Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk testimde 39,45,56 7 ay gecti gecmistir diye test verdim 16,39 . 16 ne alaka mesela simdi daha cok kafama takmaya basladımÖğrendikten sonra başka bir ilişki yaşamadan mı farklı tipler çıktı acabate
Hayır yasamadım iliski . Vücuttan gitmiyor mu ya negatif olunca ya esinizden mi geliyor size sürekli acaba2 test arasında ilişki yaşadınız mı bende 2 sene önce 31 çıktı şimdi de 81 çıktı yarın sonuç göstermeye doktora gidicem
Hangi ahccyi kullandınızBen ahcc kullandım biyopside birşeyler çıkmıştı temizlediler bebek doğurdum tekrar test verdim bu seferde hpv 81 çıktı
İkimizde kullandık bağışıklık artırıcı kimseyle birlkte olmadım eskiden gelen birşey dio çok net konuşuyo bakalım yarın doktorum açıklamasını yaparHayır yasamadım iliski . Vücuttan gitmiyor mu ya negatif olunca ya esinizden mi geliyor size sürekli acaba
Pinpon etkisi mi yaratıyor acaba. Ya bu virüs tümden gitmiyor mu vücuttan ?İkimizde kullandık bağışıklık artırıcı kimseyle birlkte olmadım eskiden gelen birşey dio çok net konuşuyo bakalım yarın doktorum açıklamasını yapar
O zaman 7 ay içerisinde 45,56 türleri negatif olmuş sizde ki bunlar da yüksek riskli türler. 39 kalmış. Ama 16 nasıl oluştu bilemedim. Evli misiniz?İlk testimde 39,45,56 7 ay gecti gecmistir diye test verdim 16,39 . 16 ne alaka mesela simdi daha cok kafama takmaya basladım
Bence sekil değistirdi cok sacma bu virüs. Evet gitmis o türler 16 gelmis. Ahcc baslayacagım simdi. Evli değilim . Bu sürecte iliskide yasamadım. Sizde hangi türler varO zaman 7 ay içerisinde 45,56 türleri negatif olmuş sizde ki bunlar da yüksek riskli türler. 39 kalmış. Ama 16 nasıl oluştu bilemedim. Evli misiniz?
İlk testimde 39,45,56 7 ay gecti gecmistir diye test verdim 16,39 . 16 ne alaka mesela simdi daha cok kafama takmaya basladım
Allah Allah ben de anlamadım nasıl oldu ilişki de yaşamamışsınız. Ahccyi doktor mu yazdı siz kafanıza göre mi seçip aldınız ben de alsam diyorum da çok pahalı ya. Bir hafta önce smear verdim sonuç bekliyorum hpv testi de yapıldı mı bilmiyorum siğillerim var doktor 30 yaş altı yapmıyoruz ama sen de hpv var smear alalım dediBence sekil değistirdi cok sacma bu virüs. Evet gitmis o türler 16 gelmis. Ahcc baslayacagım simdi. Evli değilim . Bu sürecte iliskide yasamadım. Sizde hangi türler var
Bende anlamadım bosver kdkfkf ben gecmeyince 7 ayda almak istedim aldım. Cünkü bilimsel verileri vs var. İlk 7 ayda cok fazla takviye almıstım gecmeyince almak istedim. Drvlette 30 yas aldı yapmıyor evet özele gidebilirsiniz hpv testi icinAllah Allah ben de anlamadım nasıl oldu ilişki de yaşamamışsınız. Ahccyi doktor mu yazdı siz kafanıza göre mi seçip aldınız ben de alsam diyorum da çok pahalı ya. Bir hafta önce smear verdim sonuç bekliyorum hpv testi de yapıldı mı bilmiyorum siğillerim var doktor 30 yaş altı yapmıyoruz ama sen de hpv var smear alalım dedi
Devlette 30 yaş altı smearda almıyorlar ama bende siğil olduğu için aldılar bence hpvde almışlardır o sırada diye umuyorum. Bu hastalığı bağışıklık atlatabiliyormuş zaten ben hastalıktan ziyade kolposkopi ve biyopsi işlemlerinden korkuyorum ailem de bilmiyor gizlemek durumundayımBende anlamadım bosver kdkfkf ben gecmeyince 7 ayda almak istedim aldım. Cünkü bilimsel verileri vs var. İlk 7 ayda cok fazla takviye almıstım gecmeyince almak istedim. Drvlette 30 yas aldı yapmıyor evet özele gidebilirsiniz hpv testi icin
Smear devlette alınıyor. Hpv ise tiplendirme icin özel bi hastaneye git kesin. Yüksel ortw düsük tipler var. Kolposkobi olurken parca alıyorlar hasarına göre sanırım . Umarım temiz gelirDevlette 30 yaş altı smearda almıyorlar ama bende siğil olduğu için aldılar bence hpvde almışlardır o sırada diye umuyorum. Bu hastalığı bağışıklık atlatabiliyormuş zaten ben hastalıktan ziyade kolposkopi ve biyopsi işlemlerinden korkuyorum ailem de bilmiyor gizlemek durumundayım
Özelde hpv testi pahalı oluyormuş ona durumum yok. Yani yüksek tipte olsa bir tedavisi yok sonuçta bağışıklığı güçlendirip aşımı olup atmaya çalışacağımSmear devlette alınıyor. Hpv ise tiplendirme icin özel bi hastaneye git kesin. Yüksel ortw düsük tipler var. Kolposkobi olurken parca alıyorlar hasarına göre sanırım . Umarım temiz gelir![]()