• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coin alım satımı(binance-btc turk)

Chz için yorum alabilirmiyim hanımlar.
Ben beklemeyi düşünüyorum, yinede bu düşüş aklımı kurcalıyor. Ytd

Bizde yaza kadar öyle bir yol çizdik. Ytd. 🙄 sağol düşüncen için.
Rica ederim 🙏 Sürekli Alexin tweetlerini stalkluyorum yoruldum bir şey olduğu da yok.. Kendi adıma en doğrusu bu şekilde gibi 🤣
Keşke daha altlardan almış olsaydım.. x5 x10 x20 kârını alıp çıkan çıktı ne güzel..

Bütün coinler sert bir darbe yedi ne oldu anlayamadım . Bi girdim binance tr ye sayfa kıpkırmızı 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 490 a düşüvermiş birden paracıklarımm keşke acele etmeyip chz almayı bekleseymişim düşecekmiş 😿

Bütün coinler sert bir darbe yedi ne oldu anlayamadım . Bi girdim binance tr ye sayfa kıpkırmızı 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 490 a düşüvermiş birden paracıklarımm keşke acele etmeyip chz almayı bekleseymişim düşecekmiş 😿
Kaldıraç girenler için, stop koyanlar için vs olabilir. Her şey olabilir yani. Spekülasyonla da yürüyen bir şey bu. Ben de yüzde 15 çakıldım ama memnunum yani cakildigimdan:)

Binance tr de cüzdanda görünen coin sayısının tl karşılığı, coin sayısını o anlık piyasa fiyatıyla çarptığımızda elde edeceğimiz rakamdan düşük bir değer gösteriyor elimizdeki coinin tl karşılığı olarak . Ben bu işten bir şey anlamadım neden böyle oldu bilen var mı arkadaşlar ? Örneğin şuan elimde 10 adet stellar var şuan stellar 3.142 tl fakat benim cüzdanımda 10 stelların altında tl karşılığı 28 lira olarak yazıyor . Geçtiğimiz günlerde böyle değildi sanki neden böyle oldu bilen var mı ?

Binance tr de cüzdanda görünen coin sayısının tl karşılığı, coin sayısını o anlık piyasa fiyatıyla çarptığımızda elde edeceğimiz rakamdan düşük bir değer gösteriyor elimizdeki coinin tl karşılığı olarak . Ben bu işten bir şey anlamadım neden böyle oldu bilen var mı arkadaşlar ? Örneğin şuan elimde 10 adet stellar var şuan stellar 3.142 tl fakat benim cüzdanımda 10 stelların altında tl karşılığı 28 lira olarak yazıyor . Geçtiğimiz günlerde böyle değildi sanki neden böyle oldu bilen var mı ?
bu durum beni de sinir etti, benim anladığım, her ne alırsak alalım onun bitcoin karşılığını cüzdanda gördüğümüz, ve o yazan tl karşılığın da aslında o miktar bitconin ederi olduğu. aldığımız şeyn eyse onun karşılığını göstermiyor da işte onun bitcoin üzerinden değerini gösteriyor yani. yanlış anlamış da olabilirim, henüz yeni kullanıyorum. normal binance indirip oraya aktardım şimdi tek tek try karşılıklarını görmek için.

merhaba kızlar dent geçen hafta almadığıma çok pişmanım
tıpkı btt aldığımda 7 binlik te hot alıp sıkılıp bozduğumda olduğum gibi :(
iyiki btt bozmamışım
şimdi chz de bekliyorum o kadar pump yemez gibi geliyor bazen
ama belli de olmuyor işte

Kızlar ben coinleri usdt ile alıyorum ama açıkçası son günlerdeki doların ani hareketliliği beni düşündürmeye başladı.. Bir anda düşerse zararım büyük olur diye de korkmaya başladım.. btc ile mi almak mantıklı siz ne yapıyorsunuz :( Yanlış mı düşünüyorum..

Kızlar ben coinleri usdt ile alıyorum ama açıkçası son günlerdeki doların ani hareketliliği beni düşündürmeye başladı.. Bir anda düşerse zararım büyük olur diye de korkmaya başladım.. btc ile mi almak mantıklı siz ne yapıyorsunuz :KK43: Yanlış mı düşünüyorum..
ben tl ile alıyorum canım hepsi tl bende

Kızlar ben coinleri usdt ile alıyorum ama açıkçası son günlerdeki doların ani hareketliliği beni düşündürmeye başladı.. Bir anda düşerse zararım büyük olur diye de korkmaya başladım.. btc ile mi almak mantıklı siz ne yapıyorsunuz :KK43: Yanlış mı düşünüyorum..

Bizde TL den alıyoruz 🙄
Çok fazla calkalandı, bilemjyorum
Ama yinede chz de beklemeye kararlıyım. Ytd

merhaba kızlar dent geçen hafta almadığıma çok pişmanım
tıpkı btt aldığımda 7 binlik te hot alıp sıkılıp bozduğumda olduğum gibi :KK43:
iyiki btt bozmamışım
şimdi chz de bekliyorum o kadar pump yemez gibi geliyor bazen
ama belli de olmuyor işte
Merhaba Bttyi kaçtan almıştın

Back