nedeni ne? Suçluyum diyor, pişmanım diyor. İntihar mı etsin? Ne yapsın?

5 yıl nasıl kandırıldı mı sorun? İnsanlar kandırılıyor efendim. Bunu bilin, gerçekten kandırılabiliyor. Belki siz, ben kandırılmam. Ama bir başkası kandırılabilir. Yani tüm dünyayı kendi doğrularımız ile değerlendiremeyiz. Herkesi kendimiz gibi sanamayız.
Canan Karatay'i bile kandirdi insafsizlar

Ya konudan bağımsız ama o plazalarda o evli barklı, yurtdışında masterler doktoralar yapmış insanların arasında neler oluyor bi bilsen. Ay çok dedikodu yapasım geldi :)
bunlar oyle insanlara saygı duyuyor izliyor ancak ezebileveklerine konuşabiliyorlar psimanim diyorum hala kendince konuşuyorlar iste

bana dilediğiniz on katını allah sana versin inşallah beni bilmeden yargıladıgin
Ay çok komiksiniz gerçekten. Sizin beddua etmenize EVLİ BARKLI adamlarla birlikte mi olacagım.Aklınızı kullansaydınız da evli barklı adamla ilişki yalamasaydınız. Birde beddua ediyorsunuz.

+ Polo33 Polo33

Sadece çocukları için bir arada duran çift tanımıyor musunuz? Valla sırf kadınlar klübünde hergün sadece çocuklar için kocalarına katlanan, büyüdükleri an boşanmayı planlayan kadın hikayeleri okuyorum. Yani bu kadınların da kocaları farklı düşünmüyor herhalde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X