ÇOK ACI ÇEKİYORUM :(((

E bitirmesine gerek yokmuş ki, hemen tanışıp ertesi gün nişanlanmamıştır. Evveliyatı vardır onu. Belli ki siz 8 sene sevgiliyiz sanırken o telefonda dertleşmiş, önemsememiş ve reelde birileriyle de görüşmüş. Size kalkıp bu ara reelde görüştüğüm kızla evlenmek istedim diyemeyeceği için görücü mörücü demiş geçmiş. Sekiz sene uzaktan olur mu zaten yaşlar da ufak değil. Hiç mi anlamadınız hayret
Ne bilim bana bi kac gün icinde oldu hersey dedi. Reelde birisiyle görüsse benimle bititrirdi.. yani o kizla iliskisini yasardi. Neden tutsunki beni

Yok görucu usulu.. anneleri vefat etti bunlarin. Abisi evlenmeye sicak bakmadigi icin bu evi birinin kurtarmasi lazimdi deyip nisanlanmis öyle dedi bana.

Saflıkta bir numarayım diyorsunuz yani.
Peki neden insg dan öğrendiniz bunu? Neden sizinle paylaşmadı bu evi kurtarmakla ilgili olan ulvi amacını?

Ne bilim bana bi kac gün icinde oldu hersey dedi. Reelde birisiyle görüsse benimle bititrirdi.. yani o kizla iliskisini yasardi. Neden tutsunki beni
Neden tutsun?
Senelerce evli olup çocukları olan ama başka karıların koynuna giren bir sürü adama sormak lazım bu soruyu.
Saf deyip kırmak istemiyorum ama lütfen biraz gözünüzü açın.

Mantık mı arıyorsunuz? Aldatma eyleminde de mantık yok yapıyorlar. Muhabbetiniz açıyordur mesela. Gezip tozup gece iki geyik yapmak istemiş olabilir pekala. Yapmayın lütfen ya üç günde kimse görücü nişanlanmaz. Gezmişler tanışmışlar ve evlenmeye karar vermişler. 35 yaşındaymışsınız azıcık gözünüzü açın ya. Vallahi dünkü bebeler inanmaz bu yalana

Evet o da bambaşka bir konu ben de okuyunca çok kızdım konu sahibine.
Hadi birkaç gün olayın şokuyla kavrayamaz dayanamaz konuşur da 4 ay nedir
Ara ara oldu ama ve genelde hep bi isyan bi ic dökme gibi

Öncelikle ne kadar severseniz sevin asla ama asla konuşmayın ki nişanlı bir erkekle konuşuyor olmak bence hoş, etik bir davranış değil. Bunu kendinize yakıştırmayın. Yani kendinize hep cepte olan kadın sıfatını layık görmeyin. Sonra sosyallesmeye çalışın kastettiğim şey sadece akraba ortamı değil kurslara gidin ne bileyim gezi turlarına katilin sevdiğiniz arkadaşlarınızla vakit geçirmeye çalışın. Zamanla zaten böyle güvenilmez bir insandan kurtuldugunuz icin cok sevineceksiniz

yani abisi bekardi ne bilim onu bekliyo saniyodim. Bizim aramizda degisik bi bag vardi yoksa 8 sene uzaktan tabiki yürümezdi . Ben degilse bile o bitirirdi degilmi. O öyle söyleyince elbette bitmisti iliski yani nisanlanmisti zaten. Ben toparlanamadim. Yoksa iliski 4 ay önce kesin olarak bitti
İlişki mi? Yani o değişik bağ dediğiniz şey, ilişki falan değil bunu bi kabullenin bence önce. Olmayan şeyi kim nasıl bitirsin. Zaten siz de farkındaysanız abisinden sonra evleniriz Sanıyodum diyosunuz. Sanmak başka gerçekler başka. Hiç böyle bi konu geçmemiş, yaşınız kaç olmuş işi resmiyete dökmeyi bırak, gerçekte yokmuş bile. Bana garip geldi şahsen bakış açınız. Garip yani hala ikinizi sevgili sanıp, üstelik de çok kuvvetli bi bağınızın olduğunu falan düşünüyosunuz. Valla bu kafayla giderseniz atlatamazsınız zaten. İsteyince nişanlanılıyomuş demek ki, düşündüğünüz gibi bi ilişkiniz olsa pekala da sizinle de bu yola girmeyi düşünurdü. Demek ki sandığınız gibi bi durum yokmuş. Alışkanlık ve sizinle yalnızlığını giderme durumundan öte bi şey göremedim ben aranızda üzgünüm. Siz kendi duygusal boşluğunuzu tamamen onunla doldurmaya çalıştığınız için kendi kafanızda bi dünya kurmuşsunuz ve ona inanmak istiyosunuz. Bu şekilde biz bambaşkaydık, o da şöyle mükemmeldi falan filan diye devam ederseniz 4 ay değil, 14 ay da geçse bu durumda olursunuz. Bi gerçekleri görün önce. Üstelik de nişanlıyken sizinle devam ediyo konuşmaya. Kim bilir ne zaman tanıştı nisanlısıyla. O aranızdaki çok değişik bağdan dolayı da size bizzat söyleyip ben görücü usulü biriyle tanısmaya karar verdim deyip veda etme zahmetine bile girmemiş de resmini görünce öğrenmişsiniz. Ama şimdi kesin dersiniz ki ben üzülürüm diye söylemedi, ben uzülürüm diye konuşmaya devam etti falan filan… valla onu da derseniz daha başka sözüm yok, işiniz zor.

Öncelikle ne kadar severseniz sevin asla ama asla konuşmayın ki nişanlı bir erkekle konuşuyor olmak bence hoş, etik bir davranış değil. Bunu kendinize yakıştırmayın. Yani kendinize hep cepte olan kadın sıfatını layık görmeyin. Sonra sosyallesmeye çalışın kastettiğim şey sadece akraba ortamı değil kurslara gidin ne bileyim gezi turlarına katilin sevdiğiniz arkadaşlarınızla vakit geçirmeye çalışın. Zamanla zaten böyle güvenilmez bir insandan kurtuldugunuz icin cok sevineceksiniz
Yok zaten bi faydasi olmadi konusmanin. Genelde hep serzenisye bulunuyodum öfkemi kusuyodum ama faydasiz. Bitirdim zaten veda ettik birbirimize

İlişki mi? Yani o değişik bağ dediğiniz şey, ilişki falan değil bunu bi kabullenin bence önce. Olmayan şeyi kim nasıl bitirsin. Zaten siz de farkındaysanız abisinden sonra evleniriz Sanıyodum diyosunuz. Sanmak başka gerçekler başka. Hiç böyle bi konu geçmemiş, yaşınız kaç olmuş işi resmiyete dökmeyi bırak, gerçekte yokmuş bile. Bana garip geldi şahsen bakış açınız. Garip yani hala ikinizi sevgili sanıp, üstelik de çok kuvvetli bi bağınızın olduğunu falan düşünüyosunuz. Valla bu kafayla giderseniz atlatamazsınız zaten. İsteyince nişanlanılıyomuş demek ki, düşündüğünüz gibi bi ilişkiniz olsa pekala da sizinle de bu yola girmeyi düşünurdü. Demek ki sandığınız gibi bi durum yokmuş. Alışkanlık ve sizinle yalnızlığını giderme durumundan öte bi şey göremedim ben aranızda üzgünüm. Siz kendi duygusal boşluğunuzu tamamen onunla doldurmaya çalıştığınız için kendi kafanızda bi dünya kurmuşsunuz ve ona inanmak istiyosunuz. Bu şekilde biz bambaşkaydık, o da şöyle mükemmeldi falan filan diye devam ederseniz 4 ay değil, 14 ay da geçse bu durumda olursunuz. Bi gerçekleri görün önce. Üstelik de nişanlıyken sizinle devam ediyo konuşmaya. Kim bilir ne zaman tanıştı nisanlısıyla. O aranızdaki çok değişik bağdan dolayı da size bizzat söyleyip ben görücü usulü biriyle tanısmaya karar verdim deyip veda etme zahmetine bile girmemiş de resmini görünce öğrenmişsiniz. Ama şimdi kesin dersiniz ki ben üzülürüm diye söylemedi, ben uzülürüm diye konuşmaya devam etti falan filan… valla onu da derseniz daha başka sözüm yok, işiniz zor.
Tespitleriniz tamamen dogru.

Aranızda gerçek bir ilişki bile yokmuş.
8 yıl boyunca buna tutunup kalarak kendinize yazık etmişsiniz açıkçası.
Nişanlandıktan sonra görüşmeniz ise çok yanlış. Adam karaktersiz, siz de ne diye konuşuyorsunuz artık?

Evlenir yine arar sizi bu dramatik halinizle hayır demenizde zor.

Kendinize gelin, hayatınızı güzelleştirmeye çalışın.

Güya ben iyi olayim diye ariyomus beni.
Hersey.. cinsellik disinda hersey. Cok baska bi dostluk baglilik vardi aramizda. Anlatilmaz. Yani ne bilim . Yoksa sürermiydi.
Dostluk bağı... Hmmm...
Peki siz gercekten sevseydiniz bu adamı başka denemeleriniz olur muydu? Olayi fazla mi dramatize ettiniz? Dört çocuk doğurduğum adamı biraktim, bunca depresif olmadim bacim ya...

Ha birde nişanlısıyla şu an ev düzüyorlar, gelinlik damatlik gibi tatli heyecanlar yaşıyorlar. Arada kaçamak yapip öpüşüp koklasiyorlar... Size iyi geliyor mu bunlari bile bile görüşmek?

X