• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coin alım satımı(binance-btc turk)

H hamis selam naaptın? Ne kadar kârın var? Ben hepsini sattım, 20 TL lik kuruşa aldığım hariç 😂 ondan bişey çıkmaz da , anlamadan almışım sanırım kuruş olduğunu.

H hamis komisyon olayı nasıl oluyor? Alırken ve satarken bir miktar kesildiğini biliyorum ama net bişey yok mu, kârımı hesaplamam açısından.

H hamis selam naaptın? Ne kadar kârın var? Ben hepsini sattım, 20 TL lik kuruşa aldığım hariç 😂 ondan bişey çıkmaz da , anlamadan almışım sanırım kuruş olduğunu.
Totalde şükür kardayim canim 24 kusur yatırmıştım ben subatta 60 bin civari su an ama parçalar olarak zararda oldugum coin var mesela winda 5 binim 2500 su an

Totalde şükür kardayim canim 24 kusur yatırmıştım ben subatta 60 bin civari su an ama parçalar olarak zararda oldugum coin var mesela winda 5 binim 2500 su an
Oo iyi maşallah. Ben sabredemediğimden ve bişey olmasın diye küçük kârlarla çıkıyorum😂😂

İlk basladigim zamanlar bende 100-200 karla cikardim sonra 500-1000 oldu tabi bu dogenin günlük cok güzel al satlar verdigi zamanlardi sonra chz ye girdim
Evet o tip coinler var; ben şu sms doğrulamayı yapıcam. Baktım netten. Önce sms doğrulamayı devre dışı bırakıp yeniden aktifleştirdiğimde yeni hattımı yazabilir mişim. İşte tel bi gelseydi. Elim kolum bağlı. Bişey yapamıyorum . Devredışı için bile bi tel yazmam gerekiyor ki ona gelsin kod.

Dün aldım o bile düştü sayemde 😂
Yatırım tavsiyesi olmamakla beraber 🙂
Şu resime bakar mısın.
Hep yükselmiş. hala da yükselir bence.
10 bin dolardan bahsediyorlar. Uzun vadede tabi.

Eklentiler

• 2401AD1A-02CC-44D8-9A61-CBCCB2438D4B.png
    2401AD1A-02CC-44D8-9A61-CBCCB2438D4B.png
    151,7 KB · Görüntüleme: 73
Win al sat yaptım 700 liralık karımı çektim. Sonra tekrar girdim düştü. Yükselemedi hala:işsiz:

H hamis ve Bibibella Bibibella günaydın kızlar. 1.608 den coin alayım dedim. Milyar sanmışım. 2 tane alırım diye düşündüm. Bi baktım 1.500 küsür aldı sistemden. Şimdi hemen çok net sorumu soruyorum (anlamak için rakamı ufak örnek vericem) yani ben 5 kuruş mu 50 kuruş mu anlamıyorum. Bilmeden aldım da bunu. Ondan hesapta zorlandım. Ben şöyle alıyorum genelde. 250 ye aldım. 260 a sattım 10 kazandım . Ama işte şimdiki alımı çözemedim.
1.608 e aldıpımı 1.658 e satsam yani (50 fark olsa) kaç kazanmış olurum?
dr_yad dr_yad

kızlar sadece mavi yazılı sorumu cevaplayabilirsiniz.

H hamis ve Bibibella Bibibella günaydın kızlar. 1.608 den coin alayım dedim. Milyar sanmışım. 2 tane alırım diye düşündüm. Bi baktım 1.500 küsür aldı sistemden. Şimdi hemen çok net sorumu soruyorum (anlamak için rakamı ufak örnek vericem) yani ben 5 kuruş mu 50 kuruş mu anlamıyorum. Bilmeden aldım da bunu. Ondan hesapta zorlandım. Ben şöyle alıyorum genelde. 250 ye aldım. 260 a sattım 10 kazandım . Ama işte şimdiki alımı çözemedim.
1.608 e aldıpımı 1.658 e satsam yani (50 fark olsa) kaç kazanmış olurum?
dr_yad dr_yad

kızlar sadece mavi yazılı sorumu cevaplayabilirsiniz.
Lütfen beni yanlış anlama.
Ama bu tip yatırımlardan uzak dur derim.

Back