• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coin alım satımı(binance-btc turk)

Nerden baksam nerden takip etsem sizce? Bu arada bilgiler icin tesekkur ederim ☺️

Kendi sitelerinden bakabilirsiniz ornegin en saglam buldugum proje chz
Dunyanin hic bir yerinde futbol aski bitmez
Taraftar coinleri bu hafta neler yapmis martta ne kadarmis bu hafta hangi maclar var
Ornegin kumarhanelerde pul olarak kullanilan varmis piyasa durulursa biraz tutacagim
Amazon ve alibaba anlasmalari olanlar var
En kolay kaynak twitter su anda ama hepsini kendi sitelerinden dogrulayin

Kendi sitelerinden bakabilirsiniz ornegin en saglam buldugum proje chz
Dunyanin hic bir yerinde futbol aski bitmez
Taraftar coinleri bu hafta neler yapmis martta ne kadarmis bu hafta hangi maclar var
Ornegin kumarhanelerde pul olarak kullanilan varmis piyasa durulursa biraz tutacagim
Amazon ve alibaba anlasmalari olanlar var
En kolay kaynak twitter su anda ama hepsini kendi sitelerinden dogrulayin
Hemen bakacagim cok tesekkur ederim tekrar 🙃
iyi geceler.siz demi coin işine girdiniz?bir ben kalmışımm galibaa :rolleyes:
Yaaa sormayin, evde durmaktan buna sardim simdi de :KK53:

Hemen bakacagim cok tesekkur ederim tekrar 🙃

Yaaa sormayin, evde durmaktan buna sardim simdi de :KK53:
borsayla da ilgileniyorsanız bizim yatırım topiğimize gelin esila hanımda orada var.arada geyikte yapıyoruz yatırımda konuşuyoruz.

Btc den umidi kestim bir süre..Tether bayagi düsüktü sabah dolarla alevlenir belki diye düsünüp biraz aldim.Eth de yesili gördüm yarinki duruma göre satip tether alacagim.(ytd)Güzel bir hafta olur umarim.💗

Ben stop koymuştum gece gitmiş ya... Şimdi de sattigimin 50 cent üstüne çıktı. Emir girip o fiyata düşerse alacagim bakalım da... Şu an uzaktan seyretmesi daha mantıklı gibi zaten.
kısmet stop koymuyorum bende stopu patlatır fırlar giderler arkadan bakakalırım diye :D

kısmet stop koymuyorum bende stopu patlatır fırlar giderler arkadan bakakalırım diye :KK70:
Bir gün uyanırim %70 düşer falan diye korktum ya daha önce de gördüğüm için. Sonra elindekini çıkarmak da istemiyorsun aylarca bekle dur. Aslında sattigimin altına da düştü ama almadım tekrar.

merhaba kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada :)
binance tr açtım hesabım doğrulandı.akşam globalden ufak bir bnb tansfer edeyim dedim 3 defa mail ve sms kodunu girdim illegal code diye hata verdi pc den dedim 24 saat beklemeniz gerek vs diye bi hata verdi.
binnace global kullanıyorum ama 30 nisandan sonraki dönemde ne yapacağımı bilmiyorum.
şu an ayın 30 unda tüm birikimlerimi bozup çekmeyi bile düşünür hale geldim
bende bu piyasada yeniyim tüm geçmişi anlatıyorum da zaten
daha bilgili deneyimli arkadaşların bu konudaki fikir ve önerilerini duymayı çok istiyorum
ben çok panik oldum kızlar özellikle bu son borsa olaylarından sonra

Bir gün uyanırim %70 düşer falan diye korktum ya daha önce de gördüğüm için. Sonra elindekini çıkarmak da istemiyorsun aylarca bekle dur. Aslında sattigimin altına da düştü ama almadım tekrar.

aslında senin yaptığın daha mantıklı zaten bu piyasada stopsuz ilerlemek kumar gibi diyorlar

aslında senin yaptığın daha mantıklı zaten bu piyasada stopsuz ilerlemek kumar gibi diyorlar
Yalniz eşim aldığım fiyatın biraz altına düşünce tekrar almış bana. Şimdi cüzdanıma attı. Bak bakalım ne var diye :KK70: Yani yaptığımın hicbir mantığı kalmadı maliyet de düşmemiş gibi bir şey oldu

Yalniz eşim aldığım fiyatın biraz altına düşünce tekrar almış bana. Şimdi cüzdanıma attı. Bak bakalım ne var diye :KK70: Yani yaptığımın hicbir mantığı kalmadı maliyet de düşmemiş gibi bir şey oldu
:D

merhaba kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada :)
binance tr açtım hesabım doğrulandı.akşam globalden ufak bir bnb tansfer edeyim dedim 3 defa mail ve sms kodunu girdim illegal code diye hata verdi pc den dedim 24 saat beklemeniz gerek vs diye bi hata verdi.
binnace global kullanıyorum ama 30 nisandan sonraki dönemde ne yapacağımı bilmiyorum.
şu an ayın 30 unda tüm birikimlerimi bozup çekmeyi bile düşünür hale geldim
bende bu piyasada yeniyim tüm geçmişi anlatıyorum da zaten
daha bilgili deneyimli arkadaşların bu konudaki fikir ve önerilerini duymayı çok istiyorum
ben çok panik oldum kızlar özellikle bu son borsa olaylarından sonra
Globalden trye coin mi aktaramıyorsun tam anlayamadım..
İki siteye de aynı mail ile kaydoldun değil mi yoksa olmaz

Back