- 15 Şubat 2021
- 695
- 427
- 18
Sağol canımbilgim yok malesef canım o konuda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımbilgim yok malesef canım o konuda
2 den alıp en tepede sattımKaçtan girdiniz
11.150 ken almistim sattim 100 tl karaEthereum mu olan var mı?
24 bini geçti.
keşke ilk kripto aldığımda eth alsaydım
Ahh ahh11.150 ken almistim sattim 100 tl kara
Totalde şükür kardayim canim 24 kusur yatırmıştım ben subatta 60 bin civari su an ama parçalar olarak zararda oldugum coin var mesela winda 5 binim 2500 su an
He vallaAhh ahh
Oo iyi maşallah. Ben sabredemediğimden ve bişey olmasın diye küçük kârlarla çıkıyorumTotalde şükür kardayim canim 24 kusur yatırmıştım ben subatta 60 bin civari su an ama parçalar olarak zararda oldugum coin var mesela winda 5 binim 2500 su an
İlk basladigim zamanlar bende 100-200 karla cikardim sonra 500-1000 oldu tabi bu dogenin günlük cok güzel al satlar verdigi zamanlardi sonra chz ye girdimOo iyi maşallah. Ben sabredemediğimden ve bişey olmasın diye küçük kârlarla çıkıyorum
Dün aldım o bile düştü sayemdeEthereum mu olan var mı?
24 bini geçti.
keşke ilk kripto aldığımda eth alsaydım
Evet o tip coinler var; ben şu sms doğrulamayı yapıcam. Baktım netten. Önce sms doğrulamayı devre dışı bırakıp yeniden aktifleştirdiğimde yeni hattımı yazabilir mişim. İşte tel bi gelseydi. Elim kolum bağlı. Bişey yapamıyorum . Devredışı için bile bi tel yazmam gerekiyor ki ona gelsin kod.İlk basladigim zamanlar bende 100-200 karla cikardim sonra 500-1000 oldu tabi bu dogenin günlük cok güzel al satlar verdigi zamanlardi sonra chz ye girdim
Yatırım tavsiyesi olmamakla beraberDün aldım o bile düştü sayemde
Lütfen beni yanlış anlama.H hamis ve Bibibella günaydın kızlar. 1.608 den coin alayım dedim. Milyar sanmışım. 2 tane alırım diye düşündüm. Bi baktım 1.500 küsür aldı sistemden. Şimdi hemen çok net sorumu soruyorum (anlamak için rakamı ufak örnek vericem) yani ben 5 kuruş mu 50 kuruş mu anlamıyorum. Bilmeden aldım da bunu. Ondan hesapta zorlandım. Ben şöyle alıyorum genelde. 250 ye aldım. 260 a sattım 10 kazandım . Ama işte şimdiki alımı çözemedim.
1.608 e aldıpımı 1.658 e satsam yani (50 fark olsa) kaç kazanmış olurum?
dr_yad
kızlar sadece mavi yazılı sorumu cevaplayabilirsiniz.