Hamis btt yükseldi
İnşallahDarısı chz ye, amada sayıkladı yerinde
Btt de kardan 200 lira zarardaydım. . Zararımı çıkardı. Sattım kurtuldumBaktim şimdi kar güzel şükür :)
Evet chz patlamadiDarısı chz ye, amada sayıkladı yerinde
Bereketli olsunB
Btt de kardan 200 lira zarardaydım. . Zararımı çıkardı. Sattım kurtuldum
1000 kar ile
Sağol canım.Bereketli olsun
çok çook. bu saatte bile 7.50-7.60 tan aldığına göre bankalar...Yarın dolar çok yükselecek
Tl deki parayı dolara çevirdim
Bu da demek oluyor ki yakında herşeye yine zam gelecekçok çook. bu saatte bile 7.50-7.60 tan aldığına göre bankalar...
zam gelir, sonra dolar 6.50 olur ama bir indirim göremeyiz.Bu da demek oluyor ki yakında herşeye yine zam gelecek
İyi yaptın canim aynen binancede de usdt alıyorlar hacim baya yükseldiYarın dolar çok yükselecek
Tl deki parayı dolara çevirdim
hangi coinler mesela :) ben 2 binle btt ye girdim 6150 tl ye kadar çıktı karım500 tl yatırdım komik bi rakam ama uzun vadeli düşünüyorum. Sepet şeklinde yaptım bunu bi kaç farklı coine yatırdım . ilk yatırdığım günün ertesi günü 40 lira kar ettimsonra coinlere eklemeler fln yapınca yüksek fiyattan 505-510 lira bandında kaldım . Yani şuanki karım 5 , 10 lira civarı. burada 1000 lirayla girip 3 4 katına katlamış arkadaşları görünce yanlış mı yapıyorum diye düşündüm ? Az parayla girdim diye mi böyle oldu ? Yoksa az parayla sepet yapmaya çalıştığımdan kendini katlayan coinler bişi ifade etmedi mi ? Tek bir coine mi yatırmak lazımdı bu meblağdaki parayı. Yani şöyle söyleyim bazı coinlere 30 lira falan yatırdım
Geçen hafta başladım ben bu işe salı günüydü galiba o gün btt çok düşüktü eğer o gün 500 liramı ona yatırsaydım 1000 liranın üstüne kar bırakırdı bana fakat ben o gün btt ye 10 lira yatırdımhangi coinler mesela :) ben 2 binle btt ye girdim 6150 tl ye kadar çıktı karım
zaten yükselmiş olan bi coine girerseniz karınız çok olmaz
para az olunca aldığınız lotta az olacağı için yine karınızda zararınızda çok olmaz
Mobil uygulaması mı çöktü, şuan bilgisayardayım bir sıkıntı yokDemin binance çöktü
Mobil uygulamasıMobil uygulaması mı çöktü, şuan bilgisayardayım bir sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?