- 23 Ekim 2014
- 961
- 950
-
- Konu Sahibi Umutluolmavakti
Azıcık kendinizi seviyorsanız değer veriyorsanız şu kan emici asalak erkek müsveddesinden boşanın..
Arkadaşım anlaşmalı boşanmışlar, baya baya kurtulmuş yani aslında. Ama hala daha geri dönmek istiyor.. Of Allahım of.
aaaaa öylemi. o zaman yorumu değiştiriyorum. git barış iyice sömürt kendini. hatta bak iki iş birden yap az yediriyorsun parayı bu kan emiciye elinde tutamazsın mazallah. hayır kendin mazoşistsin anladım. niye milleti sinir etmeye konu açıyorsun aynı zamanda sadist misin. iyice yapış kocana. ay hiç bir konuya bu kadar gıcık olmadım.
hayır bir insanın boşluğuna gelir basireti falan bağlanır anlarım da bu kadar da bile bile lades olmaz arkadaş. boşanmış kurtulmuşsun da daha ne istiyosun. en başta o kına olayında tekmeyi basacaktı hatta ondan önce ama masraf ettim deöiş yaptığı masrafa acımış daha çok gitmiş. e şimdi barışıcak nolucak ben söyliyim o anneciğinin evinide sattırır yer bu asalak. gerçekten yukarda bi arkadaş demiş kocam olsun diye bu kadar çabalayanını görmedim. hoş roller değişmiş kim karı kim koca belli değil bu evlilikte.Ay ben şu an konu sahibinin diğer konusunu okuyorum.
Ben şok! Ben manşet!
hayır bir insanın boşluğuna gelir basireti falan bağlanır anlarım da bu kadar da bile bile lades olmaz arkadaş. boşanmış kurtulmuşta daha ne istiyosun. en başta o kına olayındabtekmeyi basacaktı hatta ondan önce ama masraf ettim deöiş yaptığı masrafa acımış daha çok gitmiş. e şimdi barışıcak nolucak ben söyliyim o anneciğinin evinide sattırır yer bu asalak. gerçekten yukarda bi arkadaş demiş kocam olsun diye bu kadar çabalayanını görmedim. hoş roller değişmiş kim karı kim koca belli değil bu evlilikte.
benim devreler yanndı şimdi konu sahibi boşandımı evlimi, boşandı da bu ikinci kocasımı, eskisimi dön diyor, memesini mıncıklayan kim, parasını yiyen kim anlayan beri gelsinBen memeli konuyu demiştimAynen arkadaşım ya haklısın, bazı konuları okudukça böyle şükrediyorum içimden..
benim devreler yanndı şimdi konu sahibi boşandımı evlimi, boşandı da bu ikinci kocasımı, eskisimi dön diyor, memesini mıncıklayan kim, parasını yiyen kim anlayan beri gelsin
boşanmamışlar heraldeAdam hem parasını yiyip hem memişlerini yiyormuş, aman mıncıklıyormuş.
ben acabalarla uğraşırken o para peşindeydi. son yaptıklarıyla içimde keşke de bırakmadı. iyi ki kurtulmuşum diyorum. şimdi giden paralarıma acıyorum.ziynetler için dava açsam kim bilir neler yapacak , 3500 için bunları yaptı.
Ah ah sizi dinlemedim çok pişmanım.ya arkadaşım ne duygun olacak o dolandırıcıya bırak allah aşkına ! o adam koca değil dolandırıcı yaz buna kafanda bir yere ve donuna kadar al.buraya yazdıklarnı da dava dosyana ekle beni kandırdı tüm borçlarını ödettirdi deyip bir de tazminat davası aç süründür.o çirkeflik yapıyorsa sen üç beş katı çirkeflik yap.resmen seni yemiş kendini düze çıkarmış şerefsiz.sakın geri adım atma uğraşcaksın ama perişan olmalı o pislik.
bu senin için boşanmayı geçtim ailen adına intikam olayına dönüşmeli.benim ailemi böylesine üzen herife elimden geleni ardıma koymam sakın taviz verme.
bir de hemencecik kurtulayım diye anlaşıp yine bu boşanmadan zararlı çıkan sen olma.evlenirken sömürmüş bari boşanırken seni sömürmesin.bütün şartları zorla .