coin alım satımı(binance-btc turk)

Arkadaşlar dolaşımda ne kadar var diye bakıyor musunuz? Dolaşımda ne kadar şu an tek fiyatı ne kadar? Yani toplam hacmi ne şu an?
Ben bakıyorum
edit: nmr ve trb max arzı az diye aldım mesela, özellikle trb neredeyse %70 dolaşımda, iyi bişeydir bu diye düşündüm :)) ama ben daha yeni yeni öğreniyorum

Alttan aldiklarimdan kardayim parcali girmenin avantajı oluyor canim yoksa 5tl den de aldigim var ama su an totalde 20bin karim var 30 binlik almistim

Bende ayni şekilde 30 binim 90 bin olmustu ama cikamadim elim varmadi simdi bekliyorum

Merhaba ben bu coin yatırımını hiç anlayamadım. 150 dolar gibi bir miktarla uzun sürekli yatırım yapmak istiyorum evet miktar çok az ama uzun süreli olunca kar olur mu? Neler tavsiye edersiniz ?

Merhaba ben bu coin yatırımını hiç anlayamadım. 150 dolar gibi bir miktarla uzun sürekli yatırım yapmak istiyorum evet miktar çok az ama uzun süreli olunca kar olur mu? Neler tavsiye edersiniz ?
Merhaba hic belli olmuyor ki neyin ne olacağı
Mesela gecen hafta o paranıza btt alsaniz 2 ye katlamıştı.
Yada geçen ay chz alsaniz ohioo baya kardaydiniz.Ben maalesef tavsiye veremem zaten bu islerde 2 aydir bulunuyorum.O yetkinlikte değilim.Biraz araştırıp öyle karar verin bence.

Teşekkür ederim. Uygulama olarak binance diye yazmıştınız önceki sayfalarda. Siz onu mu kullanıyorsunuz? O zaman tavsiye değil de şöyle sorsam siz tercihlerinizi hangisinden yana kullandınız

1-2 ay bekleyim diyorum sonra satarsam uçarsa oda beni üzer:)
7-8 lere gelirse anaparami alirim belki
Kizkardesim anaparayi alip kari birakmis
Bende yerinde olsam anaparayı alıp karı bırakırdım canım. Ondan sonra uzun bir süre karı bekletebilirsin istediğin seviyeye gelinceye kadar.
ytd

İlerde bende coinlerden sepet yapmak istiyorum.
İlk alacağım; Chz sonra chr ve kava.
ytd.

Teşekkür ederim. Uygulama olarak binance diye yazmıştınız önceki sayfalarda. Siz onu mu kullanıyorsunuz? O zaman tavsiye değil de şöyle sorsam siz tercihlerinizi hangisinden yana kullandınız
Evet binance kullanıyorum ama tr olan degil :)
Şöyle anlatabilirim ben ilk doge ile basladim günlük al satlar yaptim günde 1-2 bin kazanmay basladim sonra altin almistim zararda bekliyordum kasimdan beri onu bozdum onunla da doge alip satmaya basladim.10 binim dogede kaldi sonra onu da zarardan bozup chz ye attim :)
Sonra chz o dönem 0,22 kurustu oralardan alip 26-24 kuruslardan satıyordum.
Sonra bnb ve etheryum aldim bnb yi 1700 lerden 2-3 tane alip 2000 lerden satiyordum 800-900 kar veriyordu ama subat ayinda bi gün ansizin tüm coinler durgunlaştı al sat bitti benim icin derken chz firladi eşim ben uyurken almisti 1000 tl de emirle bozmuştu onlardan sonra full chz girmeye basladim ama trade yapmıyorum artik uzun vade bekliyorum.Çünkü benim yaptığım 1-2 binlik günlük karlari chz 1 günde verdi.
Cok uzun oldu :) ama en son btt gördüm gecen hafta biraz inceledim kaybedersem üzülmem dedim 2 bin bağladım su an 4-5 bin oldu dün 5bini geçmişti ama sonra bozmadim indi biraz
Su an izlemedeyim fazla chz ve btt deyim bekliyorum baska coin yok elimde

Çok teşekkür ederim çok deneyiminiz olmamasına rağmen bence gayet iyisiniz:) açıklayıcı olmuş yazınız. Ben de küçük bir miktar ve elden olur da çıkarsa üzülmeyeceğim bir miktarla girmeyi düşünüyorum

Rica ederim bol kazançlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…