ÇOK ACI ÇEKİYORUM :(((

Sanirim ayni. Hatirlamdim bu mesajlarimi. Ama ilk zamanlar ben seviyodum o sevmiyidu sonradan sevdim dedi diye konunun en basina yazmistim

Çok zorlamışsınız bu ilişkiyi.
Zaten o kadar uzak mesafe 8 senede 3 görüşme ile ilişki yürümez.
Bu adamda gözünüzde büyütüp 8 sene keyfini beklemeye değecek biri değilmiş zaten.
Acınızı çekin sonra hayatınıza devam edin zamanla unutursunuz.

Sacma bi iliski oldugunu da konumun altina yazmistim. Cok ters yazmaniza ragmen tartismaya girmiyorum inaninki.. hayat cok farkli herkez icin.. size yanlis gelir saygi duyarim. Sizde bana duyun lutfen. Konumu sabote etmeyin

Ters yazmıyorum yahu.
Anlamaya çalışıyorum sizin bu ilişkideki motivaston kaynağınızı.

Yok görucu usulu.. anneleri vefat etti bunlarin. Abisi evlenmeye sicak bakmadigi icin bu evi birinin kurtarmasi lazimdi deyip nisanlanmis öyle dedi bana.
Siz varken niye görücü usulü evleniyor? Hazır sevgiliymişsiniz! işte, sizinle evlenseydi de siz kurtarsaydınız o evi.

Çok acayip bir ilişkiniz varmış. 8 sene birlikte olduğum kişinin nişanlandığını sosyal medyadan görsem, arar ağzına tükürür siler geçerdim. Siz bide hala seviyorum, diyorsunuz 🤦 Ne sevmesi adını dahi anmazdım, anarsamda ona çok yakışacak sıfatlarla anardım

Yaşınızda büyükmüş, küçük olsanız safsınız derdim ama bu yaptığınıza ne denir bilmiyorum.

Siz varken niye görücü usulü evleniyor? Hazır sevgiliymişsiniz! işte, sizinle evlenseydi de siz kurtarsaydınız o evi.

Çok acayip bir ilişkiniz varmış. 8 sene birlikte olduğum kişinin nişanlandığını sosyal medyadan görsem, arar ağzına tükürür siler geçerdim. Siz bide hala seviyorum, diyorsunuz 🤦 Ne sevmesi adını dahi anmazdım, anarsamda ona çok yakışacak sıfatlarla anardım

Yaşınızda büyükmüş, küçük olsanız safsınız derdim ama bu yaptığınıza ne denir bilmiyorum.
Öfkelensem neye yarar.. sonucta seviyodum.. aci cekmem normal

Hah iste o his ..tek fatki siz akilli ben akilsiz bi kadinim.. ama his ayni
Keşke akıl yaşta değil başta olsaydı.

Gercekten zor seyler ve hastaliklar atlatmissiniz. Ama artık lutfen şunu kabullenin, hayati oldugu gibi size sunduklari ile... Ama çobana aş dograrsin kendi elinle sonra kasigima niye bu geldi deme.

Keşke akıl yaşta değil başta olsaydı.

Gercekten zor seyler ve hastaliklar atlatmissiniz. Ama artık lutfen şunu kabullenin, hayati oldugu gibi size sunduklari ile... Ama çobana aş dograrsin kendi elinle sonra kasigima niye bu geldi deme.
Hayatim cok zor gecti evet.. yani hayatimin tek mutlu yani onun olmasiydi. Hataydi ama öyleydi. Akilli degilim tabi olsam bunlari yasamasdim ..

Öfkelensem neye yarar.. sonucta seviyodum.. aci cekmem normal
Evlenmeden önce 10 yıldır hayatımdaydı eşim. Evlendiğimiz gün aileler arası bir tartışma çıktı. Bizde gelin arabasındaydık, eteklerimi topladığım gibi, ben vazgeçtim istemiyorum, deyip, arabadan inmeye çalıştım, zor zaptettiler beni. Bende çok seviyordum, çok aşıktım! ama o anda hiç aklıma bile gelmedi.

Bilmiyorum sevgi, aşk karşılıklı olunca, yada bir ümit varsa, devam eder. Yoksa böyle kazık atıp, arkadan iş çevirenler sevgiye layık değildir.

Ben kalbimdense aklımı dinlerim. Neticede ben istedim sevmeyi, istemiyorsamda sevmem. Böyle karaktersiz birini hala seviyorum demeyi gururuma yediremem. Belki zaman alır ama 4 ay olmaz.

Evlenmeden önce 10 yıldır hayatımdaydı eşim. Evlendiğimiz gün aileler arası bir tartışma çıktı. Bizde gelin arabasındaydık, eteklerimi topladığım gibi, ben vazgeçtim istemiyorum, deyip, arabadan inmeye çalıştım, zor zaptettiler beni. Bende çok seviyordum, çok aşıktım! ama o anda hiç aklıma bile gelmedi.

Bilmiyorum sevgi, aşk karşılıklı olunca, yada bir ümit varsa, devam eder. Yoksa böyle kazık atıp, arkadan iş çevirenler sevgiye layık değildir.

Ben kalbimdense aklımı dinlerim. Neticede ben istedim sevmeyi, istemiyorsamda sevmem. Böyle karaktersiz birini hala seviyorum demeyi gururuma yediremem. Belki zaman alır ama 4 ay olmaz.
Iste bu yüzden korktum simdiye gecmesi lazimdi. Neler yapabilirm diye fikir almak icin actim konuyu

Hah iste o his ..tek fatki siz akilli ben akilsiz bi kadinim.. ama his ayni
Şu an senin kendini bu denli kötü hissetmenin nedeni 8 senede 3 belki 4 kez görüştüğün adamın nişanlanmış olması değil güzel arkadaşım.Sen duygusal olarak zaten boşlukta olduğun için bu adama bunca anlam yüklemiş ,sevdiğini,aşık olduğunu düşünmüşsün.Sadece telefonda konuşarak bir ilişki yaşanmaz ama sen yaşadığınızı düşünmüşsün.Mutsuz olduğun o süreçte adamı kendine yol arkadaşı yapmışsın.Belki o da boşluktaydı ve senin varlığın ile toparlandı ,güçlendi ..belki bazı sabahlar onun da uyanma sebebiydin sen.Ama bu yol arkadaşlığı amacını tamamladı.Görüştüğün kişi artık kendi yolunu çizmek gerçek bir ilişki yaşamak istiyor.Kızma kırılma da ama artık "çok kötüyüm" diyip adamı arama da .

bu kadar saf olmak için hangi fanusta yaşadınız ? camdaki kız nalan bile bu kadarını yapmazdı cidden.
kocaman insansınız 8 sene her akşam telefonla konuşmakla ilişki olmayacağını nasıl anlamadınız ?
yani bu kadar saflık çok fazla cidden. yada anlatmadığınız şeyler var.

Iste bu yüzden korktum simdiye gecmesi lazimdi. Neler yapabilirm diye fikir almak icin actim konuyu
8 yıldır birliktesiniz ve nişanlandığını sosyal medyadan öğrendiniz, bu fazlasıyla yeterli arkanıza dönüp bakmamanız için.

Onu hatırlatacak ne varsa atın çöpe. Şimdi yasaklarda kalktı, hiç bir şey yapamazsanız yürüyüş yapın, mağaza gezin vs. Hareket halinde olun yani. Sizi mutlu edecek, bu depresif halinizden çıkaracak şeyler yapın. Bu çok klişe olacak ama inanın çok doğru bir söz, önce kendinizi sevin, kendinize değer verin. Her zaman ilk sıraya kendinizi koyun. Bu bencillik değil bana göre, çünkü ben kendimi seviyorsam=seviliyorum, kendime değer veriyorsam=kabul görüyorum.

Bunu yaptığınız gün her şey yoluna girecek 👍

bu kadar saf olmak için hangi fanusta yaşadınız ? camdaki kız nalan bile bu kadarını yapmazdı cidden.
kocaman insansınız 8 sene her akşam telefonla konuşmakla ilişki olmayacağını nasıl anlamadınız ?
yani bu kadar saflık çok fazla cidden. yada anlatmadığınız şeyler var.
Yok anlattigim kadar. Uzak mesafe iliskisi birbirimizi seversek nihayete erer saniyodum.

Şu an senin kendini bu denli kötü hissetmenin nedeni 8 senede 3 belki 4 kez görüştüğün adamın nişanlanmış olması değil güzel arkadaşım.Sen duygusal olarak zaten boşlukta olduğun için bu adama bunca anlam yüklemiş ,sevdiğini,aşık olduğunu düşünmüşsün.Sadece telefonda konuşarak bir ilişki yaşanmaz ama sen yaşadığınızı düşünmüşsün.Mutsuz olduğun o süreçte adamı kendine yol arkadaşı yapmışsın.Belki o da boşluktaydı ve senin varlığın ile toparlandı ,güçlendi ..belki bazı sabahlar onun da uyanma sebebiydin sen.Ama bu yol arkadaşlığı amacını tamamladı.Görüştüğün kişi artık kendi yolunu çizmek gerçek bir ilişki yaşamak istiyor.Kızma kırılma da ama artık "çok kötüyüm" diyip adamı arama da .
Yok aramiyorum. Kizcak kirilcak bisi yok. Onada aramamsini söyledim. Cekti gitti yoluna. Yanlis bi yoldu benimkisi. Keske basa dönebilsem

X