• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coin alım satımı(binance-btc turk)

Ben de bilmiyorum ki daha mı kolay kullanımı acaba? Ya da hediye vs veriyorlarmış öyle mi çektiler ki kullanıcı? Coinler artınca patladılar tabii.
Kesinlikle hediye coinlerle göz boyuyorlar..
Devlet, Türk borsalarından devam etmeleri için teminat isteyecek haberleri dönüyor, umarım olur yoksa daha bu başlangıç 😕

Dünyaca ünlü borsalar dururken insan niye Türk borsalarına yatırım yapar ki zaten anlamıyorum 🤦‍♀️
Halbuki bu işte bir numara falan olabilirdik. Bizim millet çok seviyo bu coin işini . Burda büyümek için bi fırsattı belki kaybettik resmen 🤦🏻‍♀️ Kendi milletimiz kendi borsasına güvenmiyor ne kadar kötü gidip japona bilmem kime güveniyoruz . Yazık .

Merhaba kizlar
Ben yilbasindan beri bu piyasanin icindeyim ama oncesinde 10 yil oncesinden biliyordum nasip simdiyeymis
Pump dump coinleri sevmiyorum sepet yaparim yukselmis bir coini almam herseyden ote gelecegi ve teknolojisi ilgimi cekiyor
Xrp cok can yakmis 1 gecede delist olmus 40 dolardan 40 cente kdr inmis onu da hic almadim icime sinmiyor
Fiyat beklenti analizinde kac adet var ne bekleniyor toplam market degeri ve ongorulen sure degerlendirilmeli
En sevdigim coin etheryum asla uzmez keske daha once tanissaydim kendisiyle
Bu ara piyasa sarsildi donus sinyali bekleniyor ama sanki biraz daha surecek gibi

Ben daha cok yeniyim o yuzden bu mesajiniza su soruyu sormam gerekiyor, ve? Simdi ne olacak?

4 saatlik kapanisi yani hafta kapanisini bekleyecegiz..
53bin guvenli bolge
Belki daha yuksekten alacagiz ama yon netlesicek
Gunlerdir 48 51 bin arasi firsat verdi ama guvenli degildi tercihini 47den yana yapti

İyi geceler
Binance uygulamasini lndirdigim hattımı iptal etmistim tesadüf
Telefon da aldım yeni
Diğer telden sildim uygulamayı
Bi An korku sardı ya tel dogrulama lsterse biterim diye.
Şükür ki maille haĺloldu.sizlere sorum - ayarlardan telefön bilgimi degistirirsem eskisine doprulama mı gelir- hic kurcakanayayaim dimi

İyi geceler
Binance uygulamasini lndirdigim hattımı iptal etmistim tesadüf
Telefon da aldım yeni
Diğer telden sildim uygulamayı
Bi An korku sardı ya tel dogrulama lsterse biterim diye.
Şükür ki maille haĺloldu.sizlere sorum - ayarlardan telefön bilgimi degistirirsem eskisine doprulama mı gelir- hic kurcakanayayaim dimi
Bu telden zor yazıyorum düzeltmeyapamadım sorryy

Back