-
- Konu Sahibi Birbebek00
Annesi kızını düşünüyor olabilir sizde düşünüyor rolünü oynamayın burda. Kız size söyleyince de pek donup kalmamış olmalısınız ki bencilce kocanızla yaşayacağınız sorunları düşünmüşsünüz. Size sadece heyecan yaratmış gibi görünüyor.Bunu bende söyledim doktora da gidebiliriz vs psikologa da diye ama istemedi ben yani dondum kaldım işin açığı beynim durdu dedim biz mi sahipsiz hissettirdik seni ne yaptık ama ne yapacagımı nasıl davranacagımı da bilemedim kayınvalideme demiş ama annesi sadece çalıssın para getirsin modunda eve ve çok destek çıkabildiğini düşünmüyorum kız şu an herşeyi bosvermiscrsine yasıyor buna da üzülüyorum
Mesleginiz nedir?Bu durumda zaten abisine söylecegimi bilirdi hanımefendi bizim mesleğimiz gereği zaten
Hanımefendi o zaman şöyle izah edeyim eşimin mesleği belli bunun olduğu zamanda bu çocukmus adam evlenmiş hala bulup arıyormus yazıyormus zaten bu bir ikincisi bu kız bunu gecmiş zaten engelliyorum falan filan diye ve şu da ayrı bir ayrıntı ben zaten direk anlatmak istesem o an anlatırdım ve ben burda sadece fikir danısmak istedim ama sizin değiminizle de olan olsun bana mı diye bırakıvermek lazım demekki insanlık da öyle bişey se
Ama abisi artik bakir değil olmaz oyle.Kravat yapsın kuşağı.
Eee kizin kirmizi kurdelesini abisi baglayacak ya ondan, hediye paketi ya bu kadinlar bu tarz insanlarin gozunde bir de "genis yasiyor" demis cok duyarli "
Ya şikayetçi olmamıs çocuk yastaymıs zaten hala rahatsız ediyor diyor ama bende yani ne yapayım pnu bilemedimKocasıyla problem olur diyorsunuz da annesi biliyormuş zaten. Sizi ilgilendirmez ki. Eşiniz bi şey derse de annen söylemiştir sandım der geçersiniz. Tecavüze uğradıysa çok üzücü keşke şikayetçi olsaydı
Milletin evliliğinden eşinize ve size ne? Şaka mısınız?Çok acil bir akıla ihtiyacım var
Arkadaşlar ben uzun süredir evli çocuklu bir kadınım. Görümcem benden yaşca ufak bana seneler önce tecavüze ugradıgını ve bunu kimseye anlatamadığını bu sene annesine söylediğini söyledi işin açığı gerçekten böyle bir durum mu var yoksa kendi rızasıyla mı birlikte oldu bunu kapatmaya çalısıyor anlamadım ama kayınvalidem den tık çıkmadı eşimin haberi yok yarın evlense sıkıntı eşim sen biliyordun neden söylemedin derse ya da söyledim hadi daha kötü şeyler olursa diye korkuyorum ben ne yapmalıyım akıl akıldan üstündür bana bir yol gösterin
Mesleginiz nedir?Ya şikayetçi olmamıs çocuk yastaymıs zaten hala rahatsız ediyor diyor ama bende yani ne yapayım pnu bilemedim
Meslegi var bunla ilgili dur, açıklayacak.Milletin evliliğinden eşinize ve size ne? Şaka mısınız?
Ya demekki sizin gibi insanlar var böyle sizin kız kardesiniz böyle bir durum yasasın görürüm ben sizin dalganızıAma abisi artik bakir değil olmaz oyle.
Hala rahatsız ediyorsa gidip şikayetçi olacak.Ya şikayetçi olmamıs çocuk yastaymıs zaten hala rahatsız ediyor diyor ama bende yani ne yapayım pnu bilemedim
Meslek?Ya demekki sizin gibi insanlar var böyle sizin kız kardesiniz böyle bir durum yasasın görürüm ben sizin dalganızı
Size ne ya oraya mı takılı kaldınızMesleginiz nedir?
Heh bende ne zaman tersleme moduna geçersiniz diye düşünüyordum ki başladınızYa demekki sizin gibi insanlar var böyle sizin kız kardesiniz böyle bir durum yasasın görürüm ben sizin dalganızı
Ee mesleğimizle alakali dediniz, merak ettik hepimiz.Size ne ya oraya mı takılı kaldınız
Bizim yakınımızın başına gelirse ''evlenirse sıkıntı çıkar'' diye düşünmeyiz. Kadın olarak söylediğiniz şeye bakın! Birde kendi isteğiyle oldu da onu mu kapatmaya çalışıyor demişsinizYa demekki sizin gibi insanlar var böyle sizin kız kardesiniz böyle bir durum yasasın görürüm ben sizin dalganızı
Hala rahatsız ediyorsa polise gitmesi için cesaretlendirin.Ya şikayetçi olmamıs çocuk yastaymıs zaten hala rahatsız ediyor diyor ama bende yani ne yapayım pnu bilemedim
Annesi kızını düşünüyor olabilir sizde düşünüyor rolünü oynamayın burda. Kız size söyleyince de pek donup kalmamış olmalısınız ki bencilce kocanızla yaşayacağınız sorunları düşünmüşsünüz. Size sadece heyecan yaratmış gibi görünüy
Ee mesleğimizle alakali dediniz, merak ettik hepimiz.
Bu arada tecavuze ugrayan gorumcenizle degil, sizinle dalga geciyorum, lutfen karistirmayalim
İşin açığı düşündüğüm ve emin olamadıgım için bunu sordum şimdi şöyle düşünün tecavüze uğrayan çoğu bayan birey çoğu zaman erkeklerden kaçar dokunmasını istemez çoğu günlük rutini korkuyla geçer ve çok yıpratıcı olur ama anlatan kişi her gece barda orda burda gece eve gelmiyor ama korku yok ve hani başkalarıyla da birlikte olduğunu söyledi bu yüzden emin olamadım zaten hani yarın bu ortaya çıkar ben böyle dersem kimse bana bişey demez gibi mi düşündü anlamadım çünkü o an bunu söylese herkes arkasında dururdu zaten şimdi de öyle tecavüze ugradım demese sıkıntı yok gitsin kimle birlikte olursa olsun kendi hayatı kendi seçimi ama tecavüz deyince işin rengi değişiyor .Tecavüze ugradıgına nasıl bir travma yasayıp atlatıp atlatmadıgına takılmadınız da evliliginde olusacak soruna,ya esim bana biliyordun da neden sustun derse ben ne yaparıma,acaba kendi istedi de kılıf mı uyduruyoruna girmeseydiniz niyetinize güzel bakardım da cok cirkin düsünce sekliniz kusura bakmayın.
İşin açığı düşündüğüm ve emin olamadıgım için bunu sordum şimdi şöyle düşünün tecavüze uğrayan çoğu bayan birey çoğu zaman erkeklerden kaçar dokunmasını istemez çoğu günlük rutini korkuyla geçer ve çok yıpratıcı olur ama anlatan kişi her gece barda orda burda gece eve gelmiyor ama korku yok ve hani başkalarıyla da birlikte olduğunu söyledi bu yüzden emin olamadım zaten hani yarın bu ortaya çıkar ben böyle dersem kimse bana bişey demez gibi mi düşündü anlamadım çünkü o an bunu söylese herkes arkasında dururdu zaten şimdi de öyle tecavüze ugradım demese sıkıntı yok gitsin kimle birlikte olursa olsun kendi hayatı kendi seçimi ama tecavüz deyince işin rengi değişiyor .
İşin açığı düşündüğüm ve emin olamadıgım için bunu sordum şimdi şöyle düşünün tecavüze uğrayan çoğu bayan birey çoğu zaman erkeklerden kaçar dokunmasını istemez çoğu günlük rutini korkuyla geçer ve çok yıpratıcı olur ama anlatan kişi her gece barda orda burda gece eve gelmiyor ama korku yok ve hani başkalarıyla da birlikte olduğunu söyledi bu yüzden emin olamadım zaten hani yarın bu ortaya çıkar ben böyle dersem kimse bana bişey demez gibi mi düşündü anlamadım çünkü o an bunu söylese herkes arkasında dururdu zaten şimdi de öyle tecavüze ugradım demese sıkıntı yok gitsin kimle birlikte olursa olsun kendi hayatı kendi seçimi ama tecavüz deyince işin rengi değişiyor .