• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok bunaldım ... nazar, büyü mü var acaba !!! biraz daha bekleyip rest mi çeksem !!!

Büyü yada nazar oldugunu dşünmüyorum. Siz de düşünmeyin.
Bunlardan önce doktora gitmelisiniz, doktor bi problem görmezse enn son aklınıza bunları getirmelisinz bence.
Sürekli böyle şeyler düşünürseiz gereksiz yere asabiyet ve stres yaparsınız.
Bana sürekli bununla ilgili baskı yapan bi eş hiç çekici gelmedi.
Bu düşüncelerinizden önce eşinize biraz daha yakın olup derdini sıkıntısını dinleyin.
Herkeste böyle dönemler olabilir.Ne kadar zamandır var bu durum?
Doktora ikna edemiyorsanız siz gidin bi danışın ablanıza görümcenize anlatmadan önce.

Bana kalırsa bi evliliği bozmak için yapılan büyü cinsellik üzerine yapılırsa başarılı olur.
Büyü hakkında bilgim veya ilgim yok fakat evlilikte cinselliğin payı büyüktür.
Yani gidip huzursuzluk büyüsü yapılacaına bu daha büyük husursuzluk çıkartabilir.

Bunlar varsayım elbette kimsenin eşyası, çeyizi çok güzel dur büyü yaptırayım diye düşünecek psikolojide olacagını snamam.
:27:

eşya güzel yada evi güzel diye büyü yapmazlar ama nazaer değer göze gelir böyle şeyler ...

evet o kadar zor bir durum ki yaşamayan bilemez hem insanı hem evliliği nasıl yıprattığını ... rabbim beterinden sakınsın ama böyle bi sıkıntıyla imtihan olacağımı hiç tahmin etmezdim ....

6 aylık evlilikte ,ne kadar aralıklarla bir cinsellikten bahsediyorsunuz? ve bu cinsellik sırasında eşiniz fiziksel olarak normal mi?

canım benim 6 aydır konuşuyorum gerek yumuşak tatlı dille gerek sert çıkışlarla ne yaptımsa çözüm bulamadım... içimde ona karşı bişeyle değişiyo artık korkuyorum bu histen

benim aklıma şu geldi..acaba eşin evlenmeden önce o doyuma ulaştı da şimdi böyle davranıyor.. erkek doymaz diyenler olabilir, ama bence sizinle alakalı bir durum da olmayabilir.. belki daha önce yaşadığı herhangi bir olumsuzlugun etkisinde kalmış, özgüveni zedelenmiş olabilir. Size sarılıp uyur mu?
Madem doktora gitmeyi kabul etmiyor, kendinizi bahane ederek gitseniz birlikte, atıyorum mesela sizin ihtiyacınız varmış gibi psikolog desteğe..mutsuz oldugunuzu bahane etseniz bunun kendinzle alakalı oldugunu..kabul etmezmi

Her yeni gelinin evi eşyası güzeldir.Güzellik,şans kişiye göre değişir.Sana göre şans olan kısım,bir başkasına göre olmaz.Çünkü herkesin idealleri,hayattan beklentileri,zevkleri farklıdır.O zaman üniversite bitiren,master yapan,iyi bir işte iyi kariyerieri olan,villalarda oturan herkes nazarlı büyülü mü.Bence eşinin ciddi anlamda problemi var ve üstünü kapatarak bu problemi çözemezsiniZ.Karşına al ve ciddi anlamda konuş.Bu şekilde bir evliliğin yürümeyeceğini ve ya çözüm için senle ortak hareket etmesini ya da bir karar vermesini söyle.Ayda bir senin zorlamanla ilişki mi olur.

Şimdi nazara büyüye neden taktınız anlamadım. Anladığım kadarıyla eşinizin ailesiyle aranız iyi görümcene bile böyle özel bir konuyu açabildiğine göre ki insanlar ne yapabilirler ki ancak dr gitmenizi tavsiye edebilirler. Yani kendinize çok övüyorsunuz ben anlamadım çıkarım yapıyorum babamın mobilya mağazası var herşeyim dört dörtlük oldu çeyizim filan diyorsunuz ama kardeşlerim okuyamadı diyorsunuz yani maddi sorununuz yok mağazası olduğuna göre babanızın neden siz okudunuz onlar okumadı zorluk çekti anlamadım. Gelen kişilerden kim size neden büyü yapsın her evi güzel olana büyü mü yapılıyor çekemeyip Allah aşkına. Yani o kada göklere çıkarmışsınız ki tam nazar byü yapılacak kişi sıfatına koymuşsunuz kendinizi neden uğraşsınlar böyle birşeyle. Siz bunu geçin, eşinizle bir doktora gidin. Ayrıca soğuk derken haftada ne kadar ilişkiniz oluyor sorması ayıp yani belki eşinize göre normaldir.

Şimdi nazara büyüye neden taktınız anlamadım. Anladığım kadarıyla eşinizin ailesiyle aranız iyi görümcene bile böyle özel bir konuyu açabildiğine göre ki insanlar ne yapabilirler ki ancak dr gitmenizi tavsiye edebilirler. Yani kendinize çok övüyorsunuz ben anlamadım çıkarım yapıyorum babamın mobilya mağazası var herşeyim dört dörtlük oldu çeyizim filan diyorsunuz ama kardeşlerim okuyamadı diyorsunuz yani maddi sorununuz yok mağazası olduğuna göre babanızın neden siz okudunuz onlar okumadı zorluk çekti anlamadım. Gelen kişilerden kim size neden büyü yapsın her evi güzel olana büyü mü yapılıyor çekemeyip Allah aşkına. Yani o kada göklere çıkarmışsınız ki tam nazar byü yapılacak kişi sıfatına koymuşsunuz kendinizi neden uğraşsınlar böyle birşeyle. Siz bunu geçin, eşinizle bir doktora gidin. Ayrıca soğuk derken haftada ne kadar ilişkiniz oluyor sorması ayıp yani belki eşinize göre normaldir.

bu eleştiriyi bekliyordum , bakın zamanında yaşanan sıkıntılarla okuyamadı abim ve ablam şimdi ikiside evli çoluk çocuk sahibi .. ben en küçükleriyim ben okuma yada evlenme çağına gelene kadar maddi olarak düzeldi babamlar ...eşimin ailesi ile aram iyi allaha şükür evet ... başta yazdım ben beni yanlış anlamayın diye kendimi övmüyorum öyle bi maksatımda yok bunları anlatmamın nedeni acaba nazar ermiş olabilr mi bunlarla diye çünkü akraba kuzen kötü niyetli insanlarda var içlerinde ...kendimi göklere çıkarmadım allah korusun kendimi mükemmel sınıfına koymam yapmam yani öyle bir şey ... evimin güzelliğine büyü yapılmamıştır zaten ama nazar ermiş olabilir dedim belki sinirle yanlış cümleler kurmus olabilirim ...eşimin annesi sivri dilli dobra bi insan lafını esirgemez ,ona kızan biri yada eşime bana sinir olan biri büyü yapmış olabilir dedim sadece lütfen yanlış anlaşılasın ...

Son düzenleme:
Canm sana diger konundada yardimci olmaya calismistim hatirlarsin belki.diger konunda soylediklerimi busefer soylemicem cunki esin b...nu cikarmis işi.oyle sey olurmu ya.Sana yazik.sen onunla tv seyretmek icinmi evlendin.yada o seninle ne icin evlenmis.artik tahammul sinirlarini zorluyo esin.al karsina deki ben busekilde bi evlilik istemiyorum.benmle neden evlendin de.daha once boyle bi sorundan haberi olup olmadigini sor.belkide hep boyleydi.bu dahada kotu bile bile sana kıymış.dertsiz basina dert almis gibi olmussun evlenerek.valla cok sinirlendim.esine yazicamda burda simdi yasakkanicam.oyle seymi olur.kafayimi yemis.aileler duysun istemiyosan kendine ceki duzen ver de.ben mutsuzum de.ya dra gidersin yada ben giderim son sozum bu de.aaaaaaa

Bir erkegin cinsellikle ilgili problemini etrafa anlatmak nedir yahu?
Duymasaydi bari ama duymus, benzer durum sizde olsaydi, esiniz gidip kardesleri ile akrabalari ile konussaydi ne hissederdiniz acaba?
Mutlaka konusup ikna edin, uzman yardimi alin, nazar buyu falan hikaye...
O kadar bu konuda uzman doktor var, gereken, konusarak esinize bir problem oldugunu kabul ettirmek, sonra da problemi cozmek, yani tedavi sureci...
Cinsellik olmazsa olmaz...

Çareyi yanlış yerde arıyorsunuz.
Hacı hocayı düşünmeyin , eşinizi doktora gitmeye ikna edin.
Bu şekilde zaman geçtikçe durum zorlaşacak.
Tabiki insana nazar değer, fesatlık olur, kiminin gözü götürmez ama inan adamın cinselliğine nazar değdiğini
hiç duymadım.
Nişanlıyken yakınlaşmadınız mı hiç, hep mi böyleydi,hiç mi yanaşmadı bu süre içinde.
Bir arkadaş daha vardı aynı şekilde, sanırım oda sonuç alamadı.
Doktora gitmekten başka çareniz yok bana kalırsa.

Canm sana diger konundada yardimci olmaya calismistim hatirlarsin belki.diger konunda soylediklerimi busefer soylemicem cunki esin b...nu cikarmis işi.oyle sey olurmu ya.Sana yazik.sen onunla tv seyretmek icinmi evlendin.yada o seninle ne icin evlenmis.artik tahammul sinirlarini zorluyo esin.al karsina deki ben busekilde bi evlilik istemiyorum.benmle neden evlendin de.daha once boyle bi sorundan haberi olup olmadigini sor.belkide hep boyleydi.bu dahada kotu bile bile sana kıymış.dertsiz basina dert almis gibi olmussun evlenerek.valla cok sinirlendim.esine yazicamda burda simdi yasakkanicam.oyle seymi olur.kafayimi yemis.aileler duysun istemiyosan kendine ceki duzen ver de.ben mutsuzum de.ya dra gidersin yada ben giderim son sozum bu de.aaaaaaa
evet canım hatırladım... bende sen gibi düşünüyorum artık belli bi süre vereceğim kendini ya düzeltecek yada doktora gitmeye razı gelecek ... olmazsa içimde bişeyler soğuyo çünkü ... bisüre sonra işin nereye gideceği belli :(

Duymasaydi bari ama duymus, benzer durum sizde olsaydi, esiniz gidip kardesleri ile akrabalari ile konussaydi ne hissederdiniz acaba?
O kadar bu konuda uzman doktor var, gereken, konusarak esinize bir problem oldugunu kabul ettirmek, sonra da problemi cozmek, yani tedavi sureci...

canım benim 7 aydır kendi içimde çözmeye çalıştım , tatlı dille konuştum , kavga ettim sorun neyse çözmeye çalıştım ama eşim kendini hep geri çekti bu konuda ... ısrarcı olmam mı sıktı acaba diye düşündüm 6 hafta bacı kardeş gibi uyuduk yatakta ... tekrar konuştum sorunlu ben oldum şimdi ise 3 hafta oldu adamın ne aklında ne dilinde ... giyin dediler süslen dediler fayda etmedi... ben bin kere yemin ettirerek anlattım ablama ve görümceme oda bi çözüm bulunur belki diye genede olmadı ... doktora gitmeyi kesin bir dille reddediyor ... zaten doktora gitmesi için bi sorun olduğunu kabul etmesi lazım ... evet haklısın benimde başıma gelebilirdi böyle bi durum ve emin ol eşim ben kadar sabırlı olmazdı ....

canım benim 7 aydır kendi içimde çözmeye çalıştım , tatlı dille konuştum , kavga ettim sorun neyse çözmeye çalıştım ama eşim kendini hep geri çekti bu konuda ... ısrarcı olmam mı sıktı acaba diye düşündüm 6 hafta bacı kardeş gibi uyuduk yatakta ... tekrar konuştum sorunlu ben oldum şimdi ise 3 hafta oldu adamın ne aklında ne dilinde ... giyin dediler süslen dediler fayda etmedi... ben bin kere yemin ettirerek anlattım ablama ve görümceme oda bi çözüm bulunur belki diye genede olmadı ... doktora gitmeyi kesin bir dille reddediyor ... zaten doktora gitmesi için bi sorun olduğunu kabul etmesi lazım ... evet haklısın benimde başıma gelebilirdi böyle bi durum ve emin ol eşim ben kadar sabırlı olmazdı ....

Çareyi yanlış yerde arıyorsunuz.
Hacı hocayı düşünmeyin , eşinizi doktora gitmeye ikna edin.
Bu şekilde zaman geçtikçe durum zorlaşacak.
Tabiki insana nazar değer, fesatlık olur, kiminin gözü götürmez ama inan adamın cinselliğine nazar değdiğini
hiç duymadım.
Nişanlıyken yakınlaşmadınız mı hiç, hep mi böyleydi,hiç mi yanaşmadı bu süre içinde.
Bir arkadaş daha vardı aynı şekilde, sanırım oda sonuç alamadı.
Doktora gitmekten başka çareniz yok bana kalırsa.

bana kalırsada başka çözüm yok ama gitmiyor adam kabul etmiyor ki bi sorun olduğunu

bilgisayarımda sorun var sanırım bazı mesajları birkaç defa yazmış

Korkarak yazıyorum ama açıkçası aklıma gelen bu oldu, eşinizin heteroseksüel olduğuna emin misiniz?

Maalesef heteroseksüel olmadığı halde bunu bastırmak ve/veya etraftan laf gelmesin, kimse anlamasın diye evlilikler yapılabiliyor. Yani her şeyi yolunda olan bir evlilikte, üstelik taze bir evlilikte bu derece ilgisizlik eşinizin cinsel anlamda kadınlardan etkilenmiyor olmasıyla açıklanabilir. Doktora veya psikologa gitmeyi reddetmesi de bu yüzden olabilir.

Korkarak yazıyorum ama açıkçası aklıma gelen bu oldu, eşinizin heteroseksüel olduğuna emin misiniz?

Maalesef heteroseksüel olmadığı halde bunu bastırmak ve/veya etraftan laf gelmesin, kimse anlamasın diye evlilikler yapılabiliyor. Yani her şeyi yolunda olan bir evlilikte, üstelik taze bir evlilikte bu derece ilgisizlik eşinizin cinsel anlamda kadınlardan etkilenmiyor olmasıyla açıklanabilir. Doktora veya psikologa gitmeyi reddetmesi de bu yüzden olabilir.

famutsuzevli arkadaşım konularını genellikle takip ediyorum
Allah yardımcın olsun işin zor
ister istemez bu alıntı yaptığım arkadaşın düşünceleri içine giriyorum canım
Allah korusun da kadınlara mı ilgi duymuyor acaba?
Allah korusun diyorum tekrar tekrar...

famutsuzevli arkadaşım konularını genellikle takip ediyorum
Allah yardımcın olsun işin zor
ister istemez bu alıntı yaptığım arkadaşın düşünceleri içine giriyorum canım
Allah korusun da kadınlara mı ilgi duymuyor acaba?
Allah korusun diyorum tekrar tekrar...

bilmiyorum bilmiyorummm allah korusun bilmiyorum böyle bişey var mı ... allah korusun varsa sonum ne olur benim ben bi daha güvenebilir miyim bi insana ... hiç düşünmemiştim bunu

Back