• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coin alım satımı(binance-btc turk)

evet canım ikiside aynı mail
Ben globalden coinleri usdtye çevirip usdt transferi yapıyorum.. başka coin hiç denemedim.. Bir de transferde sms mail authenticator kodlarını girerken hızlı olmak gerekiyor süre 1 dakika o da önemli süre dolunca sıfırlıyor.
Yardımcı olmak isterim de sorunu tam anlayamadım, hiç daha önce böyle bir şey yaşamadım usdt çok rahat aktarılıyor bnb yerine usdt olarak dene istersen

Ben globalden coinleri usdtye çevirip usdt transferi yapıyorum.. başka coin hiç denemedim.. Bir de transferde sms mail authenticator kodlarını girerken hızlı olmak gerekiyor süre 1 dakika o da önemli süre dolunca sıfırlıyor.
Yardımcı olmak isterim de sorunu tam anlayamadım, hiç daha önce böyle bir şey yaşamadım usdt çok rahat aktarılıyor bnb yerine usdt olarak dene istersen
Sagol canim bu gece tekrar deneyeceğim
1 dk da giriyorum mail ve sms şifrelerini onda sıkıntı yok

merhaba kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada :)
binance tr açtım hesabım doğrulandı.akşam globalden ufak bir bnb tansfer edeyim dedim 3 defa mail ve sms kodunu girdim illegal code diye hata verdi pc den dedim 24 saat beklemeniz gerek vs diye bi hata verdi.
binnace global kullanıyorum ama 30 nisandan sonraki dönemde ne yapacağımı bilmiyorum.
şu an ayın 30 unda tüm birikimlerimi bozup çekmeyi bile düşünür hale geldim
bende bu piyasada yeniyim tüm geçmişi anlatıyorum da zaten
daha bilgili deneyimli arkadaşların bu konudaki fikir ve önerilerini duymayı çok istiyorum
ben çok panik oldum kızlar özellikle bu son borsa olaylarından sonra

Ben btcturk ile baslamistim oraya usdt aktariyorum tron2 agi 1 dolar transfer ucreti ile gonderiliyor.
Binance tr eslesmiyor bir turlu cokta vaktim yok ugrasamadim

Aynen ya. Ama bugün radyoda dinledim birini baya da biliyordu uzmanmış. Vergi işi simdilik zor çok değişkeni var. Teknik altyapısı yok.2 haftaya çıkacak mevzuatta vergi beklemiyorum şu an dedi.
vallahi ciddi olarak 30 nisanda tüm parayı bozup çıkayım diyorum binance tr de midemi bulandırdı
her durumda kardayım aslında şu anda bile
biraz izleyip sonra devam ederim belki

Ben vergiyi olumlu buluyorum bu varliginin kabulu ve duzenlenmesi demek uzun vadede cok olumlu
Vergi tum dunyada kacinilmaz birsey bankalara aktarilmasi odemelerde kullanilmasi demek

Ben vergiyi olumlu buluyorum bu varliginin kabulu ve duzenlenmesi demek uzun vadede cok olumlu
Vergi tum dunyada kacinilmaz birsey bankalara aktarilmasi odemelerde kullanilmasi demek
Vergiyi olumsuz bulmuyoruz aslında. Dünyada örnekleri de var. Su an hicbir şey belli değil tabii ama dillendirilen rakamlar uçuk. Bekleyip göreceğiz.

Vergiyi olumsuz bulmuyoruz aslında. Dünyada örnekleri de var. Su an hicbir şey belli değil tabii ama dillendirilen rakamlar uçuk. Bekleyip göreceğiz.

O anlamda mutsuz olacagimiza eminim zaman gostericek mesela Japonya tamamen kontrollu 12 13 coin islemine izin veriyormus Amerikada yuzde 40 vergi haberi piyasayi yikti gecti bizde de olumsuz etkileyecektir

Tl atabildiysen kolaydır
Gunydin evet
BaZi hfler çıkmıyo telefonum bzuldu
Yazabllsem bişey daha dicem
Mailim açarken illa dgrularlm kodu istiyor .sms g nderilen htimi iptal etmstım
BAsk cihazdan açtığımda düzelir inş yoksa kullanama m binance hesabimi yanarım :(

Gunydin evet
BaZi hfler çıkmıyo telefonum bzuldu
Yazabllsem bişey daha dicem
Mailim açarken illa dgrularlm kodu istiyor .sms g nderilen htimi iptal etmstım
BAsk cihazdan açtığımda düzelir inş yoksa kullanama m binance hesabimi yanarım :KK43:
evet o çok büyü ksıkıntı olur :(

Back