Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar ben 7+5 hamileyim.bende cinsel istek fazlalasti.doktorum cinsel iliskiyi yasakladi.istek fazla oluncada esimle iliskiye girmeden rahatlamayi seciyorum.bunun bi sakincasi olurmu.lütfen bilgisi olan cvp versin...
sanirim düsük tehlikesi oldugu icin.çünkü ilk degerlerim düsük çikmisti.çarsamba kontrol var.bebegimin kalp atislarini duycaz insallah.ya çok korkuyorum ya bisey olduysa daha öncede 2 kez rüyamda orgazm olmustum.karnimda büyük bi aciyla uyandim hatta.ama bisey olmamisti.tesekkür ederim arkadasim...
sen biraz firenlemeye bak bu işi doktora sorarsın bilriim bende transfer olmuştum eve geldim ay nası istiyorum sana anlatamam ya o derece o an bebek falan aklımdan çıkıyor rüyamda orgazm olmuştum o gece ama sahiden olmuşmuydum hatırlamıyourm olmasın olmasın diye düşünmüştüm gittim rüyamda oldum
canim yapmamaya calis ya rahimin kesinlikle kasilmamasi lazim bende cok duydum bazi insanlarda oluyor transferden sonra istek fazlalasiyo ama doktorlar kesinlikle yapmamalisiniz diyor bebege bise olursa allah korusun cok pisman olursun azdaha sabret canim....
canım aynı sorun bende de var ozledım kocısımı ustelık nerdeyse 3 aydır tık yok bızde senağlama
cok af edersınız tahrık olmayım dıye öpüsemiyorum bıle eşimle
bende ruyada fılan olmadı hıc
doktoruma soramamıyorum cunku eşimin yakın arkadası
kaydirigubbakcemile hormonlardan dolayı oluyor bence ben birde anestezi ile yaptırmıştım transferi kendi geldiğim gibi akllıma düştü körolası
tutmadı canım bebeğim ne olacak ama onlamı alakalı bilemiyorum
lülülülülülü
normalde böyle düşkün birisi değilimdir hani çok nadirdir böyle kudurma derecesine hiç gelmemiştir ama geldi gitti transfer gününe vurdu bende kendime inanamamıştım
çok tesekkür ederim arkadaslar.nasil basedicem bu sorunla bilmiyorum.kaçtikça üstüme üstüme geliyo.çok korkuyorum bebisime bisey oldumu diye.çarsamba kontrol var.