• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coin alım satımı(binance-btc turk)

Istanbul sözleşmesi bugun feshedildi biliyor musunuz

Her baslik ile alakasi var aslinda..
O zaman gündemde olan her olay dolaylı olarak her başlığı etkiliyor. Ne yapalım yani site kurallarını sürekli ihlal mi edelim.. Forumda Siyaset Meydanı kategorisinde Mune bu konuyla ilgili başlık açmıştı orayı takip edebilirsiniz.

Istanbul sözleşmesi bugun feshedildi biliyor musunuz
Ben sizi anladım. Sonuçta direkt bizi etkileyen bir olay var ve bundan konuşan kişi sayısı 1 elin parmakları kadar burda demek istiyorsunuz. Mesela geçinemiyorum diye konu açılsa 1 saat içinde 5 sayfa olur. Neden çünkü çoğu kişi bir şekilde geçinmeye çalışıyor ve her şeyin artmasından rahatsız vs. Ee bu da rahatsız olmamız gereken bir şey illa dokunmasini beklememeliyiz az önce örnekte verdiğim konu gibi. Ama ben olsam başka başlığa yazardım.

ben de bugün ilk kez binance indirdim dolar almak için sırf. coinlere çok yabancıyım ve ismen aşina olmak dışında herhangi bir bilgim yok. bu başlığı takipte kalacağım :)

ben de bugün ilk kez binance indirdim dolar almak için sırf. coinlere çok yabancıyım ve ismen aşina olmak dışında herhangi bir bilgim yok. bu başlığı takipte kalacağım :)
Merhaba ben de binance ve btc Türk indirdim. Uygulamaya girebilmek için ayrıca üye de olmak gerekiyor değil mi?

Kızlar dün biraz daha btt coin aldım bu sefer elimde patladı 😅🙈 200 lira zararım.

Kızlar dün biraz daha btt coin aldım bu sefer elimde patladı 😅🙈 200 lira zararım.
Yükselen coini almak çok riskli geçenlerde ben de holoda o hataya düşmüştüm 0.0086 dolardan almışım 🤦‍♀️ dün 0.0090ı görür görmez elden çıkarttım düşünce tekrar alırım belki 🤣 Sabredin 1-2 haftaya zararı kapatacak şekilde elden çıkarıp yine düşünce alırsınız aceleyle zarardan satmak hata 😊

Back