Çok acil profil gizliliğiyle ilgili yardım

Bak işte şimdi durup dururken beni eski konularını okumak zorunda bırakıyorsun.:63:
Ben bu kadar merak ettiysem ifşa olduğun kişi şimdi secerene inmiştir :KK53:
Üyelik iptali iste yenisini aç kurtul gitsin .
Neden uğraşıyorsun ki boşver ..:ıslık:

Bak işte şimdi durup dururken beni eski konularını okumak zorunda bırakıyorsun.:63:
Ben bu kadar merak ettiysem ifşa olduğun kişi şimdi secerene inmiştir :KK53:
Üyelik iptali iste yenisini aç kurtul gitsin .
Neden uğraşıyorsun ki boşver ..:ıslık:
:KK53: yahu yazdıkça batıyorum, allah beni bildiği gibi yapsın :KK53:

konu silinmiyor ama bence gizleme özelliği getirilmeli, tamam konularımız da çıksın ama gizli üye yazsın mesela. lütfen böyle birşey yapın. herkes bu dertten şikayetçi olabiliyor, ilk başta benim olduğum belli olmaz diye yazıyoruz ama konular birleşince tanıdık biri bulsa okusa anlar. o yüzden bir çok şeyi yazamıyorum bile bu siteye. yazdığımda da pişman oluyorum :bicak:

konu silinmiyor ama bence gizleme özelliği getirilmeli, tamam konularımız da çıksın ama gizli üye yazsın mesela. lütfen böyle birşey yapın. herkes bu dertten şikayetçi olabiliyor, ilk başta benim olduğum belli olmaz diye yazıyoruz ama konular birleşince tanıdık biri bulsa okusa anlar. o yüzden bir çok şeyi yazamıyorum bile bu siteye. yazdığımda da pişman oluyorum :bicak:
bazı insanlar burdaki adımı öğrenmek için çıldırıyor zaten :KK53:

Bence de bununla ilgili bir yenilik getirilmeli. Ben de açıkçası zamanında bilmeyerek çok fazla detay yazmışım. En azından gizlilik ayarı falan olmalı. Yoksa sonsuza dek bilgiler saklansa da sorun olmaz. :)
ay hepimiz dertliymişiz bu konuda :KK53:
sayın yöneticiler duyun sesimizi :rapci:

Demek istediğim şu; resimdeki gibi mesajların bu kısımda görünmesini istemiyorum. Profilimin detayını böyle toplu halde göremesinler.

Hayır silemezsiniz, üyelik iptali yaparsanız da silinmez sadece üyeliğiniz silinir. Zaten üye olurken kullanıcı sözleşmesinde silinmeyeceği yazıyor.

Back
X