- 15 Şubat 2021
- 695
- 427
- 18
Şükür başka cihazdan açTım olduevet o çok büyü ksıkıntı olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükür başka cihazdan açTım olduevet o çok büyü ksıkıntı olur
Sağol canım. İnşallah annemin telinden denicem biraxdan. İnşallah olur tel servisten gelince değişiklik yapıcamCanim cep telefonu değişikliği yapılabilir bildiğim kadarıyla ama güvenlik sebebiyle 2 gün filan sanirim cekime kapatiyordu binance
Sms yeni kapattım ama sms açıkken de onu istiyodu ya hem sms hem mail doğrulaması hem de o google attracrıon? Bunu çözemedim bi türlü. Yardımcı olur musun yaa uygulamasını ğndirdim sildim. Kolay yolu yok mu? Telim yok yarına kadr yazamayanilirimçift doğrulama istiyor cnm sms kapattıysan google attractıon gibi bişey ister o olmadan izin vermez
bilgim yok malesef canım o konudaSms yeni kapattım ama sms açıkken de onu istiyodu ya hem sms hem mail doğrulaması hem de o google attracrıon? Bunu çözemedim bi türlü. Yardımcı olur musun yaa uygulamasını ğndirdim sildim. Kolay yolu yok mu? Telim yok yarına kadr yazamayanilirim
Halbuki yeşil yeşil her yer, çok mu yüksekten almıştınızPiyasa fena düşük
Yok ben 1 haftadır bekliyordum düşünde alayım diye yüksek yazcaktım böyle giderse yüksekten alırım almicamHalbuki yeşil yeşil her yer, çok mu yüksekten almıştınız
Ben de düşerse diye büyük bir kısmı nakitte bekletiyorum. Hiç belli olmaz ne olacağıYok ben 1 haftadır bekliyordum düşünde alayım diye yüksek yazcaktım böyle giderse yüksekten alırım almicam
Bencede bekleyelimBen de düşerse diye büyük bir kısmı nakitte bekletiyorum. Hiç belli olmaz ne olacağı
Kaçtan girdinizSmaall Love Potion
i love you