- 4 Kasım 2024
- 33
- -25
-
- Konu Sahibi Birbebek00
Kız zaten bu durumu annesine söylediğini belirtmiş. Tecavüze uğradıysa bu onun için zaten bir travma, sana güvenmiş ki anlatmış eğer bu konuyu yayarsanız hem aranız tamamen bozulur hem de sonradan çok pişman olursunuz, kızın da hem psikolojik belki de fiziksel olarak da zarar görmesine vesile olursunuz. Bu sır sizinle beraber kalmalı.Çok acil bir akıla ihtiyacım var
Arkadaşlar ben uzun süredir evli çocuklu bir kadınım. Görümcem benden yaşca ufak bana seneler önce tecavüze ugradıgını ve bunu kimseye anlatamadığını bu sene annesine söylediğini söyledi işin açığı gerçekten böyle bir durum mu var yoksa kendi rızasıyla mı birlikte oldu bunu kapatmaya çalısıyor anlamadım ama kayınvalidem den tık çıkmadı eşimin haberi yok yarın evlense sıkıntı eşim sen biliyordun neden söylemedin derse ya da söyledim hadi daha kötü şeyler olursa diye korkuyorum ben ne yapmalıyım akıl akıldan üstündür bana bir yol gösterin
Normal şartlarda bunu bende hiç sorgulamıyorum ama yaşantı biçimi biraz geniş diyim ben bir de durduk yere bunu anlattı bana ortada hiçbişey yokken ve erkek arkadaslarımla ben evli hayatı yasıyorum gibi arada laflar söylüyordu hani bu durumunu mu duyurmaya çalısıyor yarın bir gün bişey olduğunda diye düşünüyorum bir yandanKız zaten bu durumu annesine söylediğini belirtmiş. Tecavüze uğradıysa bu onun için zaten bir travma, sana güvenmiş ki anlatmış eğer bu konuyu yayarsanız hem aranız tamamen bozulur hem de sonradan çok pişman olursunuz, kızın da hem psikolojik belki de fiziksel olarak da zarar görmesine vesile olursunuz. Bu sır sizinle beraber kalmalı.
Lütfen laf taşımaya yer aramayın eşin sana gelene kadar gider annesine sorar neden söylemedin diyeÇok acil bir akıla ihtiyacım var
Arkadaşlar ben uzun süredir evli çocuklu bir kadınım. Görümcem benden yaşca ufak bana seneler önce tecavüze ugradıgını ve bunu kimseye anlatamadığını bu sene annesine söylediğini söyledi işin açığı gerçekten böyle bir durum mu var yoksa kendi rızasıyla mı birlikte oldu bunu kapatmaya çalısıyor anlamadım ama kayınvalidem den tık çıkmadı eşimin haberi yok yarın evlense sıkıntı eşim sen biliyordun neden söylemedin derse ya da söyledim hadi daha kötü şeyler olursa diye korkuyorum ben ne yapmalıyım akıl akıldan üstündür bana bir yol gösterin
Beni alakadar etmez zaten benim korkumda yarın evlendi mi malum kocasıyla problem olur bişey yaşanır annem yengem biliyordu der bende eşimle problem yasarmıyım tek sorunum buSeni alakadar eden bir konu yok. Paylaşmış sadece senden akıl fikir yol istememiş.
Kız sana güvenmiş ki durumunu anlatmış. Yaşantı tarzı geniş olabilir o onun hayat tarzı. Kimler var ki görümcesiyle iyi anlaşamıyor kadın seninle büyük bir sırrını paylaşmış. Onun güvenini boşa çıkarmayın, sen biliyormuşsun niye söylemedin diye de kimse size hesap sormaz. Öyle bir şey olma ihtimali %1 bile değil.Normal şartlarda bunu bende hiç sorgulamıyorum ama yaşantı biçimi biraz geniş diyim ben bir de durduk yere bunu anlattı bana ortada hiçbişey yokken ve erkek arkadaslarımla ben evli hayatı yasıyorum gibi arada laflar söylüyordu hani bu durumunu mu duyurmaya çalısıyor yarın bir gün bişey olduğunda diye düşünüyorum bir yandan
Çok acil bir akıla ihtiyacım var
Annesine sorsun biliyordun söylemedin diye. Sana öyle bir şeyle gelirse “beni ilgilendirmiyordu “ diyeceksinBeni alakadar etmez zaten benim korkumda yarın evlendi mi malum kocasıyla problem olur bişey yaşanır annem yengem biliyordu der bende eşimle problem yasarmıyım tek sorunum bu
İster keyfi sevişmiis olsun ister tecavüze ugramıs olsun her turlusunde senin olayı düzeltme degıstırme sansın var mı?? Hata görse ılıskı sonrası pisman olsa onun sorunu yok dıger türlüsü olsa yıne onun sorunu ve insallah oyle degıldır de isteyerek yapmıştır... adli bir konu olck kadar yakın bı zaman olsaydı konusman gerekebılilirdi. Seneler gecmıs bellı ki sıkayet yok . Adam rahatsız edıyor olsa yardım ıstese yıne karıs anlarım.... Da sımdı sana neden dert oldu? Yarın evlense neden sıkıntı? Herkes zar duskunu degıl ona gore bırıyle evlenır. Sen seni ılgılendırmeyen bıseye karısıyorsun . Kımse sana hesap sormaz bundan korkma.. cok garıp bı konu... Bırılerıne guvenmememız gerektıgının kesin kanıtısın. Demek bırıne dert yansam ablam gıbı gorup ay oyle mıydı boyle mıydı ustunu mu kapatıyodu diye arkamdan atıp tutabılırmis..Çok acil bir akıla ihtiyacım var
Laf taşımalık emin olun bir durumum yok öyle bir insan da değilim öyle olsam burda bunu sormam ya da o insan da gelip bana anlatmaz hiç böyle bir durumla karsılasmadım kafama ağrılar girdi iki gündür bana bile ağır geldi şu an düşünemediğim için sorma gereksinimi duyuyorumLütfen laf taşımaya yer aramayın eşin sana gelene kadar gider annesine sorar neden söylemedin diye
Beni alakadar etmez zaten benim korkumda yarın evlendi mi malum kocasıyla problem olur bişey yaşanır annem yengem biliyordu der bende eşimle problem yasarmıyım tek sorunum bu
Başkasının özeli boşverin çok sorarlarsa ben bunu nasıl sana söyleyim kardeşin bile söyleyemedi birine bir şey yaparsın diye korktum de geçLaf taşımalık emin olun bir durumum yok öyle bir insan da değilim öyle olsam burda bunu sormam ya da o insan da gelip bana anlatmaz hiç böyle bir durumla karsılasmadım kafama ağrılar girdi iki gündür bana bile ağır geldi şu an düşünemediğim için sorma gereksinimi duyuyorum
Annesine söylemis zaten? Sizinle de yakın görmüs paylamıs,yok evlenirken sorun olur,yok istegiyle mi oldu da kapamaya calısıyor bu yorumlar ne Allah askına.Sizlik durum yok baska dert arayın kendinize en
Tecavüze ugradıgına nasıl bir travma yasayıp atlatıp atlatmadıgına takılmadınız da evliliginde olusacak soruna,ya esim bana biliyordun da neden sustun derse ben ne yaparıma,acaba kendi istedi de kılıf mı uyduruyoruna girmeseydiniz niyetinize güzel bakardım da cok cirkin düsünce sekliniz kusura bakmayın.kafama ağrılar girdi iki gündür bana bile ağır geldi
Kim tecavüz etmiş,tecavüz edenin neden adı yok bu konuda da görümcem şöyle biri de anası laf etmemiş de eşimle aram bozulur mu da gibi konuları düşünüyorsunuz?Beni alakadar etmez zaten benim korkumda yarın evlendi mi malum kocasıyla problem olur bişey yaşanır annem yengem biliyordu der bende eşimle problem yasarmıyım tek sorunum bu