- Konu Sahibi KirazHanim
-
Ya kaç yıllık profilim, bırakmak istemiyorum.. profil sekmesinde yazdığım mesajlar görünmesin yeterdiO iş yaş ,üyelik iptali yaptırıp ,yeni bir üyelik al ..
üyelik iptali olunca profilim ve daha önceki mesajlarım komple silinmiş oluyor mu? Çünkü silinmezse bi anlamı olmaz üyelik iptalinin.O iş yaş ,üyelik iptali yaptırıp ,yeni bir üyelik al ..
Demek istediğim şu; resimdeki gibi mesajların bu kısımda görünmesini istemiyorum. Profilimin detayını böyle toplu halde göremesinler.O imkansiz maalesef.. konu acip herkesten gizleme ozelligini neden koysunlar ki zaten?
Profiline baktım şimdi bir mesaj görünüyorYa kaç yıllık profilim, bırakmak istemiyorum.. profil sekmesinde yazdığım mesajlar görünmesin yeterdi
Demek istediğim şu; resimdeki gibi mesajların bu kısımda görünmesini istemiyorum. Profilimin detayını böyle toplu halde göremesinler.
Silinmez ,bence sen salağa yat :) aaa kk da ne bak hoc bilmiyordum ,neler biliyorsunuz siz öyle ,de ,soranaüyelik iptali olunca profilim ve daha önceki mesajlarım komple silinmiş oluyor mu? Çünkü silinmezse bi anlamı olmaz üyelik iptalinin.
Dün akşam şöyle bi inceledim ayarları, izlemediğim kişilere kapatma kısmı vardı sadece.Ha anladim o olmuyor ya, sadece belli bir kismi uye olmayan kesime kapatabiliyorsun :/
yattım zatenSilinmez ,bence sen salağa yat :) aaa kk da ne bak hoc bilmiyordum ,neler biliyorsunuz siz öyle ,de ,sorana
özelden yazayım bari sana, bu da bi ifşalık bişeyMesajlariniza şöyle bir göz g ezdirdim de ifşa olsanız ne olacak. Önemli birşey yok gibi. Kime ifşa oldunuz? :)
Dün akşam şöyle bi inceledim ayarları, izlemediğim kişilere kapatma kısmı vardı sadece.
Şimdi üye girişi yapmadan girip bakıyorum profilime her şey görünüyor valla
Çok geçmiş olsun :) yapacak birşey yok ,salağa devamyattım zatenama salak olması lazım ben olduğumu anlamaması için dün yazdığım bazı mesajlarda fazla detay vermişim.
Dikkatini çeken açtığım konudan bulabilirSen yonetime mesaj at belki kendi yapabilecekleri bir ayar vardir, en olmadi kullanici adini degistir seni bulmalari vakit alsin
Konu silinmiyor..Dikkatini çeken açtığım konudan bulabilir
en iyisi ben o konuyu sildirip, kullanıcı adımı değiştireyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?