merhaba arkadaşlar ... eşimle aramdaki cinsel sorun bi türlü çözümlenmedi hatta git gide sarpa sarıyor nazar mı var acaba , biri bi kötülük mü yaptı diye düşünmeye başladım ... iyi göz var kötü göz var ... kesinlikle övünmek değil amacım ama çeyiz çıkmasından tutunda düğünüme kadar herşey hala herkesin dillerinde ... babamın mobilya mağazası var bütün eşyalarım dört dörtlük hazırlandı ... ev görmeye gelenler hayran kalıp gidiyorlar ama bi kişide maşallah demedi ne düğünüme ne evime ... şu zamana kadar aileninde sülaleninde en şanslı kızı oldum ... abim ablam hep sıkıntı çekti para yoktu okuyamadılar .. sülalede tek üniversite okuyan insanım hiç sıkıntı yaşamadım hiç rabbim tarafından sınava tutulmadım .... eşimle aramdaki olan sorun benim sınavım dedim sabır et dedim elbet atlatırsın dedim ... herşey düzene girer dedim ... en son dayanamadım görümceme ve ablama anlattım sorunu ... destek oldular sağolsun , genede çözüm bulunamadı .... kavga ettik yemin ettim bir daha konuşmayacağım bu konuyu diye o konuşmanın üstünden 2 hafta geçti 3. haftaya girdik .. adamın ne diline geldi ne aklına .. bu konu dışında çok güzel bi evliliğimiz var huzurumuz yerinde ama evliliğin temel taşlarından biri değil midir cinsellik ?? ben mi yanlış düşünyorum diyorum hep bu zamana kadar ..cinsellik delisi bi insan değilim , ama dayanamıyorum artık kızlar bunaldım .... güzellik desen var , bakım desen var, artık eşime karşı benimde içimde birşeyler soğuyor , korkuyorum içimde ki o histen... üstümüzde nazar mı var acaba diyorum bana çok gelir nazar çünkü .. belki diyorum büyü mü yaptılar . o kadar çıkmaza girdim ki artık herşeyi düşünüyorum .. bi süre daha bekleyip bi yakınlaşma olmazsa resti çeksem mi acaba diye düşünüyorum ... ne doktora gitmeyi kabul ediyo nede bu duruma çözüm arıyor ... allah aşkına yardım edin kafayı yiyeceğim artık . bu evlilik nereye gider sonu ne olur diye düşünmekten kafayı yeme noktasına geldim ...