ÇOK ACI ÇEKİYORUM :(((

Aranızda gerçek bir ilişki bile yokmuş.
8 yıl boyunca buna tutunup kalarak kendinize yazık etmişsiniz açıkçası.
Nişanlandıktan sonra görüşmeniz ise çok yanlış. Adam karaktersiz, siz de ne diye konuşuyorsunuz artık?

Evlenir yine arar sizi bu dramatik halinizle hayır demenizde zor.

Kendinize gelin, hayatınızı güzelleştirmeye çalışın.
Öfkemi kusmak icin isime geliyodu aramasi. Taniyorum onu aramaz asla . Bitirdim yani. Evlenincede aramaz . Eminim. Ben nasil iyilesirim onun derdindeyim

Güya sevgiliydik. Ben seviyodum. Kendisi o gözle bakmamis… onun icin sadece dostluk olmus.

Güya derken kendi kendinize mi sevgili olduğunuzu düşündünüz?
Konuşmadınız mı bunu aranızda?
Yani adam size aşkım canım vs dedi mi hiç?
Yoksa telefon.arkadaşı gibimiydi?
Görüştük yazmışsınız görüştüğünüzde nasıldınız?

Dostluk bağı... Hmmm...
Peki siz gercekten sevseydiniz bu adamı başka denemeleriniz olur muydu? Olayi fazla mi dramatize ettiniz? Dört çocuk doğurduğum adamı biraktim, bunca depresif olmadim bacim ya...
Denemelerim oldu ayrilik dönemlerimizde ama fos cikti. Yapamadim. Gercekten sevdigim icin kimseyle olmadi.

Güya derken kendi kendinize mi sevgili olduğunuzu düşündünüz?
Konuşmadınız mı bunu aranızda?
Yani adam size aşkım canım vs dedi mi hiç?
Yoksa telefon.arkadaşı gibimiydi?
Görüştük yazmışsınız görüştüğünüzde nasıldınız?
Yok yok sevgili gibiydik. Görusuncede ayni sevgili gibiydik telefondada. Yani ben sevgisinin yalan oldugunu görünce güya dedim.

Şöyle bir söz vardır bilir misiniz?
“Düzenim bozulur hayatım alt üst olur diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını?” demiş Şems-i Tebrizi..

Bilmiyorum çok saçma sapan bir ilişki olduğu içindir belki.
Sacma bi iliski oldugunu da konumun altina yazmistim. Cok ters yazmaniza ragmen tartismaya girmiyorum inaninki.. hayat cok farkli herkez icin.. size yanlis gelir saygi duyarim. Sizde bana duyun lutfen. Konumu sabote etmeyin

X