cok buyuk hata yaptim !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bunların sonu tabiiki böyle olabilir fakat biraz da kendini geliştirebilmek önemli.
yani sevilmemenin altına sığınıp ben her şeye kanarım kandım işte sevgi açığım var değil de bu sevgi açlığını kapatmak için bir şeyler yapmalısınız. bence de destek alın. eminim hayatınız yoluna girer
evet yardim alacağım doğru diyorsunuz hep hata yaptım

buna benzer "asla dönmiyceğimi ona nasıl ispatlamalıyım" konulu bi başlık daha vardı. bidaha geri dönmeyerek ispatlıycaksınız başka yöntem yok. bırakın arkanızdan ne düşünürse düşünsün ya elalemi çok takan biri olsanız zaten evli adamla olmazdınız önemsemeyin şu leş herifi
cok doğru kesinlikle düşündükçe yaptıklarımı cok hatalıyım giden beş yıl da cezam

Yanı siz ailenizde çok sorun yaşadınız hiç değer görmediğiniz için dediniz ki , dur ben bu kadınla çocuklarına daha büyük bir travma yaşatayım! Hiç düşündünüz mü o çocukların annesi bunu öğrense ne yaşayacaktı, o evde ne yaşanacaktı? Iyi ki kul hakkı diye bir şey var, yoksa sizin gibiler tövbe ettim deyip bir köşeye çekilecekti. Yarına kalsa da yanınıza kalmayacağını biliyorsunuz umarım. Gerçekten çok hassassanız ve affedilmek tövbe etmek istiyorsanız o kadından helallik isteyin bakalım, öyle kandım ne yapayım denip kurtulunacak bir şey miymiş görelim.
kadın biliyor olsa isterim zaten helallik ama Allah büyük ben hatanın farkındayım

Bakin bu hikayeden cikartmaniz en büyük ders bu: Siz icinizdeki degersizlik duyguyu ve sevgiyi hak etmediginiz düsüncesini yenmediginiz sürece her zaman böyle hatalara düsme tehlikedesiniz. Icinizde bu hisler olmasa kendinize ikinci kadin olmayi asla yakistiramazdiniz. O adam size tek sevilme sansiniz gibi geldi icin herseyi signeye cekip kabul etmişsiniz, vicdanizi bile sagir ve kör etmişsiniz bunun ugruna. Bundan sonra kendinizi baskalardan bagimsiz sevmeye ögrenmezseniz o bosluklari hep böyle herifler doldurmaya calisir. Zayifliginiz kokusunu 5 km uzaktan alirlar böyleleri. Tüm yalnis kararlarinizi bu temize cekmez, ama geriye dönüp bir 17 yasindaki halinize bir bakin. Ne görüyorsunuz? Ikinci kadin olmak baskalari aldatmak bir kenara her kadin icin aslinda onur kirici bir durum. Bundan sonra böyle seyleri kendinize layik görmeyin. Ailemizi secemiyoruz, ama onlarin bize b** gibi davranmasi b** yolundan gitmek zorunda oldugumuz anlamina gelmez.
cok doğru yazmisiniz ben başkası asla sevmez dedim. hatalar yaptım yoksa ne evli biriyle nede onca yaş farkı olan biriyle onca yapılandan sonra isim olmazdi

me
merak etme laf yutacak degılsın. 🤣
evet terbiyesizlerle muhattal olavakra degiljm siz ne akli vereceksiniz allah sana akıl versin kınama kinadiginla sinanirsin demişler ben zaten hatanın farkındayım düşene tekme vurma senin düşmeyecegin ne malum şimdi istediğin kadar yaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X