- 23 Kasım 2020
- 412
- 583
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Coin alım satım başlığı ile ne alakası var?Istanbul sözleşmesi bugun feshedildi biliyor musunuz
Her baslik ile alakasi var aslinda..Coin alım satım başlığı ile ne alakası var?
Bundan da duyar yersek ne diyim artık :)Coin alım satım başlığı ile ne alakası var?
Yarın bi sürprizi varmış Alexandre'ın bu adam tweet attıkça chz düşüyor korkar oldumChz salmaya devam ediyor
Bende ya 5 odali ev hayallerim gene yalan olacak galibaYarın bi sürprizi varmış Alexandre'ın bu adam tweet attıkça chz düşüyor korkar oldum
O zaman gündemde olan her olay dolaylı olarak her başlığı etkiliyor. Ne yapalım yani site kurallarını sürekli ihlal mi edelim.. Forumda Siyaset Meydanı kategorisinde Mune bu konuyla ilgili başlık açmıştı orayı takip edebilirsiniz.Her baslik ile alakasi var aslinda..
0.4 doların altına inmediği sürece ;Bende ya 5 odali ev hayallerim gene yalan olacak galiba
Ben sizi anladım. Sonuçta direkt bizi etkileyen bir olay var ve bundan konuşan kişi sayısı 1 elin parmakları kadar burda demek istiyorsunuz. Mesela geçinemiyorum diye konu açılsa 1 saat içinde 5 sayfa olur. Neden çünkü çoğu kişi bir şekilde geçinmeye çalışıyor ve her şeyin artmasından rahatsız vs. Ee bu da rahatsız olmamız gereken bir şey illa dokunmasini beklememeliyiz az önce örnekte verdiğim konu gibi. Ama ben olsam başka başlığa yazardım.Istanbul sözleşmesi bugun feshedildi biliyor musunuz
0.4 doların altına inmediği sürece ;
Merhaba ben de binance ve btc Türk indirdim. Uygulamaya girebilmek için ayrıca üye de olmak gerekiyor değil mi?ben de bugün ilk kez binance indirdim dolar almak için sırf. coinlere çok yabancıyım ve ismen aşina olmak dışında herhangi bir bilgim yok. bu başlığı takipte kalacağım :)
binance tr versiyonunu indirdim ben. indirir indirmez üye oldum, o yüzden emin değilim, olmadan girilebiliyor muydu diye.Merhaba ben de binance ve btc Türk indirdim. Uygulamaya girebilmek için ayrıca üye de olmak gerekiyor değil mi?
Yükselen coini almak çok riskli geçenlerde ben de holoda o hataya düşmüştüm 0.0086 dolardan almışım dün 0.0090ı görür görmez elden çıkarttım düşünce tekrar alırım belki Sabredin 1-2 haftaya zararı kapatacak şekilde elden çıkarıp yine düşünce alırsınız aceleyle zarardan satmak hataKızlar dün biraz daha btt coin aldım bu sefer elimde patladı 200 lira zararım.