kusura bakma da canım senin kocanın şeyine kim niye nazar değdirsin?
tamam eşyan, evin, çeyizin beğenilmiş, hayran kalınmış da bu nasıl bir nazar ki o kadar eşya, öte beri varken gelip eşinin cinselliğini vurmuş..
böyle birşey olamaz. eşinde cinsel anlamda problemler var ve bu şekilde çözemezsiniz. size uzman desteği şart..
Önceki konularızı okumadım .Sorun nedir ?Eşiniz cinsel olarak size ilgisiz mi?Yaşlarınız kaç?
benim yaşım 25 , eşim 28 yaşında ... evet cinsel olarak bana ilgisiz
kusura bakma da canım senin kocanın şeyine kim niye nazar değdirsin?
tamam eşyan, evin, çeyizin beğenilmiş, hayran kalınmış da bu nasıl bir nazar ki o kadar eşya, öte beri varken gelip eşinin cinselliğini vurmuş..
böyle birşey olamaz. eşinde cinsel anlamda problemler var ve bu şekilde çözemezsiniz. size uzman desteği şart..
Erkekler genellikle cinselliğe düşkün olurlar, yaniii geneli böyle.. Doyumsuz olurlarr..
Bence uzmana gitmenizz şart ama kabul etmiyor diyorsunuz..
Ewet ewliliğin temeli cinsellik bi bakıma..
Eşin bu şekilde mutlu mu peki??
Ewde, yada ew dışında size karşı nasıl ilgili mi ilgisiz mi??
Hanii sizi gerçekten sewdiğinden eminsiniz dimi??
canım zor bir durum yaşadığın ama inan ki bu durum seninde başına gelebilirdi nasıl kadınlarımızın bazılarında cinselliğe karşı isteksizlik olup ilişkiye girememe sorunu olabiliyorsa erkeklerde de olabiliyor. lütfen eşine destek ol bunun herkesin başına gelebileceğini önemli olanın çözmeye çalışıp destek almak olduğunu güzelce anlat erkek için zor b,r durum ve onu ablan görümcen vsne anlatıp dile düşürmeden önce lütfen kendin agresifleşmeden doktora gitmeye ikna et.yazık o da utanıyordur elbet ama psikolojik olarak ne yaşıyor eşin bilemeyiz
sevmese niye evlensin diye düşünüyorum.ben de nazara büyüye inanırım kesinlikle var nazar diye bişey...belki de haklısın nazar deydi size ..evinde buhur yaksan yada bi adak adayıp yerine getirsen.....bi de şöyle bişey duymuştum bildiğin 1 fincan sirkeyi yer temizleme suyuna (kovaya) katıp öyle temizlik yapılırsa nazara büyüye iyi gelirmiş.dene bakalım. ....belki eşin korkuyordur başarısız olmaktan böyle ilişkiler var..aile terapisi (cinsel yönde) çok yardımcı olacaktır size...
Ne zamandır bu sorunla uğraşıyorsun kendi kendine. Neden doktora gitmiyorsunuz?
canm öncelikle Allah yardımcın olsun diyorum nazar dinimizde var göze gelinebiliyor ama sen dualarını eksi etme devamlı ayetel kursi nas felak oku kndine evine eşine büyüye ben inanmıyorm sende kalbini temiz tut ve inanma aklını bulandırma Allah ne derse o olur büyü diye bir sapıklık yok dinimizde yapan da yaptıranda yapıldımı diye düşünüp aklını bulndıranı da Allah sevmez çok günah büyüyüy çıkar aklından sen cinselliğe düşükn olabilirsin veya olmayabilirsin ayıp bir şey değil bu ihtiyaç sonuçta yemek içmek insan için nasıl bir ihtiyaçsa cinsellikte öyle insanı eşine daha yakın hissettirir daha çok sevdirir bu kesin bişe aranızdaki bağları daha çok güçlendirir ama bnce eşinde sıkıntı var yorgun argın mı geliyor acba eve ondan mı hiç aklına gelmiyor cinsellik eğer öyle bir şey yoksa sen karşına al konuş bna niye uzaksın diye bn seni istedikçe senin olmayı istedikçe bna niye bu kadar soğuksun de aslında psikolojik bir tedavi de alsa sorununz çözülür gibi belki geçmişiyle alakalı bir sıkıntısı vardır onunla ilgilidir sende üzme canının ama eminim çok zor bir durumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?