- Konu Sahibi KirazHanim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak işte şimdi durup dururken beni eski konularını okumak zorunda bırakıyorsun.
Ben bu kadar merak ettiysem ifşa olduğun kişi şimdi secerene inmiştir
Üyelik iptali iste yenisini aç kurtul gitsin .
Neden uğraşıyorsun ki boşver ..![]()
Şekerim burası çok kasıyorIfşa olduğunu nasıl çaktın![]()
bazı insanlar burdaki adımı öğrenmek için çıldırıyor zatenkonu silinmiyor ama bence gizleme özelliği getirilmeli, tamam konularımız da çıksın ama gizli üye yazsın mesela. lütfen böyle birşey yapın. herkes bu dertten şikayetçi olabiliyor, ilk başta benim olduğum belli olmaz diye yazıyoruz ama konular birleşince tanıdık biri bulsa okusa anlar. o yüzden bir çok şeyi yazamıyorum bile bu siteye. yazdığımda da pişman oluyorum![]()
ay hepimiz dertliymişiz bu konudaBence de bununla ilgili bir yenilik getirilmeli. Ben de açıkçası zamanında bilmeyerek çok fazla detay yazmışım. En azından gizlilik ayarı falan olmalı. Yoksa sonsuza dek bilgiler saklansa da sorun olmaz. :)
Ahaa yeni anneYönetimle görüş bence.
Teşekkür ederim canımmm darısı tüm isteyenlere inşaALLAHAhaa yeni anne
Gözünaydın QUEEN, tahta varis geldi sonunda demek:))
Demek istediğim şu; resimdeki gibi mesajların bu kısımda görünmesini istemiyorum. Profilimin detayını böyle toplu halde göremesinler.
4 yıllık üyeymişsin,bunu bilmiyormuydunDün akşam şöyle bi inceledim ayarları, izlemediğim kişilere kapatma kısmı vardı sadece.
Şimdi üye girişi yapmadan girip bakıyorum profilime her şey görünüyor valla![]()
Amin,şu mübarek günlerdeTeşekkür ederim canımmm darısı tüm isteyenlere inşaALLAH![]()
Kullanıcı adını değiltirYa kaç yıllık profilim, bırakmak istemiyorum.. profil sekmesinde yazdığım mesajlar görünmesin yeterdi![]()
daha önce böyle bir şey başıma gelmediği için bilmiyordum.4 yıllık üyeymişsin,bunu bilmiyormuydun![]()
Ay bana da yazın valla merak ettim kime ifşa olduğunuzuözelden yazayım bari sana, bu da bi ifşalık bişey![]()
Giriş yapmadan her şekilde okunabiliyor,beyaz eşya arştırmasında keşfetmiştim ben siteyi.daha önce böyle bir şey başıma gelmediği için bilmiyordum.
Ay bana da yazın valla merak ettim kime ifşa olduğunuzu![]()