ÇOK ACI ÇEKİYORUM :(((

bu kadar saf olmak için hangi fanusta yaşadınız ? camdaki kız nalan bile bu kadarını yapmazdı cidden.
kocaman insansınız 8 sene her akşam telefonla konuşmakla ilişki olmayacağını nasıl anlamadınız ?
yani bu kadar saflık çok fazla cidden. yada anlatmadığınız şeyler var.
Siz psikogsunuz yanlis hayirlamiyosam. Ne önerirsiniz bana. Zamanla gecermi sizce

bu kadar saf olmak için hangi fanusta yaşadınız ? camdaki kız nalan bile bu kadarını yapmazdı cidden.
kocaman insansınız 8 sene her akşam telefonla konuşmakla ilişki olmayacağını nasıl anlamadınız ?
yani bu kadar saflık çok fazla cidden. yada anlatmadığınız şeyler var.
Peki onun bi sucu yokmu o neden devam ettirdi

Arkadaslar merhaba.. hikayem 8 yil önce basladi . Tanistik ben asik o asik olmadan basladik iliskiye. Sonradan sevdim dedi. Benim hayatimdan beni ondan baska mutlu eden hic bise yoktu hic ciksin istemedim hayatimdan. Herseyi paylastik cok mutlu gecti yillarimiz ama uzaktan . Her gece konusuyoduk 8 sene biyunca her gece . Bazen küs zamanlarimiz oluyodu 3 gun 5 gun. Öylesine bi kac gün ara verdigimiz bi dönemde instadan baktim nisanlanmis. Hemen aradim gece konustuk. Sen uzaktin iliskimiz zor oluyodu gorucu usulu nisanlandim bi sevgi yok su an dedi. Yasim geciyodu olmasi gerekiyodu dedi. Tabi ben yikildim. Yani biz sevgilikten öte kader ortagi cok yakin arkadas cok baska bi bag vardi aramizda. Senin toparlanmanman icin elimden geleni yapicam dedi ve biz 4 ay boyunca ben cok kötu hissettigim zamanlarda konustuk. Baktim daha kötü oluyorum faydasi yok dün gece bitirdim.. veda ettik birbirimize.. ama cok kötüyüm herseyimi kaybeymis gibi. Cok aci cekiyorum onlari gördükce..yemeden icmeden kesildim yataktan cikamiyorum.. kiza söylim dedim ama ne fayda si olacaktiki ..ne yaptim ben o evlenecek herseyi düzene girecek ben 30 umu gecmis ona asik yikilmis 8 sene bi iliskiden cikmis viran bi sekilde kaldim. 4 aydir hicmi gecmez hic gecmedi. Arkadaslar burasi son carem kaldi. Nasil toparlanicam. Uykumda sesi kulagima giriyo kalkiyorum. Bu asktan öte sizce saplantimi. O hicmi sevmedi neden 8 sene konustu peki. Bitirmek bu kadar kolaymiydi ?.. hayatim cok sıkıcı .. akraba iliskilerimiz iyi degil yasadigim yerden memnun degilim fazla güzel degilim iste bu yüzden ona bu kadar baglandim. Onu ceken ise benim ses tonum konusmam ve sadik dostlugum de bence.. ve aliskanlik.. cok aci cekiyorum.. gecer mi sizce.. cok özluyorum onu .. beni böyle kestirip kenara atmasi beni kahrediyo.. kimsenin benzer hikayesi yoktur eminim cünkü boyle sacma bi iliski kimse yasamaz ama yinede bana belki birer hayat kurtarcak tafsiyeniz olur.. simdiden tesekkur ederim…
İlişkiniz hakkında yorum yapmayacağım. Tavsiye olarak hangimizin hayatında kimler kaldı ki ? Hepimizin geride bıraktığı iyi veya kötü birileri var. Yaşamın bir diğer kanunuda bu zaten. Bunu kabul etmelisin. Siz yollarınızı ayırmışsınız. Bugün kaç tane anne evladını, kaç tane evlat anne babasını, kaç tane eş eşini toprağa verdi kim bilir. İnsan var oluşundan bu yana bunu yaşıyor ve geride kalanlar hayatını devam ettirmek için savaş veriyor. Demekki insan mutluluk kadar acıyada kodlanmış durumda. Sizin Toprağa verdiğiniz bi can da yok. Kayıp yaşadığınızı düşünmek yerine oyuncu değişikliği olduğunu varsayın ve Düşmediğinizin farkında değilsiniz düşmeyi tercih ediyorsunuz. Kalkmayı tercih etmekte sizin elinizde. Yatağın içinde acıyla boğulmak yerine kalkın sizi bekleyen güzelliklerin peşinden gidin. Kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin.

İlişkiniz hakkında yorum yapmayacağım. Tavsiye olarak hangimizin hayatında kimler kaldı ki ? Hepimizin geride bıraktığı iyi veya kötü birileri var. Yaşamın bir diğer kanunuda bu zaten. Bunu kabul etmelisin. Siz yollarınızı ayırmışsınız. Bugün kaç tane anne evladını, kaç tane evlat anne babasını, kaç tane eş eşini toprağa verdi kim bilir. Sizin Toprağa verdiğiniz bi can da yok. İnsan var oluşundan bu yana bunu yaşıyor ve geride kalanlar hayatını devam ettirmek için savaş veriyor. Demekki insan mutluluk kadar acıyada kodlanmış durumda. Kayıp yaşadığınızı düşünmek yerine oyuncu değişikliği olduğunu varsayın ve Düşmediğinizin farkında değilsiniz düşmeyi tercih ediyorsunuz. Kalkmayı tercih etmekte sizin elinizde. Yatağın içinde acıyla boğulmak yerine kalkın sizi bekleyen güzelliklerin peşinden gidin. Kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin.
Cok güzel bi yorumdu cok tesekkur ederim

Arkadaslar merhaba.. hikayem 8 yil önce basladi . Tanistik ben asik o asik olmadan basladik iliskiye. Sonradan sevdim dedi. Benim hayatimdan beni ondan baska mutlu eden hic bise yoktu hic ciksin istemedim hayatimdan. Herseyi paylastik cok mutlu gecti yillarimiz ama uzaktan . Her gece konusuyoduk 8 sene biyunca her gece . Bazen küs zamanlarimiz oluyodu 3 gun 5 gun. Öylesine bi kac gün ara verdigimiz bi dönemde instadan baktim nisanlanmis. Hemen aradim gece konustuk. Sen uzaktin iliskimiz zor oluyodu gorucu usulu nisanlandim bi sevgi yok su an dedi. Yasim geciyodu olmasi gerekiyodu dedi. Tabi ben yikildim. Yani biz sevgilikten öte kader ortagi cok yakin arkadas cok baska bi bag vardi aramizda. Senin toparlanmanman icin elimden geleni yapicam dedi ve biz 4 ay boyunca ben cok kötu hissettigim zamanlarda konustuk. Baktim daha kötü oluyorum faydasi yok dün gece bitirdim.. veda ettik birbirimize.. ama cok kötüyüm herseyimi kaybeymis gibi. Cok aci cekiyorum onlari gördükce..yemeden icmeden kesildim yataktan cikamiyorum.. kiza söylim dedim ama ne fayda si olacaktiki ..ne yaptim ben o evlenecek herseyi düzene girecek ben 30 umu gecmis ona asik yikilmis 8 sene bi iliskiden cikmis viran bi sekilde kaldim. 4 aydir hicmi gecmez hic gecmedi. Arkadaslar burasi son carem kaldi. Nasil toparlanicam. Uykumda sesi kulagima giriyo kalkiyorum. Bu asktan öte sizce saplantimi. O hicmi sevmedi neden 8 sene konustu peki. Bitirmek bu kadar kolaymiydi ?.. hayatim cok sıkıcı .. akraba iliskilerimiz iyi degil yasadigim yerden memnun degilim fazla güzel degilim iste bu yüzden ona bu kadar baglandim. Onu ceken ise benim ses tonum konusmam ve sadik dostlugum de bence.. ve aliskanlik.. cok aci cekiyorum.. gecer mi sizce.. cok özluyorum onu .. beni böyle kestirip kenara atmasi beni kahrediyo.. kimsenin benzer hikayesi yoktur eminim cünkü boyle sacma bi iliski kimse yasamaz ama yinede bana belki birer hayat kurtarcak tafsiyeniz olur.. simdiden tesekkur ederim…
kafam karıştı. bu nasıl ilişki?

1. sizinki gerçek bir ilişki değilmiş ki adam başkasıyla nişanlanabilmiş. sizi sohbet etmekten hoşlandığı,zaman zaman flört ettiği, ona aşık olduğunu bildiği bir kadın olarak görmüş.

2. azıcık konuşmaya ara verince başkasıyla nişanlanabilen bir adam sizin sevgiliniz olmamıştır hiç zaten.

3. görücü usülü veya değil, sonuçta başka bir kadınla nişanlıyken sizinle flörtöz şekilde konuşmaya devam etmiş,güya size destek olmuş sizi bırakmamış, üzgünüm ama o kadını aldatmış sayılıyor yine de.

4. sizinki aşk mı bilmiyorum ama saplantı olma ihtimali bence daha fazla. zira nişanlı biriyle hala konuşabiliyorsanız ya kendinize saygınız yok,ya da gerçekten psikolojiniz bozuk...

sizi yermek için demiyorum bunu, gerçekten. bence uzman yardımı almalısınız....

kafam karıştı. bu nasıl ilişki?

1. sizinki gerçek bir ilişki değilmiş ki adam başkasıyla nişanlanabilmiş. sizi sohbet etmekten hoşlandığı,zaman zaman flört ettiği, ona aşık olduğunu bildiği bir kadın olarak görmüş.

2. azıcık konuşmaya ara verince başkasıyla nişanlanabilen bir adam sizin sevgiliniz olmamıştır hiç zaten.

3. görücü usülü veya değil, sonuçta başka bir kadınla nişanlıyken sizinle flörtöz şekilde konuşmaya devam etmiş,güya size destek olmuş sizi bırakmamış, üzgünüm ama o kadını aldatmış sayılıyor yine de.

4. sizinki aşk mı bilmiyorum ama saplantı olma ihtimali bence daha fazla. zira nişanlı biriyle hala konuşabiliyorsanız ya kendinize saygınız yok,ya da gerçekten psikolojiniz bozuk...

sizi yermek için demiyorum bunu, gerçekten. bence uzman yardımı almalısınız....
Konusma genelde bi ic dökme öfkelenme hesap sorma seklinde idi flortöz degildi o nisanlandiktan sonra kafam karisti kestirip atamadim

8 senedir konuşuyor olmaniz aranızda özel bir bağ olduğunu göstermez. Sizinle diyaloğu kesmemis, çünkü düşünsenize, biri var size aşık, her istediğinde bir telefonun ucunda, insan sırf egosunu tatmin etmek için bile iletişimi koparmaz. Ha, siz yillarinizi onu beklemekle geçirirken o normal hayatına devam etti elbette bu arada, nişanlandı vs. Görücü usulü kısmına da kalbiniz çok kırık olduğu için inandığınizi varsayıyorum, yoksa çocuk bile güler bu yalana.

Hayat güzel, ebik gubik insanlar için vaktinizi boşa harcamayin bundan sonra.

8 senedir konuşuyor olmaniz aranızda özel bir bağ olduğunu göstermez. Sizinle diyaloğu kesmemis, çünkü düşünsenize, biri var size aşık, her istediğinde bir telefonun ucunda, insan sırf egosunu tatmin etmek için bile iletişimi koparmaz. Ha, siz yillarinizi onu beklemekle geçirirken o normal hayatına devam etti elbette bu arada, nişanlandı vs. Görücü usulü kısmına da kalbiniz çok kırık olduğu için inandığınizi varsayıyorum, yoksa çocuk bile güler bu yalana.

Hayat güzel, ebik gubik insanlar için vaktinizi boşa harcamayin bundan sonra.
Sürekli iletisim halinde oldugumuz icin görücü usulu yalanina inandim.. allah onu bildigi gibi yapsin ne diyim. Kalbim cok kirik evet cok..

Aşık olmadık diyorsunuz aslında sadece çok yakın iki dostmuşsunuz eğer zaten sizi sevseydi görmeye gelirdi 8 sene sadece telefonla ilişki olmaz ki size ümit verdiğini sanmıyorum evlilik hiç gündemde olmamış kıza söyleyip boşuna ara bozmanın alemi ne? Çok sağlıklı bir durum değilmiş yaşadığınız..onu engelleyin görmeyin psikolojik destek alın ve sosyalleşin birgün illa ki evlenecekti

Aşık olmadık diyorsunuz aslında sadece çok yakın iki dostmuşsunuz eğer zaten sizi sevseydi görmeye gelirdi 8 sene sadece telefonla ilişki olmaz ki size ümit verdiğini sanmıyorum evlilik hiç gündemde olmamış kıza söyleyip boşuna ara bozmanın alemi ne? Çok sağlıklı bir durum değilmiş yaşadığınız..onu engelleyin görmeyin psikolojik destek alın ve sosyalleşin birgün illa ki evlenecekti

evet haklisiniz ümit vermedi seni canimdan cok seviyorum deyince baskaiyla evlenecegini tahmin etmedim..

Bende hep zamani gelince benimle olur saniyodum ben onun yanina gitmeye raziydim. Birden olunca sok oldum toparlanamdim
8 yıl boyunca sizinle ilgili gelecek düşünüp düşünmediğini hiç belli etmedi mi illa ki anlaşılır süreç içerisinde.

Sizin ilişki sandığınız, sadece vakit geçirme, boşluk doldurmaymış yada dostlukmuş. 8 yıllık ilişkide yaşlarınızda müsaitken, hiç mi evlilik gündeme gelmez.
Yada hiç mi özlenip, yüzyüze görüşülmez. 8 yılda sanırım 3 kez görüşmüşsünüz.

Konunuzu okuduğumdan beri aklıma takılıyordu, bu adam niye 8 yıldır hiç evlilikten bahsetmemiş diye. Siz yurt dışında, o ise Türkiyedeydi değil mi. O zaman sizi yurtdışına çıkmak için bunca zaman elinde tutmuş. Şimdi de sevdiği biri olunca, vazgeçip ilişkiyi bitirmiş.

Şu son yazdıklarınızdan sonra sizin takıntılı biri olduğunuzu düşünüyorum.
O kadar şey yazdık ama siz durup durup çok acı çekiyorum, diyorsunuz. Ne diyeyim artık, acınızla mutluluklar

Bilmiyorum ya yataktan cikamiyorum cok aci cekiyorum

Gerçekten iyi değilsiniz belli, bir an önce gidin bir uzmandan yardım isteyin. 35 yaşındaysanız 27 yaşından 35 e kadar hiç mi evlilik konuşmadınız? Yaşım 30u geçti evlenme niyetin var mı yok mu demediniz? Adam sizi kandırmış, uyutmuş, aldatmış, salak yerine koymuş. Daha ne yapması lazım sizin bunu idrak edip kendinize gelmeniz için. Şu an kızın elini tutup çay kahve içiyor belki? Belki de öpüşüyorlar ev mobilyası konuşuyorlar. Siz burda yatakta ağlıyorsunuz. Bu kadar mı çaresizsiniz ya. Ben ayrılıklardan sonra inadına ayağa kalkarım güçlü dururum. Eski sevgilim beni eski sevgilisiyle aldatıp sonra da teselli etmeye kalkmıştı mesela ben o zaman 25 yaşındaydım üstelik. Sen kimsin teselli ediyorsun beni demiş kaç senelk hattımı değiştirmiştim, Çocuğumun babası on yıllık sevgilim beni aldatsa, başkasıyla olsa ben bu kadar acı çekmem bırakmam kendimi.
Adam sizi salak yerine koymuş, hala acı çekiyorsunuz.

Sizin ilişki sandığınız, sadece vakit geçirme, boşluk doldurmaymış yada dostlukmuş. 8 yıllık ilişkide yaşlarınızda müsaitken, hiç mi evlilik gündeme gelmez.
Yada hiç mi özlenip, yüzyüze görüşülmez. 8 yılda sanırım 3 kez görüşmüşsünüz.

Konunuzu okuduğumdan beri aklıma takılıyordu, bu adam niye 8 yıldır hiç evlilikten bahsetmemiş diye. Siz yurt dışında, o ise Türkiyedeydi değil mi. O zaman sizi yurtdışına çıkmak için bunca zaman elinde tutmuş. Şimdi de sevdiği biri olunca, vazgeçip ilişkiyi bitirmiş.

Şu son yazdıklarınızdan sonra sizin takıntılı biri olduğunuzu düşünüyorum.
O kadar şey yazdık ama siz durup durup çok acı çekiyorum, diyorsunuz. Ne diyeyim artık, acınızla mutluluklar

Kimse kusura bakmasın valla önce kendim değerliyim. Kimse için de yataklara düşmem üzülmem. Kendimi bu kadar küçültmem. Dört ay teselli verecek beni aptal yerine koyan aldatan adam, ben daha hala ağlayacağım. Damla dökmem. Aciz miyim, ezik miyim? Çok kızıyorum böyle insanlara

X