- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.075
- 83
- 34
Sorma bi de bööyle bakmayalım ardından sıfırı tüketince gerçi bu halde de eridi gitti amaWina cok pismanim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma bi de bööyle bakmayalım ardından sıfırı tüketince gerçi bu halde de eridi gitti amaWina cok pismanim
Ben de bilmiyorum ki daha mı kolay kullanımı acaba? Ya da hediye vs veriyorlarmış öyle mi çektiler ki kullanıcı? Coinler artınca patladılar tabii.Dünyaca ünlü borsalar dururken insan niye Türk borsalarına yatırım yapar ki zaten anlamıyorum
Kesinlikle hediye coinlerle göz boyuyorlar..Ben de bilmiyorum ki daha mı kolay kullanımı acaba? Ya da hediye vs veriyorlarmış öyle mi çektiler ki kullanıcı? Coinler artınca patladılar tabii.
Halbuki bu işte bir numara falan olabilirdik. Bizim millet çok seviyo bu coin işini . Burda büyümek için bi fırsattı belki kaybettik resmen Kendi milletimiz kendi borsasına güvenmiyor ne kadar kötü gidip japona bilmem kime güveniyoruz . Yazık .Dünyaca ünlü borsalar dururken insan niye Türk borsalarına yatırım yapar ki zaten anlamıyorum
Ağzından bal damlıyor gerçek olsaaChliz 1 dolar olacak sene sonu ise 20 olacaktır.
Bu hafta btt yükselecektir holo ile birlikte ytd ..
Ben daha cok yeniyim o yuzden bu mesajiniza su soruyu sormam gerekiyor, ve? Simdi ne olacak?Ve son 4 saatte 48bin kirildi...
Ben daha cok yeniyim o yuzden bu mesajiniza su soruyu sormam gerekiyor, ve? Simdi ne olacak?
Bu telden zor yazıyorum düzeltmeyapamadım sorryyİyi geceler
Binance uygulamasini lndirdigim hattımı iptal etmistim tesadüf
Telefon da aldım yeni
Diğer telden sildim uygulamayı
Bi An korku sardı ya tel dogrulama lsterse biterim diye.
Şükür ki maille haĺloldu.sizlere sorum - ayarlardan telefön bilgimi degistirirsem eskisine doprulama mı gelir- hic kurcakanayayaim dimi
Peki 47 civari kapatirsa ayi mi baslar?4 saatlik kapanisi yani hafta kapanisini bekleyecegiz..
53bin guvenli bolge
Belki daha yuksekten alacagiz ama yon netlesicek
Gunlerdir 48 51 bin arasi firsat verdi ama guvenli degildi tercihini 47den yana yapti
Peki 47 civari kapatirsa ayi mi baslar?
Ben de ayni fikirdeyim, comez olarak Cok tesekkur ederimBunu kimse bilemezki ama dunya eski dunya degil kurumsal firmalar sizce zararina satmak icinmi aldi btc den beklentileri yuzde kac kar? Artik dunyada odeme araci olarak kullaniliyor eskisi gibii degilki
Ben de ayni fikirdeyim, comez olarak Cok tesekkur ederim