Ben globalden coinleri usdtye çevirip usdt transferi yapıyorum.. başka coin hiç denemedim.. Bir de transferde sms mail authenticator kodlarını girerken hızlı olmak gerekiyor süre 1 dakika o da önemli süre dolunca sıfırlıyor.evet canım ikiside aynı mail
Sagol canim bu gece tekrar deneyeceğimBen globalden coinleri usdtye çevirip usdt transferi yapıyorum.. başka coin hiç denemedim.. Bir de transferde sms mail authenticator kodlarını girerken hızlı olmak gerekiyor süre 1 dakika o da önemli süre dolunca sıfırlıyor.
Yardımcı olmak isterim de sorunu tam anlayamadım, hiç daha önce böyle bir şey yaşamadım usdt çok rahat aktarılıyor bnb yerine usdt olarak dene istersen
merhaba kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada :)
binance tr açtım hesabım doğrulandı.akşam globalden ufak bir bnb tansfer edeyim dedim 3 defa mail ve sms kodunu girdim illegal code diye hata verdi pc den dedim 24 saat beklemeniz gerek vs diye bi hata verdi.
binnace global kullanıyorum ama 30 nisandan sonraki dönemde ne yapacağımı bilmiyorum.
şu an ayın 30 unda tüm birikimlerimi bozup çekmeyi bile düşünür hale geldim
bende bu piyasada yeniyim tüm geçmişi anlatıyorum da zaten
daha bilgili deneyimli arkadaşların bu konudaki fikir ve önerilerini duymayı çok istiyorum
ben çok panik oldum kızlar özellikle bu son borsa olaylarından sonra
Aynen ya. Ama bugün radyoda dinledim birini baya da biliyordu uzmanmış. Vergi işi simdilik zor çok değişkeni var. Teknik altyapısı yok.2 haftaya çıkacak mevzuatta vergi beklemiyorum şu an dedi.bide %40 gibi bir vergi olabileceği söyleniyor tam soğuttular
vallahi ciddi olarak 30 nisanda tüm parayı bozup çıkayım diyorum binance tr de midemi bulandırdıAynen ya. Ama bugün radyoda dinledim birini baya da biliyordu uzmanmış. Vergi işi simdilik zor çok değişkeni var. Teknik altyapısı yok.2 haftaya çıkacak mevzuatta vergi beklemiyorum şu an dedi.
Iste biz biraz da ondan çıktık. %30lar 40lar fazla yani. Kârı almak iyidir bence drvallahi ciddi olarak 30 nisanda tüm parayı bozup çıkayım diyorum binance tr de midemi bulandırdı
her durumda kardayım aslında şu anda bile
biraz izleyip sonra devam ederim belki
bende sanırım bu hafta çıkarım tüm coiniIste biz biraz da ondan çıktık. %30lar 40lar fazla yani. Kârı almak iyidir bence dr
Vergiyi olumsuz bulmuyoruz aslında. Dünyada örnekleri de var. Su an hicbir şey belli değil tabii ama dillendirilen rakamlar uçuk. Bekleyip göreceğiz.Ben vergiyi olumlu buluyorum bu varliginin kabulu ve duzenlenmesi demek uzun vadede cok olumlu
Vergi tum dunyada kacinilmaz birsey bankalara aktarilmasi odemelerde kullanilmasi demek
Vergiyi olumsuz bulmuyoruz aslında. Dünyada örnekleri de var. Su an hicbir şey belli değil tabii ama dillendirilen rakamlar uçuk. Bekleyip göreceğiz.
Merhaba canım
Binance kullanmiyodun dimi- kullanıyorsan bişey dicem- bankamdan uygulamaya çok kolay TL yatidim ama aldiklarimi sattigimda nasıl olacak kolay midir ya denicem ama yapabiliriminsallahMerhaba canım
Tl atabildiysen kolaydırBinance kullanmiyodun dimi- kullanıyorsan bişey dicem- bankamdan uygulamaya çok kolay TL yatidim ama aldiklarimi sattigimda nasıl olacak kolay midir ya denicem ama yapabiliriminsallah
Gunydin evetTl atabildiysen kolaydır
evet o çok büyü ksıkıntı olurGunydin evet
BaZi hfler çıkmıyo telefonum bzuldu
Yazabllsem bişey daha dicem
Mailim açarken illa dgrularlm kodu istiyor .sms g nderilen htimi iptal etmstım
BAsk cihazdan açtığımda düzelir inş yoksa kullanama m binance hesabimi yanarım
ŞükürMerhaba kizlar esim global hesabimdan binance tr ye transfer yapti şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?