- 25 Ocak 2020
- 639
- 86
- Konu Sahibi bilmiyorum53
tamamen özgüvensizlik aotalligimdan4 bunlar olduHani atmayacağın bi akrabandi???
Kendine gel. Üzülmeyi bırak saf olma.
Gencsin karşına zibilyon tane erkek çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamen özgüvensizlik aotalligimdan4 bunlar olduHani atmayacağın bi akrabandi???
Kendine gel. Üzülmeyi bırak saf olma.
Gencsin karşına zibilyon tane erkek çıkar
her yerden sildim vicdan azabı zaten yaşıyorum ve çok korkuyorum ilerde başına gelecek korkusuyla evlenemeyevgim belkiIlk once bazi çok duyduğun cumlelerle başliyayim. Karisini aldatan adamda insanlik şeref haysiyete dair en ufak bir kirinti yok. O insan emin ol ileride seninle bile evlense en geç 5 sene sonra başkasinda yeni heyecan ariycak. Çunki karakter meselesi. Onun karisinin yaşadigi hayati sen de yaşamadan bu hesap bitmez emin ol. Herkes sevdigine kavuşucak diye birşey yok. Ayrilirsan Aci, goz yaşi evet bunlari tadacaksin ama insan gibi insan olduğunu bildiyin için bu aci içini yakmiycak. Ilk once kendj aklinda bile ihtimal verme. En ufak bir ara birakirsan şeytan tam da irdan sizar beynine ve istediğini yaptirana, bir yuvayi yiktirana kadar vazgeçmez. Yarindan itibaren düşunmeden yapacagin şeyler. Numarayi deyistir. Heryerden engelle başka hesaplardan yazarsa onlari da engelle. Bu hayatta aşik olmakdan daha onemli şeyler var. Insan olmak
Gelecek zAten bekle ve gör..her yerden sildim vicdan azabı zaten yaşıyorum ve çok korkuyorum ilerde başına gelecek korkusuyla evlenemeyevgim belki
bilmediği yer karısının haberi olmaması değil mi? bunu da karısının zaten haberi yok diyip vicdan mı rahatlatıyorsun..bilmedigin için olayı tamm diyorum
bana diledilediklerin inşllah senin başına gelsin beni anlamadan bilmeden yargılarıyım için insallah sende böyle bir durumda kendini ifade edeme kimse seni dinlemesinGelecek zAten bekle ve gör..
bana diledilediklerin inşllah senin başına gelsin beni anlamadan bilmeden yargılarıyım için insallah sende böyle bir durumda kendini ifade edeme kimse seni dinlemesin
Hayir canim tovbe et. Etdiysen Allah kabul etsin. Bundan sonra artik o tür ilişkilere bulaşma. Emin ol sen guzel yolla gidersen senin gibi guzel yolla giden insanlar çikar karşina. Herkes hata yapar. Onemli olan anlamak ve kendini durdurmak. Bunu yaptiysan çok şanslisin. Bundan sonra guzel hayat için artik geriye bakma. Içinden ağlamak gelince ağla. Bağirmak gelirse bağir. Ama bu boşluğu, bu yalnizligi yeniden evli bir adamla doldurma. Lutfen.her yerden sildim vicdan azabı zaten yaşıyorum ve çok korkuyorum ilerde başına gelecek korkusuyla evlenemeyevgim belki
Allah razı olsun beni anladığın için çok pişmanım cok Belki yaptığımi yazacağım korkusuyla sağlam evliliğin bile olmayacak cok büyük yerlerde boşluklarımi doldurmak istedimHayir canim tovbe et. Etdiysen Allah kabul etsin. Bundan sonra artik o tür ilişkilere bulaşma. Emin ol sen guzel yolla gidersen senin gibi guzel yolla giden insanlar çikar karşina. Herkes hata yapar. Onemli olan anlamak ve kendini durdurmak. Bunu yaptiysan çok şanslisin. Bundan sonra guzel hayat için artik geriye bakma. Içinden ağlamak gelince ağla. Bağirmak gelirse bağir. Ama bu boşluğu, bu yalnizligi yeniden evli bir adamla doldurma. Lutfen.
Mune abla sana geçen birşey anlatmıştım.bana diledilediklerin inşllah senin başına gelsin beni anlamadan bilmeden yargılarıyım için insallah sende böyle bir durumda kendini ifade edeme kimse seni dinlemesin
Heh beddua seansı da başladı. Siz iyi misiniz? Bile isteye gidip adamla beş yıl birlikte olmuşsunuz,kimse kafanıza silah dayamamis yani mücbir bir sebep yok.bana diledilediklerin inşllah senin başına gelsin beni anlamadan bilmeden yargılarıyım için insallah sende böyle bir durumda kendini ifade edeme kimse seni dinlemesin
benden beter ol insallah seni tanımam etmem canıma tak etti attigin mesajlar bana dilediklerinin on katını allah sana versinGelecek zAten bekle ve gör..
Zaten senin yüzünden banlanicam,benden beter ol insallah seni tanımam etmem canıma tak etti attigin mesajlar bana dilediklerinin on katını allah sana versin
böyle destek olacaksanız olmayın bana hakaret ederek bilmeyerek yargılayarak dinlemeyerek ben zaten pişmanım diyorum köpek gibi pişmanım hala dalga geçmeler vs Allah bile affederken size ne oluyor insallah bana diledikleriniz beni anlamadan etmeden söyledikleriniz aynı duruma dusun izah edemeyim kendinizi ne diyeyim iyi akşamlar sizebeddua etmek karşı taraf için değil senin için kötü. beyefendiye inançlı diye aldanmıştın.. tövbe edip bozmustun.
inançlarımız farklı anlaşılan. böyle rahatça bela okuyabildiğine göre. kusura bakmayında burdan destekçi bulamazsınız kendinize
dediklerini aynen sana iade ediyorumZaten senin yüzünden banlanicam,
Gerizekalısin net....!
Daha yazarsan daha da ağır konuşurum...
Hayasiz edepsiz...!
insallah ama sende bu şekilde linclenZaten senin yüzünden banlanicam,
Gerizekalısin net....!
Daha yazarsan daha da ağır konuşurum...
Hayasiz edepsiz...!
esınde senı baskalarıyla aldatacakher yerden sildim vicdan azabı zaten yaşıyorum ve çok korkuyorum ilerde başına gelecek korkusuyla evlenemeyevgim belki
kadın bilmiyor hic bir zaman bilgisi olmadi ister inan ister inanma burda yazmak hataydı sizde düşmeyin asla bir haklisiniz yer degisyirmisiz sadece bu konu için degil hayat bumesela yaşattığını yaşarsın.. bu bir beddua değil. sen kime ne yaşattıysan bunu yaşayacaksın zaten biliyorsun ha burada ha ahirette.
bildiğiniz şeyler yüzünüze söylenince neden çirkinleşiyorsunuz? hemen bedduaya belaya döndürüyorsunuz.. Allah kimsenin başına vermesin özellikle de o adamın karısının yaşadığını.. ama ne de olsa bilmiyor değil mi
Yok çok beklersin..insallah ama sende bu şekilde linclen