- 25 Ocak 2020
- 639
- 86
- Konu Sahibi bilmiyorum53
bunu dediği oldu ayrı yatıyoruz demedi sadece beni sevmiyor sevmek degil alışkanlık dediİkinizi de seviyorum beraber uyuyoruz dedi mi demedi mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu dediği oldu ayrı yatıyoruz demedi sadece beni sevmiyor sevmek degil alışkanlık dediİkinizi de seviyorum beraber uyuyoruz dedi mi demedi mi?
bunların sonu tabiiki böyle olabilir fakat biraz da kendini geliştirebilmek önemli.çünkü çok büyük aile sorumlarim oldu hic bir amana değer görmedim dislandim sevilmedim
Hem sevdiğini söyleyip hem normal bir ilişkilerinin olmadığına nasıl inandın peki?bunu dediği oldu ayrı yatıyoruz demedi sadece beni sevmiyor sevmek degil alışkanlık dedi
Adam ikna etmiş bunu oda inanmış.Hem sevdiğini söyleyip hem normal bir ilişkilerinin olmadığına nasıl inandın peki?
inanmak isteyene inanmak en kolayıHem sevdiğini söyleyip hem normal bir ilişkilerinin olmadığına nasıl inandın peki?
çünkü çok büyük aile sorumlarim oldu hic bir amana değer görmedim dislandim sevilmedim
sen hak vermemızı ıstıyorsun Ama bosuna ugrasıyorsunkendisi normal ilişkimiz yok dedi sevgi yok dedi boşver on anlamayacaksınız istediğinizi yazın cevao yok
düzgün yazdığınız için cevap veriyorum çocuklar büyümesini beklemis
sen hak vermemızı ıstıyorsun Ama bosuna ugrasıyorsun
çünkü çok büyük aile sorumlarim oldu hic bir amana değer görmedim dislandim sevilmedim
Kesinlikle 5yıl sonramı evlı oldugunuzu anladınıziyi de çocuklar adamın hep çocukları
ayrıca büyüdüklerinde karşı çıkmayacaklarının garantisi yok
saçma yani çok
dediğim gibi 5 ay kansanız eyvallah ama 5 yıl bunlara kandım demek aslında bile isteye devam etmek oluyor
konu sahıbıKesinlikle 5yıl sonramı evlı oldugunuzu anladınız
Komşusuymuş herif. İmkanı mı var konu sahibinin bilmemesinin?konu sahıbı
komsu ayy ben bilmiyordumKomşusuymuş herif. İmkanı mı var konu sahibinin bilmemesinin?
Ama öyle deme, adam demiş ki '' Karımı sevmiyorum o da beni sevmiyor ama alışkanlıktan beraber yatıyoz işte. '', inanmııış. Neye alıştığını biliyoruz.ne igrencsınız esını hergun goruyorsunuz. utanmazlar gene sınırlerım hopladı
Yani daha ne yapabilirsinki,hersey alenen ortada.ben çok büyük hatalar yaptım kendim rahatsızlığım vardi sonra erkek arkadaşım oldu bana iyi gelir derken beni maddi yönden sömürmeye başladığını farekttim küfürler hakaretler vs.sonra birini tanıdım ama adam cok iyiydi sonra bir baktım evliymiş benim vicdanım cok sızladı cok pişman oldum hatta seni seviyorsa esin biz ayrılalım dedim defalarca ayrıldık defalarca o beni bıraktı bende onu konuştuğumuz süre zarfında hep vicdan azabı çektim asla parasını yemedim hatta bir yere otururduk o çalıştığı halde o parayı ben öderdim.ben hediye alırdım o pek almazdı bile bunlar benim için sorun degil kaç defa tovbe ettim bilmiyorum Allaha yalvardım tövbemi kabul et diye asla dedim sonra tekrar barıştım sonra burda paylaşım yaptım herkes neler neler dedi haklilardida belki bende bu şekilde olmayacağını anlayıp kesin dille sordum sevmiyorsan biter oyoe ilişki yaşamak daha onurluca dedim. iste bana gerekçeler sunup yazmis sen beni affedersin ama bu dunya da kavuşamayacağız galiba diye ben o kadar inanmistim ki biz zaten pek anlaşamıyoruz ayrılacağım vs demisti o beni sevmiyor demisti. yazdiktan sonra bulusuruz dedi. bende tamamen bitirdiğimi gordun diye engel attim her şeyi sildim artik takip etmediğimi bilsin diye beni yargılamayın ben zaten çok büyük pişmanlık içindeyim. tek isteğim sadece bir daha ona donmeyecegimi bilsin onun için uzulmedigimi bildim istiyorum başka bir isteğim yok benim. bu zaten geri bana döner affeder düşüncesi olsun istemiyorum artık tamamen bitti sizden isteğim bana akik vermeniz iyi yapmış miyim başka bu şekilde bilmesi için bir şey yapmam gerek mi ?