- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
Çok haklısınız. Benim hatam bir kere kazanınca hep kazanacam sanıp tekrar almamYükselen coini almak çok riskli geçenlerde ben de holoda o hataya düşmüştüm 0.0086 dolardan almışımdün 0.0090ı görür görmez elden çıkarttım düşünce tekrar alırım belki Sabredin 1-2 haftaya zararı kapatacak şekilde elden çıkarıp yine düşünce alırsınız aceleyle zarardan satmak hata
Selam canım, ytd olmamakla beraber elimde dia, nmr, trb, htr, sxp, dash, xlm var. Vadem yaz ayları.Kızlar elinizde uzun kısa vade coinler neler?
uzun vade için chz düşünüyorum
Ytd
Selam canım..Selam canım, ytd olmamakla beraber elimde dia, nmr, trb, htr, sxp, dash, xlm var. Vadem yaz ayları.
İki hafta için çok güzel bir kazanç canım bereketli olsunBu arada Binance programını ayın 4 de indirdim.
120 dolarla başladım. 1000 dolara kadar çıktı param sonra çok kaybım oldu . Şuan 600 dolardayım $ buna da şükür
Sağol canımİki hafta için çok güzel bir kazanç canım bereketli olsun
Hangilerini almıştın chz falan mı, şu ara hızlı yükselen o vardı
Çok iyi artmış maşallah daha da yükselsinBu arada Binance programını ayın 4 de indirdim.
120 dolarla başladım. 1000 dolara kadar çıktı param sonra çok kaybım oldu . Şuan 600 dolardayım $ buna da şükür
Teşekkür ederim hepimizinki artsın inşallah.Çok iyi artmış maşallah daha da yükselsinchzyi kaçtan almıştınız
Aaa o zaman diğerleri bir anda çok güzel artmışTeşekkür ederim hepimizinki artsın inşallah.ilk aldığımda 0,33 tü sonra sattım. En 0,59 $ aldım.
Onu hala satmadım.
selam, ben şimdilik sadece dolar aldım ancak uygulamayla aşina olmak istiyorum o yüzden şimdi 100 tl atıp alabiliyorsam birkaç çeşit coin alacağım. önerileriniz varsa onlara dağıtabilirim.Kızlar elinizde uzun kısa vade coinler neler?
uzun vade için chz düşünüyorum
Ytd
Merhabaselam, ben şimdilik sadece dolar aldım ancak uygulamayla aşina olmak istiyorum o yüzden şimdi 100 tl atıp alabiliyorsam birkaç çeşit coin alacağım. önerileriniz varsa onlara dağıtabilirim.
bir de genele bir sorum olacak binance ile ilgili:
1. sanırım cüzdanımda varlıklarımızın tammaının bitcoin cinsinden karşılığını görebiliyoruz. halbuki bende sadece dolar var atıyorum, bu dolar karşılığında kaç tl'm olduğunu görmenin bir yolu var mı?
2. dolar elmaya çalıştığımda limit emri, piyasa emri gibi seçenekler görüyorum. limit emrini seçince sanırım belli bir noktaya gelince alım satım yapmak için bir nevi alarm kurmuş oluyoruz. direkt o anki kur neyse ordan satın alma yapmak için neyi seçmem lazım?
teşekkür ettim
Limit yerine piyasayı seçinizselam, ben şimdilik sadece dolar aldım ancak uygulamayla aşina olmak istiyorum o yüzden şimdi 100 tl atıp alabiliyorsam birkaç çeşit coin alacağım. önerileriniz varsa onlara dağıtabilirim.
bir de genele bir sorum olacak binance ile ilgili:
1. sanırım cüzdanımda varlıklarımızın tammaının bitcoin cinsinden karşılığını görebiliyoruz. halbuki bende sadece dolar var atıyorum, bu dolar karşılığında kaç tl'm olduğunu görmenin bir yolu var mı?
2. dolar elmaya çalıştığımda limit emri, piyasa emri gibi seçenekler görüyorum. limit emrini seçince sanırım belli bir noktaya gelince alım satım yapmak için bir nevi alarm kurmuş oluyoruz. direkt o anki kur neyse ordan satın alma yapmak için neyi seçmem lazım?
teşekkür ettim
teşekkür ederim, şimdi oldu :)Limit yerine piyasayı seçiniz
demin de ben ilk kez bilgisayardan girdim, konumum istanbul olmasına rağmen doğrulama mailinde adıyaman yazıyordu ama girişi de yapam benim yani, eminim.Kızlar merhaba ben az önce binance tr uygulamama giriş yaptım. Giriş yapacağım zaman şifre süresi doldu diye bir uyarı geldi. Yeniden girdim şifremi. Açıldı tekrar uygulama sonra bi mail gördüm binance dan gelmiş daha önce girmediğiniz bir ip adresinden giriş yapıldı diyor. Eğer siz gerçekleştirmediyseniz şifrenizi değiştirin diyor. Mail adresinde yazan saatte ben girdim uygulamaya ama değişik ip nerden çıktı onu anlayamadım. Hücreselden kullandığım için interneti ip yi de göremiyorum ne yapmalıyım ? Böyle bir şey yaşayan var mı ? Belli bir süre geçince şifreyi tekrar mı girmeyi istiyor sistem
Acaba hackerlar mı diye şüphelendim bir an gelen maildeki linke tıklayınca bizimle iletişime geçin diyordu. Tıkladım durumu anlattım ama ip adreslerini vermedim. Sadece durumu anlattım. Orda dosya ekle falan da vardı güvenemedim eklemeye . Gerçi sonra hesabımdan doğrulama maili attım gelen maille o mailin uzantısı aynıydıDun de bana dedı. Baska cıhazdan gırıyorsunuz dıye tam gırdıgım an. farklı ıp falan dedı ama alakası yok. ben de tekrardan sıfre gırdım
dun mu bı garıplık vardı kı acaba
Ben varım çevremdeki herkesten duyuyorum ama inat ettim kârı girmeden satmayacağımMerhabalar
Chzden güzel kazançlarım oldu ama geçenlerde 4.77den aldım bir türlü istedğim karla satamadım. Ha çıktı ha çıkacak derkem elimde kaldı 1000 lira eridi gitti.
Tutmaya devam ediyorum. Kar görmeden çıkmamak için ama moralimi de bozuyor
Chzden terste kalan var mı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?