• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coin alım satımı(binance-btc turk)

H hamis ilk kârım cepte 🥰 150 TL kadar kazandım. Hesaba atmak da kolaymış aynen ama küçük bir sorun var. Doğrulama için hem tel hem mail istiyor. Mail tamam ama cep tel olayı nasıl olacak acaba. Kayıtlı tel girin demiyo da herhangi bi tel girin tarzı bişey yazıyor. Annemimkini deneyeceğim kod için. Umarım hallederim. TL ye çevirdim satarak, sadece hesaba geçirme kaldı. İlerde yine mailime girmez falan, doğrulama ister diye. Bir an önce Satıp çıkmak istiyorum

H hamis telim serviste. Elim kolum bağlı gibi işlem yapamıyorum. Çünkü kayıtşı hattımı değiştirme imkanım varsa değiştirmeliyim bir . İkincisi telefonum servisten geldiğinde de önceden giridğim cihaz gerekli Hep bana. Mail olayı ve hattan mağdurum. Hesabıma ulaşamazsam kötü olur dediğim gibi. Paralar boşa gider Allah korusun

Canim cep telefonu değişikliği yapılabilir bildiğim kadarıyla ama güvenlik sebebiyle 2 gün filan sanirim cekime kapatiyordu binance

Canim cep telefonu değişikliği yapılabilir bildiğim kadarıyla ama güvenlik sebebiyle 2 gün filan sanirim cekime kapatiyordu binance
Sağol canım. İnşallah 😊 annemin telinden denicem biraxdan. İnşallah olur 😀 tel servisten gelince değişiklik yapıcam

H hamis canım; sms doğrulamayı kapattım
Maili de değiştirme veya kaldırma şNsım var, tel gelince yapıcam. Şimdi her telden girmez maile ve hat doğrulaması isterse iş almayayım başıma.
Evet 24 saat muhabbeti ile ilgili uyarı verdi. 14 nisandan beri kazanırdım çok ama telefın alır almaz servise gitti. Şifre yüxünden bi sürü para ve şansszızlık. Ben de işlem yapamadım. Üstümde bi şansszılık var anlamadım,

H hamis kusura bakma yine çok dert yandım da bi soru sorucam önemli. Parayı bankaya aktarırken diyo ki google bilmem ne uygulaması kodu, kod tarama kısmıyla mı ilgili onu çözemedim. Maile gelen onay kodunu girdim de, o farklı bi google uygulaması var. Nasıl halledicem

H hamis kusura bakma yine çok dert yandım da bi soru sorucam önemli. Parayı bankaya aktarırken diyo ki google bilmem ne uygulaması kodu, kod tarama kısmıyla mı ilgili onu çözemedim. Maile gelen onay kodunu girdim de, o farklı bi google uygulaması var. Nasıl halledicem

çift doğrulama istiyor cnm sms kapattıysan google attractıon gibi bişey ister o olmadan izin vermez

çift doğrulama istiyor cnm sms kapattıysan google attractıon gibi bişey ister o olmadan izin vermez
Sms yeni kapattım ama sms açıkken de onu istiyodu ya hem sms hem mail doğrulaması hem de o google attracrıon? Bunu çözemedim bi türlü. Yardımcı olur musun yaa uygulamasını ğndirdim sildim. Kolay yolu yok mu? Telim yok yarına kadr yazamayanilirim

Sms yeni kapattım ama sms açıkken de onu istiyodu ya hem sms hem mail doğrulaması hem de o google attracrıon? Bunu çözemedim bi türlü. Yardımcı olur musun yaa uygulamasını ğndirdim sildim. Kolay yolu yok mu? Telim yok yarına kadr yazamayanilirim
bilgim yok malesef canım o konuda :110:

Back