- 27 Nisan 2012
- 15.288
- 17.996
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi düşünelim iyi olsun
önceki yazdıklarım gelmesin aklına boşver
inşallah bir an önce doktora gider canım
Allah yardımcın olsun...
Butun dunyayi,hayati sandigindaki uc bes islemesi ceyizi ve dugunynden ibaret goren kizlar...
gercekten cok sıģsınız..
Millet senin ceyizini bohcani dugnunu neyapsin??
Allah askina nasil kucuk bir dunyadir bu.. gecmis gitmis dugunun kimsenin aklinin bi kosesinde felan kalmadi rahat ol...
saka gibi.cinsel sorunlarini nazara buyuye baglayacagina git bi piskyatra felan gorun..
bence sen türkiyede yaşamıyorsun , yada türk halkını bilmiyorsun ... sana göre komik yada saçma ama hala konuşuyorlar düğünü derneği ..ve emin ol sen benden daha sığsın ... dünyayı onlardan ibaret görsem çoktan bütün dünyamı toplamış gidiyor olurdum ... aanlayamadığın konulada yorum yapmazsan memnun olurum ... tek başıma doktora gitmemin bi faydası olamayacağını düşünmen lazım ki konuyu tam okursan eşiminde doktora gitmek istemediğini anlardın engin görüşlü arkadaşım ...
mantık olarak düşündüğünde evet cinselliğe kimse nazar etmez gibi geliyor , ama benim duyduğum gördüğüm olaylar var arkadaşım en basitinden annesine kızıp oğluna büyü yaptıran insanlar var ... halk dilinde basiretini bağlıyorlar ...
DD hala konusuyorlar demekkk dugun dernegii haha guldum gecenin bi yarisi..
Uzmana fela gerek kalmadi cnm cozdum bak bn senin sorununu
Sizofreni ..
neyse sen yine de o butun dunyani toplayip gitme arkadasim yoksa bu dugun dernek bohcana buyu yapanlar yine bulur seniii mazallah hiii???
Nevroz ya
iyi geldi guldum gece gece..
seni üzmek istemem ama eşinin davranışlarını gözlemle. önceden aktif bir cinsel hayatı oldu mu? cinselliği senle değil kendiyle yaşayan biri mi? aklıma gelen en kötü ihtimal eşcinsel olduğu -kızma bana bunu gerçekten çok gördük forumda- ama böyle olcağını da sanmam severek evlenmişsinizdir mutlaka. belki de bir davranışından soğudu sana aktaramıyor,belki vücudunda hoşlanmadığı şeyler var yeterince etkilenemiyor,belki stres altında bir hayatı vardır yapamıyordur