Çok acil bir akıla ihtiyacım var

Annesi kızını düşünüyor olabilir sizde düşünüyor rolünü oynamayın burda. Kız size söyleyince de pek donup kalmamış olmalısınız ki bencilce kocanızla yaşayacağınız sorunları düşünmüşsünüz. Size sadece heyecan yaratmış gibi görünüyor.

Mesleginiz nedir?

Eee kizin kirmizi kurdelesini abisi baglayacak ya ondan, hediye paketi ya bu kadinlar bu tarz insanlarin gozunde bir de "genis yasiyor" demis cok duyarli "

Ya şikayetçi olmamıs çocuk yastaymıs zaten hala rahatsız ediyor diyor ama bende yani ne yapayım pnu bilemedim

Milletin evliliğinden eşinize ve size ne? Şaka mısınız?

Ya demekki sizin gibi insanlar var böyle sizin kız kardesiniz böyle bir durum yasasın görürüm ben sizin dalganızı
Bizim yakınımızın başına gelirse ''evlenirse sıkıntı çıkar'' diye düşünmeyiz. Kadın olarak söylediğiniz şeye bakın! Birde kendi isteğiyle oldu da onu mu kapatmaya çalışıyor demişsiniz yazık size kızcağız en son anlatması gereken insana anlatmış

Kız size güvenip çok travmatik hassas bir konuyu size anlatmış (tecavüz konusu için kendi rızasıyla beraber olmuş olabilir diye düşünmeniz beni şok etti) durum ne olursa olsun, bu konu sizi ilgilendirmez ve bir sır olarak kalmalı, eşinize ya da aileden başka birine bu konuyu açmayın. Kıza yazık. Zaten büyük bir hasar almış. Psikolojik olarak çok zedeleyici bir olay. Kendisi zaten evlenirken geçmişini, yaşadıklarını sorun etmeyecek biriyle evlenir muhtemelen. (Kim yapmış, nereye gitmiş, sevgilisi miymiş bilmem ne bunlar sizin ilgileneceğiz detaylar değil) Size hiçbir şey anlatmamış gibi davranın. Ama psikolojik destek alması gerekiyor psikiyatriye, psikologa falan gitse keşke

Ee mesleğimizle alakali dediniz, merak ettik hepimiz.

Bu arada tecavuze ugrayan gorumcenizle degil, sizinle dalga geciyorum, lutfen karistirmayalim

İşin açığı düşündüğüm ve emin olamadıgım için bunu sordum şimdi şöyle düşünün tecavüze uğrayan çoğu bayan birey çoğu zaman erkeklerden kaçar dokunmasını istemez çoğu günlük rutini korkuyla geçer ve çok yıpratıcı olur ama anlatan kişi her gece barda orda burda gece eve gelmiyor ama korku yok ve hani başkalarıyla da birlikte olduğunu söyledi bu yüzden emin olamadım zaten hani yarın bu ortaya çıkar ben böyle dersem kimse bana bişey demez gibi mi düşündü anlamadım çünkü o an bunu söylese herkes arkasında dururdu zaten şimdi de öyle tecavüze ugradım demese sıkıntı yok gitsin kimle birlikte olursa olsun kendi hayatı kendi seçimi ama tecavüz deyince işin rengi değişiyor .

Hem yıllar önce olmuş bir olay olduğunu söylüyorsunuz hem de kıza buna yapan kişinin onu hala rahatsız ettiğini söylüyorsunuz. Verdiğiniz cevaplar açtığınız konu ile tutarlı değil.

Bayan birey ne ya ?
Ayrıca kaç tane tecavüze uğrayan kadın tanıdınız da emin konuşuyorsunuz böyle ? Size ne erkeklerden hala hoşlanıyor mu nefret mi ediyor günlük mü takılıyor , size ne ?
Resmen kocam bana kızar mı adı altında kadını yargılamaya çalışıyorsunuz.Sizin yerinize ben utandım.

Bara gittigini soyluyorsunuz, sonra abisi (kocaniz) biliyorum diye bana neler yapar diyorsunuz. Bara gitmesine ses etmeyen abi, tecavüze ugrayan kardesi bakire değil diye ortaligi yikmaz, aksine kardesini koruyamadigi icin uzulur ve bundan sonrası için nasil destek olabilirim diye dertlenir.

Cok tutarsiz.

Simdi kabul edin, görümceyi yerden yere vuralim, linc edelim istediniz ama olmadi.

Neyse baska bahara artik, hadi yatin uyuyun evliliginize birsey olmaz merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…