İlişki mi? Yani o değişik bağ dediğiniz şey, ilişki falan değil bunu bi kabullenin bence önce. Olmayan şeyi kim nasıl bitirsin. Zaten siz de farkındaysanız abisinden sonra evleniriz Sanıyodum diyosunuz. Sanmak başka gerçekler başka. Hiç böyle bi konu geçmemiş, yaşınız kaç olmuş işi resmiyete dökmeyi bırak, gerçekte yokmuş bile. Bana garip geldi şahsen bakış açınız. Garip yani hala ikinizi sevgili sanıp, üstelik de çok kuvvetli bi bağınızın olduğunu falan düşünüyosunuz. Valla bu kafayla giderseniz atlatamazsınız zaten. İsteyince nişanlanılıyomuş demek ki, düşündüğünüz gibi bi ilişkiniz olsa pekala da sizinle de bu yola girmeyi düşünurdü. Demek ki sandığınız gibi bi durum yokmuş. Alışkanlık ve sizinle yalnızlığını giderme durumundan öte bi şey göremedim ben aranızda üzgünüm. Siz kendi duygusal boşluğunuzu tamamen onunla doldurmaya çalıştığınız için kendi kafanızda bi dünya kurmuşsunuz ve ona inanmak istiyosunuz. Bu şekilde biz bambaşkaydık, o da şöyle mükemmeldi falan filan diye devam ederseniz 4 ay değil, 14 ay da geçse bu durumda olursunuz. Bi gerçekleri görün önce. Üstelik de nişanlıyken sizinle devam ediyo konuşmaya. Kim bilir ne zaman tanıştı nisanlısıyla. O aranızdaki çok değişik bağdan dolayı da size bizzat söyleyip ben görücü usulü biriyle tanısmaya karar verdim deyip veda etme zahmetine bile girmemiş de resmini görünce öğrenmişsiniz. Ama şimdi kesin dersiniz ki ben üzülürüm diye söylemedi, ben uzülürüm diye konuşmaya devam etti falan filan… valla onu da derseniz daha başka sözüm yok, işiniz zor.