• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok bunaldım ... nazar, büyü mü var acaba !!! biraz daha bekleyip rest mi çeksem !!!

arkadaşım çok çok zor bir durum ama acaba eşin afedersiniz boşalama ihtiyacı hissetmiyormu normalde eşim bir hafta ara versek adet girdiği için kasıkları çok ağrır yani boşalmak zorunda.eşinde bu ihtiyaç damı yok çok garip kesin bir problem var.gencecik delikanlı eşin dra gitmeyi niye kabul etmiyor korkuyor ozaman ama bu böyle gitmez sen daha yeni gelin sayılırsın kesinlilkle bir şekilde dr a gitmeyi ikna etmelisin.allah yardımcın olsun bu konuyu kimseyle paylaşma herşey çözülür ama anlattığına sen pişman olursun. bence ağzını sıkı tut bu konuda...

bilmiyorum bilmiyorummm allah korusun bilmiyorum böyle bişey var mı ... allah korusun varsa sonum ne olur benim ben bi daha güvenebilir miyim bi insana ... hiç düşünmemiştim bunu

inşallah değildir be canım.. değildir yaaaaa
çünkü bak yine korkutmak istemem ama az cinsel ilişki olayından şüphelendim ben
yanlış anlama kimi böyle insanlar görüntü olarak veya çocuk için evlilik yapabiliyorlarmış
üzmek istemezdim seni eminim diğer arkadaşta...

inşallah değildir be canım.. değildir yaaaaa
çünkü bak yine korkutmak istemem ama az cinsel ilişki olayından şüphelendim ben
yanlış anlama kimi böyle insanlar görüntü olarak veya çocuk için evlilik yapabiliyorlarmış
üzmek istemezdim seni eminim diğer arkadaşta...

Tabii ki, sonuçta sizi üzmek gibi bir amacım(ız) olamaz. Sadece probleminizin nedeni olabileceğini düşündüğüm bir şeydi. Duyuyoruz görüyoruz çünkü. Umarım böyle bir şey yoktur.

Evlenmeden önce eşinizle bir yakınlaşmanız olmamış anladığım kadarıyla. Bunu düşünmek insanı kırar ama eşiniz sizden etkilenmiyor olabilir mi peki? Sonuçta bu fizyolojik bir şey, ten uyumu yoksa yoktur. Sizi üzmemek için bir şey söylemiyor olabilir mi?

Tabii ki, sonuçta sizi üzmek gibi bir amacım(ız) olamaz. Sadece probleminizin nedeni olabileceğini düşündüğüm bir şeydi. Duyuyoruz görüyoruz çünkü. Umarım böyle bir şey yoktur.

Evlenmeden önce eşinizle bir yakınlaşmanız olmamış anladığım kadarıyla. Bunu düşünmek insanı kırar ama eşiniz sizden etkilenmiyor olabilir mi peki? Sonuçta bu fizyolojik bir şey, ten uyumu yoksa yoktur. Sizi üzmemek için bir şey söylemiyor olabilir mi?

biliyorum beni üzmek için yapmadığınızı .. inşallah yoktur ... evlenmeden önce öpmek dışında bi yakınlaşma olmadı ki dinen öpüşmek bile günah .... aklıma ne geliyorsa sordum sevmiyor musun başka biri mi var seni memnun edemiyor muyum mutlu edemiyor muyum ve daha bi sürü şey ... hayır diyor seviyorum başka biri yok memnunda ediyorsun ... eğer başka biri varsa usulca çekilirim aradan bile dedim ... olmadı olmuyor .. aklım karmakarışık hiç bu kadar yılgınlık hissetmemiştim ben kendimde

Fatiha, Âyet-el-kürsi ve 4 Kul [Kâfirun, İhlas, Felak ve Nas sureleri] yedişer kere okunup hastaya üflenirse, büyü, nazar, hayvan sokması ve bütün dertler için iyi gelir.

Birde cinsel isteği artırıcı ve enerji verici yiyecekleri deneyin. Madem doktora gitmek istemiyor.

canım benim 7 aydır kendi içimde çözmeye çalıştım , tatlı dille konuştum , kavga ettim sorun neyse çözmeye çalıştım ama eşim kendini hep geri çekti bu konuda ... ısrarcı olmam mı sıktı acaba diye düşündüm 6 hafta bacı kardeş gibi uyuduk yatakta ... tekrar konuştum sorunlu ben oldum şimdi ise 3 hafta oldu adamın ne aklında ne dilinde ... giyin dediler süslen dediler fayda etmedi... ben bin kere yemin ettirerek anlattım ablama ve görümceme oda bi çözüm bulunur belki diye genede olmadı ... doktora gitmeyi kesin bir dille reddediyor ... zaten doktora gitmesi için bi sorun olduğunu kabul etmesi lazım ... evet haklısın benimde başıma gelebilirdi böyle bi durum ve emin ol eşim ben kadar sabırlı olmazdı ....

Bu kadar elinizin kolunuzun bagli olmasi cok kotu...
Ilk zamanlar cinsellik konusunda bir sorun var miydi? Yani her zaman mi boyleydi, yoksa sonradan mi oldu?
Eger en bastan beri boyleyse ya cinsel kimlikle ilgili bir sikinti yasiyor ya da hormonal bir rahatsizlik olabilir...
Sonradan ise ya gene hastaliktir ya da iliskinizde ya da onun hayatinda sizden sogumasina sebep olacak bir kirilma noktasi olmustur...
Bu durumda binlerce senaryo yazilabilir, sizi yanlis yonlendirmek istemiyorum...
Bir de bir sey sormak istiyorum, cinsellik anlaminda degil gunluk yasaminizda ten temasiniz nasil? Surekli kacar, kendini ceker halde mi. yoksa sikinti sadece konu cinsellik olunca mi?

senin bu isi ailelere acmaktan baska care yok bence. Sen boyle cok harap olucaksin kendi kendine. En azindan annene soyle bunu. Ve esini evlilik terapistine gitmeye zorla.

Boyle hayat zor gecer senin icin ve buraya daha cok konu acarsin canim.

Valla dusunemiyorum senin durumunda olmayi. Normalde kocalar kosar pesimizden, biz de ayyy ama her gece her gece olmaz ki deriz. Senin ki ise sen kosuyon pesinden anca veriyo. Bu ne yaa boyle.
:ssz:

Bu kadar elinizin kolunuzun bagli olmasi cok kotu...
Ilk zamanlar cinsellik konusunda bir sorun var miydi? Yani her zaman mi boyleydi, yoksa sonradan mi oldu?
Eger en bastan beri boyleyse ya cinsel kimlikle ilgili bir sikinti yasiyor ya da hormonal bir rahatsizlik olabilir...
Sonradan ise ya gene hastaliktir ya da iliskinizde ya da onun hayatinda sizden sogumasina sebep olacak bir kirilma noktasi olmustur...
Bu durumda binlerce senaryo yazilabilir, sizi yanlis yonlendirmek istemiyorum...
Bir de bir sey sormak istiyorum, cinsellik anlaminda degil gunluk yasaminizda ten temasiniz nasil? Surekli kacar, kendini ceker halde mi. yoksa sikinti sadece konu cinsellik olunca mi?

canım benim .. bizim sorunumuz cinsellikte sadece , yani yeri ve zamanı geldi mi şakalaşırız gelir sarılır filan ... kaçmaz benden ... ilk zamanlar bu kadar aralı olmuyordu ama benim çabamla tabi ... benden soğudu mu bilmem ama benim içimdeki istek ve arzunun azaldığını farkettim son zamanda ... bilmiyorum ki bişey

senin bu isi ailelere acmaktan baska care yok bence. Sen boyle cok harap olucaksin kendi kendine. En azindan annene soyle bunu. Ve esini evlilik terapistine gitmeye zorla.

Boyle hayat zor gecer senin icin ve buraya daha cok konu acarsin canim.

Valla dusunemiyorum senin durumunda olmayi. Normalde kocalar kosar pesimizden, biz de ayyy ama her gece her gece olmaz ki deriz. Senin ki ise sen kosuyon pesinden anca veriyo. Bu ne yaa boyle.
:ssz:

evet normali senin dediğin gibi olmalı ama bizim tam tersi ve hep ilk adım atan olmaktan yoruldum ve yıldım .... şuan için anne babalara anlatmak gibi bi düşüncem yok en azından biraz daha beklemek istiyorum ... eğer ailelere anlatırsam aramızdaki uçurum daha fazla açılacak ... şuan için ablası ve ablam biliyor durumumuzu ... terapiste gitmiyor kesinlikle gitmeyeceğim diye resti çekti

Elinizden gelen her şeyi yapmışsınız ve karşı tarafın bu konuda kılı kıpırdamıyor..
Artık resti çekmenin zamanı gelmiş hatta geçiyor..
Çektiğiniz reste de karşılık alamazsanız, eşiniz hala ilgisiz ve sizi böyle üzdüğünü bildiği halde duyarsızsa bu evliliği taşımanın anlamı yok ne yazık ki..
Yol yakınken dönmek en mantıklısı..
Ailenizden birilerine danışmakla iyi etmişsiniz!
Size laf edenlere takılmayın, bu tek başınıza üstesinden gelemeyeceğiniz bir dert üstelik kimseye keyiften anlatmamışsınız.
Hal bu ki ne insanlar var ilk gecelerini allandıra, ballandıra bir birlerine anlatırlar..
Böyleleri ne laf edilmez de millet sorun paylaşınca laf edilir..
Bunu da anlamıyorum ben.. Neyse..

Yapacak olduğunuz şey eşinize resti çekmek ve gerekiyorsa bir müddet ailenizin yanına giderek gözünü korkutmak..
Hala bir şey yapmıyor ve düzeltmeye çalışmıyorsa kendinizi sakın heba etmeyin..
Zira evlilikte cinsellik mihenk taşıdır, olmazsa olmazdır..
Eşinin üzüldüğünü bildiği halde çözüm yolu aramayan bir adam için bu acılar değmez...

♥gözyaşı♥;33436572 .!.:
Elinizden gelen her şeyi yapmışsınız ve karşı tarafın bu konuda kılı kıpırdamıyor..
Artık resti çekmenin zamanı gelmiş hatta geçiyor..
Çektiğiniz reste de karşılık alamazsanız, eşiniz hala ilgisiz ve sizi böyle üzdüğünü bildiği halde duyarsızsa bu evliliği taşımanın anlamı yok ne yazık ki..
Yol yakınken dönmek en mantıklısı..
Ailenizden birilerine danışmakla iyi etmişsiniz!
Size laf edenlere takılmayın, bu tek başınıza üstesinden gelemeyeceğiniz bir dert üstelik kimseye keyiften anlatmamışsınız.
Hal bu ki ne insanlar var ilk gecelerini allandıra, ballandıra bir birlerine anlatırlar..
Böyleleri ne laf edilmez de millet sorun paylaşınca laf edilir..
Bunu da anlamıyorum ben.. Neyse..

Yapacak olduğunuz şey eşinize resti çekmek ve gerekiyorsa bir müddet ailenizin yanına giderek gözünü korkutmak..
Hala bir şey yapmıyor ve düzeltmeye çalışmıyorsa kendinizi sakın heba etmeyin..
Zira evlilikte cinsellik mihenk taşıdır, olmazsa olmazdır..
Eşinin üzüldüğünü bildiği halde çözüm yolu aramayan bir adam için bu acılar değmez...

bende çıkmaza doğru gidiyorum , aramızda uçurum gitgide büyüyor ve o bunun farkında değil ... bilmiyorum sonumuz ne olacak ...

canım benim .. bizim sorunumuz cinsellikte sadece , yani yeri ve zamanı geldi mi şakalaşırız gelir sarılır filan ... kaçmaz benden ... ilk zamanlar bu kadar aralı olmuyordu ama benim çabamla tabi ... benden soğudu mu bilmem ama benim içimdeki istek ve arzunun azaldığını farkettim son zamanda ... bilmiyorum ki bişey

Erkekler icin cinsellik problemi tabir-i caizse yikimdir, hele ki Turkiye'de...
Beni ciddiye alip alintilamak yerine ortaya konusan arkadaslara da bunun anlatilmasi cok daha derin yaralar acabilir, hem iliski de hem de kendi bilincaltinda diyerek ortaya konusuyorum ve ciddiye almiyorum...
Konunuzu boldugum icin ozur dilerim...
Konuya gelince, siz elinizden gelen her seyi yapmissiniz, ne kapi varsa denemissiniz...
Esiniz biraz cabalasa aman destek olun dunya hali, evlilik yerine gelince gozu kapali destek olmak diyecegim ama...
Esiniz tum yollari kapatmis, ortada bir problem var bariz, ama cozum icin en ufak adim yok, o zaman kaybedeceklerini goze alacak...
Bu sekilde konustunuz mu? Bunun bir problem oldugunu, cozumlenmezse baginizi gun gectikce koparacagini, onun da cabalamasi gerektigini...
Hala birsey yapmiyorsa, ya boyle yasamaya olur diyeceksiniz, ben yapamazdim, ya da bitireceksiniz...
Umarim iyi haberlerinizi aliriz...

Erkekler icin cinsellik problemi tabir-i caizse yikimdir, hele ki Turkiye'de...
Beni ciddiye alip alintilamak yerine ortaya konusan arkadaslara da bunun anlatilmasi cok daha derin yaralar acabilir, hem iliski de hem de kendi bilincaltinda diyerek ortaya konusuyorum ve ciddiye almiyorum...
Konunuzu boldugum icin ozur dilerim...
Konuya gelince, siz elinizden gelen her seyi yapmissiniz, ne kapi varsa denemissiniz...
Esiniz biraz cabalasa aman destek olun dunya hali, evlilik yerine gelince gozu kapali destek olmak diyecegim ama...
Esiniz tum yollari kapatmis, ortada bir problem var bariz, ama cozum icin en ufak adim yok, o zaman kaybedeceklerini goze alacak...
Bu sekilde konustunuz mu? Bunun bir problem oldugunu, cozumlenmezse baginizi gun gectikce koparacagini, onun da cabalamasi gerektigini...
Hala birsey yapmiyorsa, ya boyle yasamaya olur diyeceksiniz, ben yapamazdim, ya da bitireceksiniz...
Umarim iyi haberlerinizi aliriz...

birazevvel konuştum , düşünmesi için bıraktım odada .. ya kendine gelirsin yada doktora gideriz dedim ... bu iş böyle giderse bi süre sonra biz kalmıyoruz dedim... daha bi sürü şey dedim sanırım hatırlamıyorum şimdi ... umarım düzelir suan için beklemedeyim

birazevvel konuştum , düşünmesi için bıraktım odada .. ya kendine gelirsin yada doktora gideriz dedim ... bu iş böyle giderse bi süre sonra biz kalmıyoruz dedim... daha bi sürü şey dedim sanırım hatırlamıyorum şimdi ... umarım düzelir suan için beklemedeyim

Önceki konularını da okumuştum, çok üzülüyordum senin için. Konuşmuşsun gece ne oldu sonuç çok merak ettim. İnşallah istediğin gibi bi sonuç almışsındır. Allah inşallah düzelmesini nasip etsin. İnanarak içten dua etmeni tavsiye ederim düzelmesi için. Ben duanın gücüne çook inanırım.

Önceki konularını da okumuştum, çok üzülüyordum senin için. Konuşmuşsun gece ne oldu sonuç çok merak ettim. İnşallah istediğin gibi bi sonuç almışsındır. Allah inşallah düzelmesini nasip etsin. İnanarak içten dua etmeni tavsiye ederim düzelmesi için. Ben duanın gücüne çook inanırım.

Hadi ilgisiz olsa yada gözü dışarda tamam dersin sebebi var.. Ama ilgiliymiş.. Genelde kadınlarda olur bu ilgi alaka gösterir ama iş oraya gelince yok der :51: Asıl sorun ne acaba? :44: Bi erkek eşini hiç mi arzulamaz. İlginç..
Ne kadar arayla birlilkte oluyorsunuz? Ve kim başlatıyor? Hiç bi adım atmıyo mu?..

Canım ne yaptın gelişme var mı ? Sorunlar düzeldi mi ?

tekrar konuştum canım dün gece , suan için bi düzelme yok ama hiç bu kadar net konuştuğumu hatırlamıyorum ... bu durumun beni kendisinden uzaklaştırdığını , artık evlilikten tat almadığımı anlattım ... ya kendini düzelt ya doktora gidelim dedim ... yok ikisinide kabul etmiyorsan bi yerde ayrılacak yollarımız dedim ... konuştum dün gece yalnız bıraktım odada düşünmesi için ... ben 2 gibi gittim yanına uyuyor numarası yapıyordu düşünmüş belliki sabahta kalktı işe gitti bilmiyorum sonumuz ne olacak ....

konuştuktan sonra oda da bıraktım geldim canım düşünmesi için ... sabah kalktı işe gitti bilmiyorum şuan için ne olduğunu ne olacağını... iyi dileklerin ve duarın için teşekkür ederim allah razı olsun ... bende inanırım duanın gücüne hep dua ediyorum allah kabul ederse inşallah

Son düzenleme:
Back