İnsallah katlanır :)Bende de ondan var. Şimdi baktım 23 şubatta almışım. Düştü baya aldığımdan beri ama satmadım. Şimdi baya kara geçtim. Ben güveniyorum bakalım. Ytd diyeyim ben de:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah katlanır :)Bende de ondan var. Şimdi baktım 23 şubatta almışım. Düştü baya aldığımdan beri ama satmadım. Şimdi baya kara geçtim. Ben güveniyorum bakalım. Ytd diyeyim ben de:)
23 subatta 14 tl ye inmişti almamıştım güvenip inanirmisin :)Bende de ondan var. Şimdi baktım 23 şubatta almışım. Düştü baya aldığımdan beri ama satmadım. Şimdi baya kara geçtim. Ben güveniyorum bakalım. Ytd diyeyim ben de:)
O kadar çoklar ki insan şaşırıyor tabii:) Ben de 2-2,5 ay önce 99 centten aldım diye hatırlıyorum. Sonra sattık yükseldi gitti. Ben biraz elimde tutup iki katını görürsem satarım diyorum. Ytd23 subatta 14 tl ye inmişti almamıştım güvenip inanirmisin :)
Evet bende öyle düşünüyorum:)O kadar çoklar ki insan şaşırıyor tabii:) Ben de 2-2,5 ay önce 99 centten aldım diye hatırlıyorum. Sonra sattık yükseldi gitti. Ben biraz elimde tutup iki katını görürsem satarım diyorum. Ytd
Ne kadar yatırmıştın canımChz 3 e vurdu indi sukur trende bilet var
5 bin civarında bir kar var su an elhamdulillah
10 bin 2.15 den ,7 binde 1,93 den almistim canimEvet bende öyle düşünüyorum:)
Yanlis alintilamisim 10 bin 2.15 den ,7 binde 1,93 den almistim canimNe kadar yatırmıştın canım
Bereketli olsunYanlis alintilamisim 10 bin 2.15 den ,7 binde 1,93 den almistim canim
Bereketli olsun canımYanlis alintilamisim 10 bin 2.15 den ,7 binde 1,93 den almistim canim
Cok sagol canimBereketli olsun
Sagol canimBereketli olsun canım
Token bilmiyorum valla canimChiliz aldıktan sonra token mı almak gerekiyor az önce öyle bir şeye denk geldim bilen var mı :)
Bende ilk 10 binligi aldigimda sonra 7 binliktw alinca 7 binle al sat yaparim dedim ama vazgeçtim biraktim canimAl sat yaktı beni ..
Alıp unutacaksın diyorum nokta.
Sxp nasıl gdiyorBende ilk 10 binligi aldigimda sonra 7 binliktw alinca 7 binle al sat yaparim dedim ama vazgeçtim biraktim canim
Su an sxp deki ve dogedeki parayi bozup al sat yapabilirim