Çok acil profil gizliliğiyle ilgili yardım

Tatile gittiginiz erkek arkadaşın yenisi mi geldi .Neyi saklıyorsunuz cok merak ettim bi bakim dedim :KK70:

Çok büyük eksiklik bence silinebilmeli benim de dikkatimi çekiyor bu epeydir. Hem de eşim dalga geçiyor hacklesinler de görün sizi güzel bir ifşa etsinler diyor.:))

Çok büyük eksiklik bence silinebilmeli benim de dikkatimi çekiyor bu epeydir. Hem de eşim dalga geçiyor hacklesinler de görün sizi güzel bir ifşa etsinler diyor.:))
En azından her şeyimiz profilimizde toplu halde görünmemeli, bunun kesinlikle bi ayarı olmalı.
Mesajlar, konular her şey ayan beyan ortada.

Gecenlerde is arkadaslarimdan birisiyle sohbet ederken bayadir bakmadim bi bakayim su kk'ya dedi benim bildigim kk degildir herhalde die dusunurken " kk ne kiz dedim" Kadinlar klübü diye bir site dedi :)) Aa biliyorum üyeligin var mi dedim var ama cok göz atamiyorum dedi.
Ben de bakiyorum oraya üyeligim de var dedim.
Sorsaydi soylemek istemezdim ve tabiki ben de akabinde ona soracagim icin sus pus olmayi tercih etti. :)
Insanlar özelini aciyor burada.Yeri geliyor tatli dedikodular cekistirmeler yapiyoruz :)
Ayrintilar verilirken dikkat edilmeli bence.Fazla ilgi gören platform neticede.Bir derdim var derken bin dert sahibi olmayalim degil mi ? :))

Gecenlerde is arkadaslarimdan birisiyle sohbet ederken bayadir bakmadim bi bakayim su kk'ya dedi benim bildigim kk degildir herhalde die dusunurken " kk ne kiz dedim" Kadinlar klübü diye bir site dedi :)) Aa biliyorum üyeligin var mi dedim var ama cok göz atamiyorum dedi.
Ben de bakiyorum oraya üyeligim de var dedim.
Sorsaydi soylemek istemezdim ve tabiki ben de akabinde ona soracagim icin sus pus olmayi tercih etti. :)
Insanlar özelini aciyor burada.Yeri geliyor tatli dedikodular cekistirmeler yapiyoruz :)
Ayrintilar verilirken dikkat edilmeli bence.Fazla ilgi gören platform neticede.Bir derdim var derken bin dert sahibi olmayalim degil mi ? :))
Bir şey araştıracak olsam ve bundan birine bahsetsem söylediği ilk şey "kadınlar kulübünü de oku" oluyor :KK48:
acaba burada kimleri aslında tanıyoruz :KK53:

Bu siteyi kullandigimi bile söylemem ki çevreme.. Belki kullanici adimi soracaklar, soylemesem bi sey sakliyor sanacaklar, ne gerek var?
Bence de,üye olduğunu söylemek yarı ifşa olmaktır zaten.
Çekindiğim sırlarım yok,fakat burası benim için "Gizli yediler"in esrarengiz mağarası:))

Back
X