• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok bunaldım ... nazar, büyü mü var acaba !!! biraz daha bekleyip rest mi çeksem !!!

ameron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
647
171
53
34
merhaba arkadaşlar ... eşimle aramdaki cinsel sorun bi türlü çözümlenmedi hatta git gide sarpa sarıyor :( nazar mı var acaba , biri bi kötülük mü yaptı diye düşünmeye başladım ... iyi göz var kötü göz var ... kesinlikle övünmek değil amacım ama çeyiz çıkmasından tutunda düğünüme kadar herşey hala herkesin dillerinde ... babamın mobilya mağazası var bütün eşyalarım dört dörtlük hazırlandı ... ev görmeye gelenler hayran kalıp gidiyorlar ama bi kişide maşallah demedi ne düğünüme ne evime ... şu zamana kadar aileninde sülaleninde en şanslı kızı oldum ... abim ablam hep sıkıntı çekti para yoktu okuyamadılar .. sülalede tek üniversite okuyan insanım hiç sıkıntı yaşamadım hiç rabbim tarafından sınava tutulmadım .... eşimle aramdaki olan sorun benim sınavım dedim sabır et dedim elbet atlatırsın dedim ... herşey düzene girer dedim ... en son dayanamadım görümceme ve ablama anlattım sorunu ... destek oldular sağolsun , genede çözüm bulunamadı .... kavga ettik yemin ettim bir daha konuşmayacağım bu konuyu diye o konuşmanın üstünden 2 hafta geçti 3. haftaya girdik .. adamın ne diline geldi ne aklına .. bu konu dışında çok güzel bi evliliğimiz var huzurumuz yerinde ama evliliğin temel taşlarından biri değil midir cinsellik ?? ben mi yanlış düşünyorum diyorum hep bu zamana kadar ..cinsellik delisi bi insan değilim , ama dayanamıyorum artık kızlar bunaldım .... güzellik desen var , bakım desen var, artık eşime karşı benimde içimde birşeyler soğuyor , korkuyorum içimde ki o histen... üstümüzde nazar mı var acaba diyorum bana çok gelir nazar çünkü .. belki diyorum büyü mü yaptılar . o kadar çıkmaza girdim ki artık herşeyi düşünüyorum .. bi süre daha bekleyip bi yakınlaşma olmazsa resti çeksem mi acaba diye düşünüyorum ... ne doktora gitmeyi kabul ediyo nede bu duruma çözüm arıyor ... allah aşkına yardım edin kafayı yiyeceğim artık . bu evlilik nereye gider sonu ne olur diye düşünmekten kafayı yeme noktasına geldim ...

kusura bakma da canım senin kocanın şeyine kim niye nazar değdirsin?
tamam eşyan, evin, çeyizin beğenilmiş, hayran kalınmış da bu nasıl bir nazar ki o kadar eşya, öte beri varken gelip eşinin cinselliğini vurmuş..
böyle birşey olamaz. eşinde cinsel anlamda problemler var ve bu şekilde çözemezsiniz. size uzman desteği şart..

Son düzenleme:
Önceki konularızı okumadım .Sorun nedir ?Eşiniz cinsel olarak size ilgisiz mi?Yaşlarınız kaç?

tamam eşyan, evin, çeyizin beğenilmiş, hayran kalınmış da bu nasıl bir nazar ki o kadar eşya, öte beri varken gelip eşinin cinselliğini vurmuş..
böyle birşey olamaz. eşinde cinsel anlamda problemler var ve bu şekilde çözemezsiniz. size uzman desteği şart..

mantık olarak düşündüğünde evet cinselliğe kimse nazar etmez gibi geliyor , ama benim duyduğum gördüğüm olaylar var arkadaşım en basitinden annesine kızıp oğluna büyü yaptıran insanlar var ... halk dilinde basiretini bağlıyorlar ...

benim yaşım 25 , eşim 28 yaşında ... evet cinsel olarak bana ilgisiz

Erkekler genellikle cinselliğe düşkün olurlar, yaniii geneli böyle.. Doyumsuz olurlarr..
Bence uzmana gitmenizz şart ama kabul etmiyor diyorsunuz..
Ewet ewliliğin temeli cinsellik bi bakıma..
Eşin bu şekilde mutlu mu peki??
Ewde, yada ew dışında size karşı nasıl ilgili mi ilgisiz mi??
Hanii sizi gerçekten sewdiğinden eminsiniz dimi??

canım zor bir durum yaşadığın ama inan ki bu durum seninde başına gelebilirdi nasıl kadınlarımızın bazılarında cinselliğe karşı isteksizlik olup ilişkiye girememe sorunu olabiliyorsa erkeklerde de olabiliyor. lütfen eşine destek ol bunun herkesin başına gelebileceğini önemli olanın çözmeye çalışıp destek almak olduğunu güzelce anlat erkek için zor b,r durum ve onu ablan görümcen vsne anlatıp dile düşürmeden önce lütfen kendin agresifleşmeden doktora gitmeye ikna et.yazık o da utanıyordur elbet ama psikolojik olarak ne yaşıyor eşin bilemeyiz:19:

Nazar yada büyü ikindende allah korusun sadece cinsel isteksizlikle kendini göstermez başka belirtileri olur bunuda biz değil din adamları bilir cami hocasına bile danışabilirsin bu konuyu eğer böyle birsey varsa sana yol gösterir

sevmese niye evlensin diye düşünüyorum.ben de nazara büyüye inanırım kesinlikle var nazar diye bişey...belki de haklısın nazar deydi size ..evinde buhur yaksan yada bi adak adayıp yerine getirsen.....bi de şöyle bişey duymuştum bildiğin 1 fincan sirkeyi yer temizleme suyuna (kovaya) katıp öyle temizlik yapılırsa nazara büyüye iyi gelirmiş.dene bakalım. .:38:...belki eşin korkuyordur başarısız olmaktan böyle ilişkiler var..aile terapisi (cinsel yönde) çok yardımcı olacaktır size...

Ne zamandır bu sorunla uğraşıyorsun kendi kendine. Neden doktora gitmiyorsunuz?

canm öncelikle Allah yardımcın olsun diyorum nazar dinimizde var göze gelinebiliyor ama sen dualarını eksi etme devamlı ayetel kursi nas felak oku kndine evine eşine büyüye ben inanmıyorm sende kalbini temiz tut ve inanma aklını bulandırma Allah ne derse o olur büyü diye bir sapıklık yok dinimizde yapan da yaptıranda yapıldımı diye düşünüp aklını bulndıranı da Allah sevmez çok günah büyüyüy çıkar aklından sen cinselliğe düşükn olabilirsin veya olmayabilirsin ayıp bir şey değil bu ihtiyaç sonuçta yemek içmek insan için nasıl bir ihtiyaçsa cinsellikte öyle insanı eşine daha yakın hissettirir daha çok sevdirir bu kesin bişe aranızdaki bağları daha çok güçlendirir ama bnce eşinde sıkıntı var yorgun argın mı geliyor acba eve ondan mı hiç aklına gelmiyor cinsellik eğer öyle bir şey yoksa sen karşına al konuş bna niye uzaksın diye bn seni istedikçe senin olmayı istedikçe bna niye bu kadar soğuksun de aslında psikolojik bir tedavi de alsa sorununz çözülür gibi belki geçmişiyle alakalı bir sıkıntısı vardır onunla ilgilidir sende üzme canının ama eminim çok zor bir durumdur

Biz de 3 ay cinsel anlamda beraber olamadık(benden kaynaklı sebeplerden dolayı), ama bir kere bile nazar gelmedi aklıma :53: Aynı mükemmelikler bende de vardı halbuki :27::27::27:
Nazar, tabi olabilir. Ama bunlara dayanarak bişey elde edemezsiniz. Tıbbi olarak destek almanız şart.
Büyük bir problem haline dönüşmeden çaresine bakın.

Son düzenleme:
Büyü yada nazar oldugunu dşünmüyorum. Siz de düşünmeyin.
Bunlardan önce doktora gitmelisiniz, doktor bi problem görmezse enn son aklınıza bunları getirmelisinz bence.
Sürekli böyle şeyler düşünürseiz gereksiz yere asabiyet ve stres yaparsınız.
Bana sürekli bununla ilgili baskı yapan bi eş hiç çekici gelmedi.
Bu düşüncelerinizden önce eşinize biraz daha yakın olup derdini sıkıntısını dinleyin.
Herkeste böyle dönemler olabilir.Ne kadar zamandır var bu durum?
Doktora ikna edemiyorsanız siz gidin bi danışın ablanıza görümcenize anlatmadan önce.

Bana kalırsa bi evliliği bozmak için yapılan büyü cinsellik üzerine yapılırsa başarılı olur.
Büyü hakkında bilgim veya ilgim yok fakat evlilikte cinselliğin payı büyüktür.
Yani gidip huzursuzluk büyüsü yapılacaına bu daha büyük husursuzluk çıkartabilir.

Bunlar varsayım elbette kimsenin eşyası, çeyizi çok güzel dur büyü yaptırayım diye düşünecek psikolojide olacagını snamam.
:27:

Son düzenleme:
Kocani doktora razi etmen cok zor gorunuyor. O zaman sen git psikologa. Derdini anlat esim icin neler yapmaliyim sorununu nasil cozerim de. Bence tek caren bu gorunuyor.
Nazar ya da buyu olduguna inaniyorsan, once bir kadin cagirip butun evi temizlet, sonra kadinin eline bir kova sirkeli su ver ve utun evi bu su ile durulat. En son ise bir sise su al ve bildigin dualari bu suya oku. Bir kismini ic, bir kismini banyo suyuna atip yikan, geri kalan okunmus suyu da fis fisli siseye koyup eve parfum gibi sik, unutmadan bir bardak da esine icir.

Erkekler genellikle cinselliğe düşkün olurlar, yaniii geneli böyle.. Doyumsuz olurlarr..
Bence uzmana gitmenizz şart ama kabul etmiyor diyorsunuz..
Ewet ewliliğin temeli cinsellik bi bakıma..
Eşin bu şekilde mutlu mu peki??
Ewde, yada ew dışında size karşı nasıl ilgili mi ilgisiz mi??
Hanii sizi gerçekten sewdiğinden eminsiniz dimi??

sevgisinden şüphem yok ilgilide üstelik ama iş cinselliğe geldi mi bişeyler oluyor isteksiz oluyor

canım zor bir durum yaşadığın ama inan ki bu durum seninde başına gelebilirdi nasıl kadınlarımızın bazılarında cinselliğe karşı isteksizlik olup ilişkiye girememe sorunu olabiliyorsa erkeklerde de olabiliyor. lütfen eşine destek ol bunun herkesin başına gelebileceğini önemli olanın çözmeye çalışıp destek almak olduğunu güzelce anlat erkek için zor b,r durum ve onu ablan görümcen vsne anlatıp dile düşürmeden önce lütfen kendin agresifleşmeden doktora gitmeye ikna et.yazık o da utanıyordur elbet ama psikolojik olarak ne yaşıyor eşin bilemeyiz:19:

evet benimde başıma gelebilirdi canım , 7 ay bitti bizim evliliğimiz ben sürekli yanındaydım destek oldum ama ben elimden geleni yaparken o hiç çaba sarf etmedi bunu çözmek için ... bi danışmana gitmeyide kesinlikle kabul etmiyor ... ablam ve görümcem bana çok yakın yaştalar danışmak maksatlı konuştum onlarla

sevmese niye evlensin diye düşünüyorum.ben de nazara büyüye inanırım kesinlikle var nazar diye bişey...belki de haklısın nazar deydi size ..evinde buhur yaksan yada bi adak adayıp yerine getirsen.....bi de şöyle bişey duymuştum bildiğin 1 fincan sirkeyi yer temizleme suyuna (kovaya) katıp öyle temizlik yapılırsa nazara büyüye iyi gelirmiş.dene bakalım. .:38:...belki eşin korkuyordur başarısız olmaktan böyle ilişkiler var..aile terapisi (cinsel yönde) çok yardımcı olacaktır size...

sirkeyi sürekli kullanıyorum canım benim ... aile terapistine gitmeyi kesinlikle kabul etmiyo

canm öncelikle Allah yardımcın olsun diyorum nazar dinimizde var göze gelinebiliyor ama sen dualarını eksi etme devamlı ayetel kursi nas felak oku kndine evine eşine büyüye ben inanmıyorm sende kalbini temiz tut ve inanma aklını bulandırma Allah ne derse o olur büyü diye bir sapıklık yok dinimizde yapan da yaptıranda yapıldımı diye düşünüp aklını bulndıranı da Allah sevmez çok günah büyüyüy çıkar aklından sen cinselliğe düşükn olabilirsin veya olmayabilirsin ayıp bir şey değil bu ihtiyaç sonuçta yemek içmek insan için nasıl bir ihtiyaçsa cinsellikte öyle insanı eşine daha yakın hissettirir daha çok sevdirir bu kesin bişe aranızdaki bağları daha çok güçlendirir ama bnce eşinde sıkıntı var yorgun argın mı geliyor acba eve ondan mı hiç aklına gelmiyor cinsellik eğer öyle bir şey yoksa sen karşına al konuş bna niye uzaksın diye bn seni istedikçe senin olmayı istedikçe bna niye bu kadar soğuksun de aslında psikolojik bir tedavi de alsa sorununz çözülür gibi belki geçmişiyle alakalı bir sıkıntısı vardır onunla ilgilidir sende üzme canının ama eminim çok zor bir durumdur

canım benim 6 aydır konuşuyorum gerek yumuşak tatlı dille gerek sert çıkışlarla ne yaptımsa çözüm bulamadım... içimde ona karşı bişeyle değişiyo artık korkuyorum bu histen

Back