- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.811
- 798
- Konu Sahibi KirazHanim
Imkansiz!!! Uyelik iptali dahi yaptirsan konularin yazdiklarin burda kalir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu siteyi kullandigimi bile söylemem ki çevreme.. Belki kullanici adimi soracaklar, soylemesem bi sey sakliyor sanacaklar, ne gerek var?bazı insanlar burdaki adımı öğrenmek için çıldırıyor zaten![]()
benim de sevgilim biliyor sadece, öğrenmek için deliren de o zatenBu siteyi kullandigimi bile söylemem ki çevreme.. Belki kullanici adimi soracaklar, soylemesem bi sey sakliyor sanacaklar, ne gerek var?
dedimBana da de kiz merak ettim:))
Valla helal olsunTatile gittiginiz erkek arkadaşın yenisi mi geldi .Neyi saklıyorsunuz cok merak ettim bi bakim dedim![]()
Yalnız sakladığım şey o değilTatile gittiginiz erkek arkadaşın yenisi mi geldi .Neyi saklıyorsunuz cok merak ettim bi bakim dedim![]()
En azından her şeyimiz profilimizde toplu halde görünmemeli, bunun kesinlikle bi ayarı olmalı.Çok büyük eksiklik bence silinebilmeli benim de dikkatimi çekiyor bu epeydir. Hem de eşim dalga geçiyor hacklesinler de görün sizi güzel bir ifşa etsinler diyor.:))
Aynen şu an ne yaptığın bile görünüyor lolEn azından her şeyimiz profilimizde toplu halde görünmemeli, bunun kesinlikle bi ayarı olmalı.
Mesajlar, konular her şey ayan beyan ortada.
Bir şey araştıracak olsam ve bundan birine bahsetsem söylediği ilk şey "kadınlar kulübünü de oku" oluyorGecenlerde is arkadaslarimdan birisiyle sohbet ederken bayadir bakmadim bi bakayim su kk'ya dedi benim bildigim kk degildir herhalde die dusunurken " kk ne kiz dedim" Kadinlar klübü diye bir site dedi :)) Aa biliyorum üyeligin var mi dedim var ama cok göz atamiyorum dedi.
Ben de bakiyorum oraya üyeligim de var dedim.
Sorsaydi soylemek istemezdim ve tabiki ben de akabinde ona soracagim icin sus pus olmayi tercih etti. :)
Insanlar özelini aciyor burada.Yeri geliyor tatli dedikodular cekistirmeler yapiyoruz :)
Ayrintilar verilirken dikkat edilmeli bence.Fazla ilgi gören platform neticede.Bir derdim var derken bin dert sahibi olmayalim degil mi ? :))
Bence de,üye olduğunu söylemek yarı ifşa olmaktır zaten.Bu siteyi kullandigimi bile söylemem ki çevreme.. Belki kullanici adimi soracaklar, soylemesem bi sey sakliyor sanacaklar, ne gerek var?
Ayol beni isimden değil konudan tahmin eder gibi oldular.Konunun etksinden isim değişikliği yaptım :)) çünkü eşim şak diye tahmin etti geçen