• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coin alım satımı(binance-btc turk)

500 tl yatırdım komik bi rakam ama uzun vadeli düşünüyorum. Sepet şeklinde yaptım bunu bi kaç farklı coine yatırdım . ilk yatırdığım günün ertesi günü 40 lira kar ettim 😆 sonra coinlere eklemeler fln yapınca yüksek fiyattan 505-510 lira bandında kaldım . Yani şuanki karım 5 , 10 lira civarı. burada 1000 lirayla girip 3 4 katına katlamış arkadaşları görünce yanlış mı yapıyorum diye düşündüm ? Az parayla girdim diye mi böyle oldu ? Yoksa az parayla sepet yapmaya çalıştığımdan kendini katlayan coinler bişi ifade etmedi mi ? Tek bir coine mi yatırmak lazımdı bu meblağdaki parayı. Yani şöyle söyleyim bazı coinlere 30 lira falan yatırdım 😆🤦🏻‍♀️

500 tl yatırdım komik bi rakam ama uzun vadeli düşünüyorum. Sepet şeklinde yaptım bunu bi kaç farklı coine yatırdım . ilk yatırdığım günün ertesi günü 40 lira kar ettim 😆 sonra coinlere eklemeler fln yapınca yüksek fiyattan 505-510 lira bandında kaldım . Yani şuanki karım 5 , 10 lira civarı. burada 1000 lirayla girip 3 4 katına katlamış arkadaşları görünce yanlış mı yapıyorum diye düşündüm ? Az parayla girdim diye mi böyle oldu ? Yoksa az parayla sepet yapmaya çalıştığımdan kendini katlayan coinler bişi ifade etmedi mi ? Tek bir coine mi yatırmak lazımdı bu meblağdaki parayı. Yani şöyle söyleyim bazı coinlere 30 lira falan yatırdım 😆🤦🏻‍♀️
hangi coinler mesela :) ben 2 binle btt ye girdim 6150 tl ye kadar çıktı karım
zaten yükselmiş olan bi coine girerseniz karınız çok olmaz
para az olunca aldığınız lotta az olacağı için yine karınızda zararınızda çok olmaz

hangi coinler mesela :) ben 2 binle btt ye girdim 6150 tl ye kadar çıktı karım
zaten yükselmiş olan bi coine girerseniz karınız çok olmaz
para az olunca aldığınız lotta az olacağı için yine karınızda zararınızda çok olmaz
Geçen hafta başladım ben bu işe salı günüydü galiba o gün btt çok düşüktü eğer o gün 500 liramı ona yatırsaydım 1000 liranın üstüne kar bırakırdı bana fakat ben o gün btt ye 10 lira yatırdım 😆 şuan 35 lira olmuş . Esas chz ve xrp için girmiştim borsaya ama dedim sepet olsun atim dursun. Böyle baktım baktım coinlere düşük fiyatlı olan ve içimin ısındığı şeklinde tamamen duygusal olarak seçmece yatırdım gitti hiç bir analizsel bilgime dayalı olmaksızın yani bi kendimi deneyim dedim. Btt chz xrp holo doge xlm aldım. Ama burda iki haftada 1000 lira yatırıp 2 ye 3 e katlayanları görünce dedim yalnış yaptım. Düşükten bi coine hepsini yatırsam direk katlıyor demekki dedim. Ama işte ileri vadeli düşündüğümden belki 2 3 ay sonra güzel bir meblağ olursa bu para o zaman sevinirim 🙃(ytd)

Back